Deci eu aduc 3 sigur. S-ar putea sa mai vina 1 pana langa cei 3. Astazi dupa 7 aflu daca vine si al 4 lea
Deci eu aduc 3 sigur. S-ar putea sa mai vina 1 pana langa cei 3. Astazi dupa 7 aflu daca vine si al 4 lea
Ramane sa ne vedem maine, in fata clubului The Gate, la 19:30.
Lista e urmatoarea:
1.Web
2.Pizzi
3.Ovidiu
4.godfellam
5.Mozambic
6.schultzy
7.dan1988
8.Dante
9.+1 Pizzi
10.+1 Dante
11.+1 Web
12, 13, 14 - dan1988
Nu stiu daca am sarit pe cineva. Eu atatia am numarat, va rog sa ma corectati daca am gresit.
Am o veste proasta. Al 4 lea nu vine iar unu din cei 3 numai vine pt ca sa accidentat in seara asta la fotbal... Deci voi veni cu 2 oamenii... sper sa reusim sa facem rost de 2 oameni ca sa fim 15.
Nu e problema, Dan. E bine ca vii cu 2. Suntem 13 pana acum. Mai poate cineva sa aduca 2 oameni?
Excelent, Dragos. Ti-am lasat PM cu numarul meu, in caz de ceva.
Reminder, unde ne intalnim:
Ora: 19:30
Locatie: In fata clubului The Gate, vis-a-vis de intrarea in complexul sportiv.
Imi pare rau , nu mai pot sa ajung , ieri dupa ce am stat mai mult pe afara si am intrerupt tratamentul de miercuri-joi raceala s-a reactivat , chiar imi pare rau ca va anunt acum ,dar cei de la RCS-RDS s-au gandit ca n-am nevoie de net astazi...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Vaiii, ce naspa, deci sunt cel mai mic
---------- Post added 13-03-2011 at 11:21 PM ----------
gg guys. Mergem si weekendu urmator, da?![]()
Sper ca va placut!
Oricum ovi ai fostin poarta, dar te-ai remarcat si la alte capitole
goodfellam care se plangea intainte de meci a jucat foarte bine!
Eu am fost ceva de genu`
Cum a fost dan, ati mai prins tramvaiul? Tu ai fost ceva de genu`
Iar pizzi, hmm pizzi a dat gol din corner
danteomul cu slalomul de la mijlocul terenului
Si nu in ultimul rand, master Webb tata`omul cu pasele lungi, jucatorul de viziune, cel care se sacrifica pentru binele echipei :applause:
Acesta este un fel de pamflet si nu are scop ofensator, numele personajelor sunt fictive si nu are legatura cu persoanele din viata reala
Daca am omis pe cineva, va asigur ca nu a fost in mod intentionat!
am o rugaminte: daca tot n-am apucat sa vin cu voi as fi vrut sa merg in IOR la sintetic dar n-am numar de telefon de acolo. Imi poate da cineva, va rog? De fapt si alte numere de la terenuri sintetice din partea asta a orasului ar fi binevenite (dristor, salajan, iancului etc.).
Merci.
Cu toate ca joc foarte rar prin aceasta parte a Bucurestiului, o sa incerc sa iti fac rost de niste numere de acolo.. o sa iti spun maine ce am reusit... si poate data viitoare ne onorezi cu prezenta, mai ales ca cel mai probabil o sa mergem pe un sintetic.. ca afara a inceput sa fie frumos.![]()
Clar mergem undeva descoperit. Dar sa fie langa un gratar sa sacrificam nește mici, o halbă și-un țap.
merci schultzy. de vreo 3-4 saptamani tot zic ca vin cu voi dar de fiecare data a cam picat treaba. acum ca ati fost eram luat cu treaba. deh, poate asa a fost menit - daca veneam toata lumea s-ar fi uitat doar la cat de bun sunt eu.
p.s. am intrebat de numere pentru ca stiu ca voi ieseati in IOR la un moment dat.
Ah, acolo e IOR? Habar n-aveam. N-am uitat memeșor, calatoria cu tine a fost emotionanta![]()
Bookmarks