Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 121 to 140 of 241

Thread: This is WrestleMania!

1. #121 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Status pe canalul oficial wwe-irc
    Raw 3.5 | Royal Rumble winner: Alberto del Rio | Raw Rumble winner: Lawler (faces Miz at Elimination Chamber) | Sting 1 yr deal to WWE.

2. #122 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    YAY!

3. #123 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Ce e acest WWE IRC?

4. #124 SP
    Junior Member Shearer's Avatar
    pacat ca s-a dus si el, dar na, e wrestlemania cu tema de wcw, iar el a fost fata wcw. sper sa nu fie ingropat cum a fost la TNA.

5. #125 SP

WrestleMania XXVII < 59 DAYS AWAY > Woooo!

6. #126 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Jim Ross (JRsBBQ) on Twitter
    Zero to 10% chance of a Sting vs. Taker Match at WM27...at best.

7. #127 SP

8. #128 SP
    Promo-ul de aseara

Lui Vince McMahon ii place sa se joace cu mintile fanilor. Asta din promo nu e Undertaker...chiar daca a fost melodia aia cu "Ain't No Grave Can Hold My Body Down". Asta practic e un mesaj de la Sting. The crow can bring back the souls.

9. #129 SP
    Defapt este Eugene...

10. #130 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Defapt este Eugene...
    FUNNYY!!!!!
    Not.

Melodia aia a mai fost folosita in promo-ul pentru Wrestlemania (Undertaker vs Michaels).Mesajul e clar, "there ain't a grave can hold my body down" | stim ca Taker a fost ingropat.
    Doar ca,ansamblul tot nu se potriveste.Am ajuns la concluzia ca promo-ul ala este pentru amandoi.

PS : String a fost sters din rosterul TNA. ( http://www.tnawrestling.com/roster/superstar-roster )

11. #131 SP
    ai descoperit America.

12. #132 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    interesant daca s-ar alatura Sting celor de la WWE. Ii unu dintre cei mai buni "showmani" (ca sa nu zic luptatori). Mie intotdeauna imi placea mai mult TNA decat WWE, in mare parte datorita wresteler-ilor mai "interesanti".

Ieri sau alaltaieri am vazut pt prima data un meci de wrestling din ultimii 4-5 ani (in a 7a ma uitam hardcore la wrestling...dupaia si-a pierdut din farmec) si pot sa spun ca lucrurile nu mai is ce au fost... vedetele de acu 4-5 ani nu mai is asa tari si cam toti is batuti de "nou veniti". Da la "actorie" baietii si fetele de la WWE au ramas la fel. some things never change.

13. #133 SP
    @jimross: I do not think that the cool vignettes refer to Sting especially after that Johnny Cash soundbyte. Think about it

14. #134 SP
    Este si normal ca JR sa zica asta.

15. #135 SP

Tre' sa recunosc ca videoul asta e destul de interesant. A fost o teorie pe care n-am luat-o in calcul pana acum. Adica ma asteptam sa fie un 2 in 1, dar nu sa fie vorba de un promo pentru fiecare.

16. #136 SP
    FINALLY, The Rock has come back home. GENIAL ! GENIAL ! GENIAL !

The Rock (Attitude Era) vs. John Cena (PG Era) la WrestleMania. A HUGE MONEY MAKER MATCH.

Ultimul promo 2.21.11

Undertaker e in casa, dar se sting luminile si afara apare Sting. Clar ca lumina zilei.

17. #137 SP
    Mama super intoarcerea lui Sting.

18. #138 SP
    Ce s-a intamplat aseara e pur si simplu lipsit de sens.

Taker a fost "ingropat" de catre Kane, Triple H scos din joc de catre Sheamus, pentru ca la acest RAW, din senin, sa isi faca aparitia amandoi si sa inceapa brusc un feud Taker vs Triple H. Pur si simplu! Fara o poveste care sa se afle la baza acestui feud, fara absolut NIMIC!

Sigur, ma astept ca unii sa-mi spuna "cum fara poveste, Triple H a fost partenerul lui HBK si acum doreste sa-l razbune!"
    Ok, as fi acceptat aceasta varianta daca nu s-ar mai fi intamplat atatea lucruri dupa WM 26.

Promo-urile referitoare 2/21/11 au fost intentionat concepute in asa fel incat sa duca fanii pe o pista falsa. Silueta din dreptul geamului imi arata (si nu doar mie) clar ca e vorba de Sting, la fel cum cadrul acela apropiat al omului cu palarie a facut pe multi sa creada ca e vorba de HBK.

O modalitate ieftina si oarecum perversa de manipulare sentimentala in scopul de a asigura rating pentru RAW-urile din aceasta perioada.

Un inceput de an in care WWE se bazeaza pe legende si Hall Of Fameri. In mai putin de doua luni i-am vazut deja pe HBK, Diesel, Booker T, The Rock, Undertaker, Triple H, fiecare constituind mark-out moments la cate un PPV sau show saptamanal. Ca sa nu mai vorbim de Jerry Lawler trecand de la masa comentatorilor inapoi in ring. Nu ca mi-ar displace, insa mi se pare foarte ciudat ca un produs adresat noii generatii sa ajunga sa se bazeze pe elemente retro pentru a pastra interesul. Oare cat timp o vor mai putea tine asa?

19. #139 SP
    Sting a semnat un nou contract cu compania din Orlando.

Se pare ca lui Sting ii place sa se retraga in fata a 300 de tarani. E ok, macar nu vede multa lume prostia TNA-ului.

Probabil ar fi fost mult mai tare o retragere in fata a 75.000 de mii de oameni in Georgia Dome.

20. #140 SP

A DREAM COME TRUE (cel puțin pentru mine)
    Attached Images Attached Images sin_cara_joins_wwe_2011.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 13 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast