Intai sa ne strangem de doua echipe. Asta e important. Eu vroiam saptamana asta, pe vineri, sa avem weekendul liber. Dar vad ca nu prea mai sunt doritori pe aici. Cred ca o sa ma reorientez![]()
Intai sa ne strangem de doua echipe. Asta e important. Eu vroiam saptamana asta, pe vineri, sa avem weekendul liber. Dar vad ca nu prea mai sunt doritori pe aici. Cred ca o sa ma reorientez![]()
In weekendul asta ma bag si eu daca se tine.
Sa ziceti unde si cand...
Vineri pe la ce ora si pe unde...?
Vineri dupa ora 18, undeva in centru. Eu ma gandeam la Daimon, dar orice altceva este binevenit![]()
Eu vinerea incep weekendul un pic mai tarziu... Cam pe la 19:00 scap... Daimon e ala din Tineretului? Daca da pot ajunge in 30 min de la servici.
Pentru mine ar fi ok vineri cel mai devreme 19:30.(in functie de locatie - eu plec din Romana spre teren![]()
Asa ca idee poate aveti vreodata nevoie: in IOR in timpul saptamanii pana in 5 costa 60 lei /2 ore
Nu toti avem timp liber in timpul saptamanii. Eu nici vineri dupamasa nu pot. In principiu, as putea dupa ora 8-9 sau in weekend.
Teoretic vorbind si eu as putea in fiecare zi, pe la 19-19:30, dar am zile (neprevazute) cand stau la munca si pana la 22.
Din pacate nu pot astazi sa ajung.
Imi pare rau. Nici sambata nu am cum, dar duminica daca se tine ma bag.
Cand va strangeti o echipa nu veniti si in Buzau?
Sent from my E15i using Tapatalk 2
Bookmarks