Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 241

Thread: This is WrestleMania!

1. #81 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

hahaha...Jey Lethal = Ric Flair! lol

�l imită perfect!

2. #82 SP

3. #83 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Invasionul a fost pur si simplu superb

4. #84 SP
    Member I-Ray's Avatar

5. #85 SP

Wooooooooo! Paul Bearer is THE MAN!

---------- Post added 25-09-2010 at 01:19 PM ----------

Topic:
    RIP Giant Gonzalez | Christian Out 6 Months Torn Pectoral | Mickie James Signs With TNA | NXT 0.81 Raw 2.8 | Cole back on NXT | Jericho back on Raw!

---------- Post added 25-09-2010 at 09:49 PM ----------

no thanks - Chris Jericho got the WWE RAW GM's IP address - TwitVid lol - ce rău �i el

6. #86 SP

7. #87 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    In ce hal a putut Lesnar sa piarda

8. #88 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Se vorbeste de un Lesnar vs 'Taker la WrestleMania 27.

9. #89 SP
    Din arhivă

...pe celelalte le găsiți �n dreapta

10. #90 SP

11. #91 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    John Cena - concediat dupa Suvirvor Series. Asta e . Pentru mine, a disparut odata cu el si o bucatica din wrestling. Nu cred c-am sa ma mai uit la fel de des, poate doar cateva editii, sa vad cum isi pierde The Miz centura.

12. #92 SP
    Junior Member robbyy10's Avatar
    ^mark

John Cena e paralel cu wrestlingul,ia bataie tot meciul,iar pe final da un AA si castiga meciul.Miz este clar peste el,are carisma,stie si wrestling,si privirea copiilor de 10-14 ani cand intra Miz este nepretuita!

probabil ionut cena se va intoarce peste maxim 1 luna,nu e nebun vince sa-l dea afara for real..uita-te doar la posterul de la WM27,Cena este pe poster

13. #93 SP
    In mare parte ai dreptate, imi placea mai mult Cena de prin 2006-2007 si atitudinea lui de prin 2003-2004. Acum... e mai slab, si deobicei vine cu acelasi set de manevre. Dar totusi, un fan ramane fan, desi nu mai sunt asa inrait ( daca ai vazut video-ul, a zis in video ca mai vrea sa auda femeile si copii cum striga " Let's go, Cena ! " si barbatii " Cena sucks! " ).

Defapt, sunt 90% sigur ca va reveni, ca altfel nu renunta la wrestling, sa coboara de la in salariu de zeci de mii de dolari la unul pentru cate sute sau cateva mii de dolari.
    Pe Miz nu-l pot suporta. Cat de infumurat trebuie sa fii ca sa zici dupa Wrastlemania ca scorul tau e 1-0 si ca mai ai doar 17 victorii de obtinut pentru al ajunge pe Undertaker ?

14. #94 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Vrei sa-ti dau spoiler? Wrestlingul e fake.
    Tot ce zic ei,e stabilit deja din vestiar de catre bookeri.
    Miz > Cena.

15. #95 SP
    Stiu ca e fake. Este logic ca totul e stabilit din vestiar, iar discursurile sunt invatate. La fel cum si meciurile sunt stabilite, iar GM doar le anunta in acea seara. Eu ma uit la wrestling ca la un serial ( ma uit doar la Raw ).

Miz > Cena ? N-am vazut nici un meci recent in care cei doi sa de-a tot ce aveau ( ma refer la Cena, care in ultimul timp lupta la inceput, da un AA sau STF pe final --> o victorie prin Pinfall/Submission ). Cum am mai spus, Cena lupta mai bine acum 3-4 ani.

16. #96 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Atunci de ce vorbesti despre "tupeul" lui.Este heel.Ala e rolul.De a te enerva pe tine si a te face sa-l huidui.
    Miz a evoluat ENORM fata de ce era.
    Cena o tine in aceleasi manevre plictisitoare de cel putin 3 ani.La microfon este bun,insa WWE se bazeaza pe wrestling,unde John e praf si pulbere.Degeaba mi-l ridica el pe Big Show in spate atata timp cat un meci intreg nu face nimic altceva decat sa-si ia bataie,nici macar aia bine (ma refer la selling).
    Sper sa tina Miz centura pana la Elimination Chamber.De acolo nu-l vad iesind campion.Daca da,inseamna ca-l avem in main event la Wrestlemania.

17. #97 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Cateodata managementul wwe e o mare porcarie.Nu inteleg cum ii pot da drumul lui Shelton Benjamin.De asemenea Cryme tyme trebuiau explotati mai mul si le trebuia un push

18. #98 SP
    Luni! King of The Ring! - 3 hour special!

- Alberto del Rio!

19. #99 SP
    Quote Originally Posted by PwJBoy View Post
    Atunci de ce vorbesti despre "tupeul" lui.Este heel.Ala e rolul.De a te enerva pe tine si a te face sa-l huidui.
    Miz a evoluat ENORM fata de ce era.
    Cena o tine in aceleasi manevre plictisitoare de cel putin 3 ani.La microfon este bun,insa WWE se bazeaza pe wrestling,unde John e praf si pulbere.Degeaba mi-l ridica el pe Big Show in spate atata timp cat un meci intreg nu face nimic altceva decat sa-si ia bataie,nici macar aia bine (ma refer la selling).
    Sper sa tina Miz centura pana la Elimination Chamber.De acolo nu-l vad iesind campion.Daca da,inseamna ca-l avem in main event la Wrestlemania.
    Cum am mai spus, Cena ar trebui sa-si refaca setul de manevre, pe cele din prezent le repeta la fiecare meci.

Pe Miz nu-mi vine sa-l huidui, mai degraba ma plictiseste . De aceea dau skip cand isi incepe discursul. Eu il vad pierzandu-si centura la urmatorul PPV. Miz n-are fata de campion WWE. E drept, a evoluat fata de acum ceva timp, insa tot n-a ajuns la nivelul lui Randy Orton. Cand si-a folosit servieta, Orton era deja accidentat, si cu toate astea, a intors meciul si era cat pe ce sa-i livreze un RKO, care s-a transformat in ultimul moment intr-un Skull Crushing Finale. Nu-l vad pe Miz rezistand prea mult in postura de campion. Pana se clarifica situatia, astept revenirea lui HHH .

Dupa Wrestlemania, Elimination Chamber e PPV-ul meu preferat.

Ronan : Dupa parerea mea, cele mai mari sanse le au Sheamus si Daniel Bryan.

20. #100 SP
    Junior Member robbyy10's Avatar
    Cum sa n-aiba fata mai?Miz este unul dintre cei mai potriviti pt aceasta centura,ar mai fi John Morrison,CM Punk si altii,eu unul m-am saturat de Cena,Orton,HHH si mai nou si Sheamus(care este praf la toate capitolele,mai putin look)
    King of the Ring va fi castigat de Sheamus zic eu,ca dupa aceea sa revina HHH si sa inceapa un feud.Nici lui Alberto nu i-ar sta rau cu titlul KOTR.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 13 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast