Cu metroul cum ajungi cel mai ok?
Daca stii parcul, mai mergi 2 statii cu metroul dupa Tineretului si o iei pe langa Mc, ajungi imediat. Daca nu, cobori la tineretului si in sus pe strada de langa palatul copiilor.
La tineretului cu metroul , dup-aia pe joseanu
Sa-i sune cineva si pe v4sii si nitrouso , pe istrategie si derekgl ... care le are numerele ... si pe dark wadder
Perfeeect. Pentru cei care nu se descurca , va atasez o harta , rudimentara , pe fuga ... Dar care sper ca foloseste ... Cand veti iesi de la metrou , trebuie sa aveti aceeasi vedere ca in poza . Adica parcul . Si pe-acolo o luati paaana la Polivalenta ...
Eu am plecat de acasa , daca sunt probleme ma gasiti pe mobil . Incercati sa dati de v4sii , nitrouso , dark wadder , istrategie si derekgl ...
Acum am ajuns acasa. Din pacate nu pot veni azi. Imi pare rau, dar nu mai sunt in stare si de fotbal dupa doua ore cu tobele si amplificatoarele la maxim. Ne vedem saptamana viitoare daca se face. Nu vine nici Derekgl, el stia de la 9 la 11 si si-a facut alte planuri intre timp.
doamne am lipsit 1 ora de pe forum si totul este schimbat cu 180 de grade. Eu vin sigur este ok locatie incerc sa dau de nitro este plecat din bucuresti dar sigur vine si el deci + 2.
1.Laurentiu
2.k1du
3.consol3
4.Pizzi
5.Ovidiu
6.trickz
7.dj_andrei
8. nitro
9.v4sii.
10. dante
11. tray
Am sarit pe cineva?
Neata'. Locatia si terenul mult peste IOR parerea mea. Consol3 foarte foarte dur (am ramas fara ficat). Propun data viitoare sa mergem pe seara sa fie mai racoare...
Bookmarks