Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 73 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 1456

Thread: Iesiri la fotbal

1. #441 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Pe mine ma sunati sa ma anuntati ce si cum , unul din voi , pentru ca in curand n-o sa mai fiu acasa si n-o sa mai am acces la net . Multumesc Vorbiti si cu trickz , poate terenul de care zice el e liber de la 6 la 8 ...

Ocy s-a pronuntat si el pentru 21-23 daca nu gasim la 6-8 ...

2. #442 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Te sun eu. Momentan sa facem rost de oameni pentru 21-23. Suntem 8 pana acum.

3. #443 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Daimon au liber.

Terenurile de fotbal din incinta clubului sportiv Daimon beneficiază de o multitudine de facilităţi pentru amatorii de fotbal. Spaţiul cuprinde 3 terenuri performante de mini-fotbal cu gazon artificial, instalaţie de nocturnă la standarde internaţionale şi iarbă sintetică multifuncţională. Aici puteţi juca meciuri de fotbal �n cele mai moderne condiţii, chiar şi iarna, datorită balonului care poate acoperi terenul pe timp nefavorabil, asigur�nd izolare termică. Gazonul sintetic garantează lipsa accidentărilor iar instalaţia de iluminat vă permite accesul la orice oră din zi sau din noapte.

Terenurile sunt la polivalenta. Au liber la 6-8. Nu se plateste avans, se rezerva si se plateste la fata locului. Am vorbit acum si am zis ca revin cu un telefon daca ne hotaram sa rezervam.

4. #444 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Daimon au liber.

Terenurile de fotbal din incinta clubului sportiv Daimon beneficiază de o multitudine de facilităţi pentru amatorii de fotbal. Spaţiul cuprinde 3 terenuri performante de mini-fotbal cu gazon artificial, instalaţie de nocturnă la standarde internaţionale şi iarbă sintetică multifuncţională. Aici puteţi juca meciuri de fotbal �n cele mai moderne condiţii, chiar şi iarna, datorită balonului care poate acoperi terenul pe timp nefavorabil, asigur�nd izolare termică. Gazonul sintetic garantează lipsa accidentărilor iar instalaţia de iluminat vă permite accesul la orice oră din zi sau din noapte.

Terenurile sunt la polivalenta. Au liber la 6-8. Nu se plateste avans, se rezerva si se plateste la fata locului. Am vorbit acum si am zis ca revin cu un telefon daca ne hotaram sa rezervam.
    Bun asa. Mie imi convine si aceasta ora. Sa vedem cum se pronunta lumea. Momentan nu ne-am strans nici macar 2 echipe pentru oricare ora ar fi aceea.

5. #445 SP
    Dj andrei a zis ca e ok la ora asta pt el. Cred ca toti cei care erau la mijloc.. sunt de acord. Doar ca nu intra sa verifice sau ceva... Habar nu am. Oooom vedea.... Doar ziceti ce si cum, sa stiu sa dorm si eu putin

6. #446 SP
    Frate , e super ideea cu Daimon ... mai ales ca au liber la ora la care am stabilit ... acum depinde daca a dat Andrei avansul sau nu ...

Sunt chiar la Polivalenta ?

7. #447 SP
    hai pe Daimon, atunci. Cine mai vine de la 6? Da, exact la Polivalenta sunt.

8. #448 SP
    Banuiesc ca toata lista ... dar sa sune trickz sa confirme ca avem slot liber de la 6-8

9. #449 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    hai pe Daimon, atunci. Cine mai vine de la 6?
    Forta Polivalenta!

10. #450 SP
    Pai majoritatea nu stiu unde sa vina. Numai sa intre pe forum si sa vada ca am schimbat locatia. Am jucat pe Daimon. Sunt foarte misto terenurile.

11. #451 SP
    Sun sa confirm? 6-8. Ok?

12. #452 SP
    Ocy ma suna la 4 sa-mi zica ... sa confirme si ceilalti de pe lista daca le convine la Polivalenta de la 6-8

13. #453 SP
    Member Dante's Avatar
    ok deci unde si cand?

14. #454 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Sun sa confirm? 6-8. Ok?
    Da!

15. #455 SP
    Senior Member tray's Avatar
    E ok la daimon de la sase

16. #456 SP
    Diesel k1du's Avatar
    E bine atunci, vin.

17. #457 SP
    Bun, repede cu lista pentru Polivalenta (18:00 - 20:00) ca mai este putin timp:

1.Laurentiu
    2.
    3.
    ...

18. #458 SP
    Gata. Am rezervat. Poterasoiu Horia, numele. Oricum ne vedem probabil in fata. 6-8. Pretul este cel care era si la ior + 10 lei. Am zis eu ca mai pun 5 lei si dj andrei 5 lei, daca se supara lumea ca e putin mai scump No problem.

19. #459 SP
    Bun, repede cu lista pentru Polivalenta (18:00 - 20:00) ca mai este putin timp:

1.Laurentiu
    2.k1du
    3.consol3
    4.Pizzi
    5.Ovidiu
    ....

20. #460 SP
    1.Laurentiu
    2.k1du
    3.consol3
    4.Pizzi
    5.Ovidiu
    6.trickz
    7.dj_andrei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 73 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast