Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 73 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 1456

Thread: Iesiri la fotbal

1. #481 SP
    is the man! trickz's Avatar
    A fost super tare

Piciorul inca ma mai doare, mana si ea... am injurat cat pentru 3 zile si am alergat cat sa zac 3 saptamani La mai multe!

P.S. Scuze pentru faulturile pe care le-am mai facut, nu a fost cu intentie si nu am zis niciodata scuze

2. #482 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Cred ca altcineva trebuie sa-si ceara scuze pentru faulturi

3. #483 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Voi va duceti sa va relaxati acolo sau sa rupeti toti userii care v-au contrat vreodata pe forum ?

4. #484 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Relaxare? Ce-i aia? Nu domne, noi jucam sa castigam sau daca nu castigam, macar sa aiba 'gioalele rupte
    Bine ca nu a venit web ca eram putin suparat ca nu mi-a dat reducere la un joc...

5. #485 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Foarte frumos a iesit si de aceasta data. Noul teren este cireasa de pe tort Am putea incepe lista pentru saptamana viitoare (Sambata 18:00 - 20:00) ca sa gasim tereneul liber mai din timp.

1. Laurentiu
    2.
    3.
    ...

LE. MonkY nu vii domne la o miscare cu noi?

6. #486 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by v4sii View Post
    Neata'. Locatia si terenul mult peste IOR parerea mea. Consol3 foarte foarte dur (am ramas fara ficat). Propun data viitoare sa mergem pe seara sa fie mai racoare...
    Man sincer imi pare rau,se intampla,vroiam sa recuperam mingea sa mai stam si noi "la masa",sper ca ai vazut ca si eu am fost faultat/daramat de cateva ori.Asta e,este fotbal
    P.S.Man e consol3 nu Consol3

7. #487 SP
    Laurentiu , eu zic sa rezervam de la 20-22 , a fost prea cald si prea soare de la 18-20 ... Parerea mea ...

8. #488 SP
    Bun si asa. Eu ma gandeam ca poate schimbam ziua (adica sa jucam Vineri seara). Ma gandesc ca majoriatatea ori au munca ori au scoala in cursul saptamanii si Vineri seara ar fi perfect ca sa nu piarda Sambata seara. Acum depinde ce zic si cei care vin. Alegem cum doriti Vineri sau Sambata seara.

9. #489 SP
    Da , dar quick , ca sa prindem Terenul Number Two

10. #490 SP
    Member Dante's Avatar
    eu vineri seara n-o sa pot sa vin niciodata

11. #491 SP
    Bun, deci ramane pentru Sambata seara atunci de la 20:00 la 22:00. Asteptam sa va anuntati pentru urmatorul lot

12. #492 SP
    Trickz , poti suna sa rezervi ??? Gen de acum , sa fim sigur ca prindem super terenul ???

13. #493 SP
    Pentru ca data viitoare sa nu mai existe dezorientati , locul de intalnire este la Stelutza , iar terenurile , daca nu ajungeti la locul de intalnire , le aveti inconjurate tot cu galben ...
    Attached Images Attached Images daimon.jpg

14. #494 SP
    Junior Member nitrouso's Avatar
    pentru data viitoare :

V4sii si nitrouso

15. #495 SP
    Junior Member v4sii's Avatar
    consol3 scuze pentru gresala , oricum te tin minte pentru pagubele produse. Eu inca nu stiu sigur daca ajung saptamana aceasta dau un raspuns final undeva miercuri maxim joi daca pot ajunge.

16. #496 SP
    trickz, did you maked the phone call?

Hai cu lista sa vedem care suntem si sa fim siguri ca iar prindem teren bun.

17. #497 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Ce numar avea terenul pe care am jucat sambata?

18. #498 SP
    Parca 2. Mai bine asteptam sa se confirme acest lucru.

19. #499 SP
    2222222222222222222222222 , nu sunt sigur , dar cred ca 2

20. #500 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Amanam saptamana asta?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 73 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast