Hai saptamana asta la fotbal!!! Sa speram ca ne strangem cat mai multi de pe forum si daca mai sunt cateva locuri libere putem sa mai aducem cunoscuti macar sa facem 3 echipe a cate 5 oameni.
Lista:
1. Pizzi
Printable View
Hai saptamana asta la fotbal!!! Sa speram ca ne strangem cat mai multi de pe forum si daca mai sunt cateva locuri libere putem sa mai aducem cunoscuti macar sa facem 3 echipe a cate 5 oameni.
Lista:
1. Pizzi
M-as pune si eu pe lista, dar cu mici rezerve. Vreau sa vin dar nu stiu sigur daca o sa pot. Daca va incurc nu ma puneti la numaratoare. Daca nu, atunci:
1. Pizzi
2. joeblow
1. Pizzi
2. joeblow
3. tray
De luni ati luat-o ma ... asa pe carari ! :)
1. Pizzi
2. joeblow
3. tray
4. Zinedine Zidane a.k.a. Ovidiu
1. Pizzi
2. joeblow
3. tray
5. Schultzy
Azi am participat azi la un mic campionat intre firme.. deci deja am dat drumu la ture de teren...
1. Pizzi
2. joeblow
3. tray
5. Schultzy
6. consol3
Momentan suntem 6, sa speram ca se mai anunta cel putin 4-5. Pentru teren o sa sun eu dar numai dupa ce am confirmarea ca suntem cel putin 10. Apoi vedem noi ce facem. Mai aducem un prieten, doi, trei, etc.
1. Pizzi
2. joeblow
3. tray
5. Schultzy
6. consol3
7. mukiki
vin si eu
1. Pizzi
2. joeblow
3. tray
5. Schultzy
6. consol3
7. mukiki
8. dan1988
Suntem pe val! B-)
Ar trebui sa vina si Webpredator! Parca era amator de asa ceva..
Mai astept confirmarile lui Laurentiu, Webpredator si poate inca 1-2.
Hai ca sun maine sa vad pe unde gasim vineri seara. Ce ziceti, e bine?
---------- Post added 17-02-2011 at 08:53 AM ----------
Am mai dat de o lista unde sunt trecute si adresele. Am sunat la 2 terenuri dar momentan nu-mi raspunde nimeni, probabil e prea devreme.
Uitati aici terenuri de fotbal. Caut numai terenurile acoperite pentru ca afara e destul de rece.
Pe terenul de la arcul de triumf am jucat si nu e cine stie ce. Balonul e impartit in 2 terenuri. Eu am jucat pe cel mai mic unde era si o gura de aerisire in podea pe care cam trebuia sa o ocolesti. portile erau practic lipite de balon.
As putea vorbi la un teren in Pantelimon daca e ok pt voi. S-ar putea sa aiba ceva de la 9 sau de la 11, vineri. Ar fi ok?
Unde mai exact in Pantelimon?
Am sunat la terenul de langa Lia Manoliu si este ocupat maine. Am incercat si la cel de langa herastrau dar nu raspunde tipul. Daca mai are cineva vreo idee, sau stie vreun teren acoperit sau sala sa scrie aici.
Vineri seara ma bag si eu. In weekend sunt plecat
Asa as vrea si eu dar nu am reusit sa gasesc un teren acoperit, liber vineri seara...
ar fi perfect de la 8 la 10
am sunat la cel din Pantelimon si e ocupat. Ar mai fi unul pe Centura, in comuna Pantelimon - eu am jucat acolo si e foarte ok dar nu stiu daca va convine voua ca locatie. Daca ar fi ok dau un tel sa vad daca e liber.