Deci eu aduc 3 sigur;). S-ar putea sa mai vina 1 pana langa cei 3. Astazi dupa 7 aflu daca vine si al 4 lea
Printable View
Deci eu aduc 3 sigur;). S-ar putea sa mai vina 1 pana langa cei 3. Astazi dupa 7 aflu daca vine si al 4 lea
Numai eu nu aduc pe nimeni , am numai prieteni I-|...
Ramane sa ne vedem maine, in fata clubului The Gate, la 19:30.
Lista e urmatoarea:
1.Web
2.Pizzi
3.Ovidiu
4.godfellam
5.Mozambic
6.schultzy
7.dan1988
8.Dante
9.+1 Pizzi
10.+1 Dante
11.+1 Web
12, 13, 14 - dan1988
Nu stiu daca am sarit pe cineva. Eu atatia am numarat, va rog sa ma corectati daca am gresit.
Am uitat sa va intreb , e incalzit?
Da, e incalzit. Dar nu te astepta la cuptor.
Am o veste proasta. Al 4 lea nu vine iar unu din cei 3 numai vine pt ca sa accidentat in seara asta la fotbal... Deci voi veni cu 2 oamenii... sper sa reusim sa facem rost de 2 oameni ca sa fim 15.
Nu e problema, Dan. E bine ca vii cu 2. Suntem 13 pana acum. Mai poate cineva sa aduca 2 oameni?
vin si eu
Excelent, Dragos. Ti-am lasat PM cu numarul meu, in caz de ceva.
Reminder, unde ne intalnim:
Ora: 19:30
Locatie: In fata clubului The Gate, vis-a-vis de intrarea in complexul sportiv.
Imi pare rau , nu mai pot sa ajung , ieri dupa ce am stat mai mult pe afara si am intrerupt tratamentul de miercuri-joi raceala s-a reactivat , chiar imi pare rau ca va anunt acum ,dar cei de la RCS-RDS s-au gandit ca n-am nevoie de net astazi...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Vaiii, ce naspa, deci sunt cel mai mic =))
---------- Post added 13-03-2011 at 11:21 PM ----------
gg guys. Mergem si weekendu urmator, da? :rulez:
Sper ca va placut!
Oricum ovi ai fost :1st: in poarta, dar te-ai remarcat si la alte capitole
goodfellam care se plangea intainte de meci a jucat foarte bine! :sonic:
Eu am fost ceva de genu` :circles:
Cum a fost dan, ati mai prins tramvaiul? Tu ai fost ceva de genu` :taz:
Iar pizzi, hmm pizzi a dat gol din corner :naruto:
dante :drive: omul cu slalomul de la mijlocul terenului
Si nu in ultimul rand, master Webb tata` :cop: omul cu pasele lungi, jucatorul de viziune, cel care se sacrifica pentru binele echipei :applause:
Acesta este un fel de pamflet si nu are scop ofensator, numele personajelor sunt fictive si nu are legatura cu persoanele din viata reala :P
Daca am omis pe cineva, va asigur ca nu a fost in mod intentionat!
=)) da am prins... a fost bine, am dormit bustean.
am o rugaminte: daca tot n-am apucat sa vin cu voi as fi vrut sa merg in IOR la sintetic dar n-am numar de telefon de acolo. Imi poate da cineva, va rog? De fapt si alte numere de la terenuri sintetice din partea asta a orasului ar fi binevenite (dristor, salajan, iancului etc.).
Merci.
Cu toate ca joc foarte rar prin aceasta parte a Bucurestiului, o sa incerc sa iti fac rost de niste numere de acolo.. o sa iti spun maine ce am reusit... si poate data viitoare ne onorezi cu prezenta, mai ales ca cel mai probabil o sa mergem pe un sintetic.. ca afara a inceput sa fie frumos. :)
Clar mergem undeva descoperit. Dar sa fie langa un gratar sa sacrificam nește mici, o halbă și-un țap.
merci schultzy. de vreo 3-4 saptamani tot zic ca vin cu voi dar de fiecare data a cam picat treaba. acum ca ati fost eram luat cu treaba. deh, poate asa a fost menit - daca veneam toata lumea s-ar fi uitat doar la cat de bun sunt eu :)).
p.s. am intrebat de numere pentru ca stiu ca voi ieseati in IOR la un moment dat.
Am fost in IOR? Cand?
Da ma :)) La inceput la IOR am fost . Uiti ca noi am fost sa platim avansul ? :))
Ah, acolo e IOR? Habar n-aveam. N-am uitat memeșor, calatoria cu tine a fost emotionanta :))