A fost super tare
Piciorul inca ma mai doare, mana si ea... am injurat cat pentru 3 zile si am alergat cat sa zac 3 saptamaniLa mai multe!
P.S. Scuze pentru faulturile pe care le-am mai facut, nu a fost cu intentie si nu am zis niciodata scuze![]()
A fost super tare
Piciorul inca ma mai doare, mana si ea... am injurat cat pentru 3 zile si am alergat cat sa zac 3 saptamaniLa mai multe!
P.S. Scuze pentru faulturile pe care le-am mai facut, nu a fost cu intentie si nu am zis niciodata scuze![]()
Voi va duceti sa va relaxati acolo sau sa rupeti toti userii care v-au contrat vreodata pe forum ?![]()
Relaxare? Ce-i aia? Nu domne, noi jucam sa castigamsau daca nu castigam, macar sa aiba 'gioalele rupte
![]()
Bine ca nu a venit web ca eram putin suparat ca nu mi-a dat reducere la un joc...![]()
Foarte frumos a iesit si de aceasta data. Noul teren este cireasa de pe tortAm putea incepe lista pentru saptamana viitoare (Sambata 18:00 - 20:00) ca sa gasim tereneul liber mai din timp.
1. Laurentiu
2.
3.
...
LE. MonkY nu vii domne la o miscare cu noi?
Laurentiu , eu zic sa rezervam de la 20-22 , a fost prea cald si prea soare de la 18-20 ... Parerea mea ...
Bun si asa. Eu ma gandeam ca poate schimbam ziua (adica sa jucam Vineri seara). Ma gandesc ca majoriatatea ori au munca ori au scoala in cursul saptamanii si Vineri seara ar fi perfect ca sa nu piarda Sambata seara. Acum depinde ce zic si cei care vin. Alegem cum doriti Vineri sau Sambata seara.
Bun, deci ramane pentru Sambata seara atunci de la 20:00 la 22:00. Asteptam sa va anuntati pentru urmatorul lot![]()
Trickz , poti suna sa rezervi ??? Gen de acum , sa fim sigur ca prindem super terenul ???
Pentru ca data viitoare sa nu mai existe dezorientati , locul de intalnire este la Stelutza , iar terenurile , daca nu ajungeti la locul de intalnire , le aveti inconjurate tot cu galben ...
consol3 scuze pentru gresala, oricum te tin minte pentru pagubele produse. Eu inca nu stiu sigur daca ajung saptamana aceasta dau un raspuns final undeva miercuri maxim joi daca pot ajunge.
trickz, did you maked the phone call?
Hai cu lista sa vedem care suntem si sa fim siguri ca iar prindem teren bun.
Bookmarks