Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 241

Thread: This is WrestleMania!

1. #101 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Iti spun eu de ce n-are fata de campion. Zi-mi si mie ce lucruri care-l separa de restul vestiarului face el in ring?

2. #102 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    In WWE cel mai mult conteaza cum te descurci la microfon.

3. #103 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Quote Originally Posted by Killswitch View Post
    In WWE cel mai mult conteaza cum te descurci la microfon.
    Not true.
    Zi-mi si mie de cate ori l-ai auzit pe Undertaker la microfon?
    FOARTE rar.
    In WWE conteaza cate vanzari faci si cat te dedici companiei.

4. #104 SP
    In perioada American Bad Ass vorbea de foarte multe ori la microfon. La fel si in perioada Ministry.

5. #105 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Eu ma refeream la Gimmick-ul actual.
    Hai sa-ti dau alt exemplu.
    Kane.A durat ceva pana a vorbit pentru prima oara.Difera de la caracter la caracter.
    Orton e praf la microfon.Totusi e in varf?Da.

6. #106 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

7. #107 SP
    Member i.gamer's Avatar
    Ma bucur ca sunt si aici pasionati de wrestling!Eu tin cu John Cena,stati,nu-mi sariti in cap ca's mark si altele,tin cu el de cand avea gimmickul de rapper,pe vremea cand wrestlingul inca era misto!

8. #108 SP
    WWE-ul vine in Romania !

John Cena, Rey Mysterio si Randy Orton VIN in Romania!
    Fanii wrestlingului din Romania pot deschide sampania - WWE-ul a anuntat oficial intentiile de a organiza un show cu cele mai tari vedete din wrestling in Romania!

Pe site-ul oficial al celor din WWE, in data de 21 Aprilie 2011 este programat in cadrul turneului din Europa, "Wrestlemania Revenge Tour", un show live in Romania!
    Conform site-ului oficial, fanii ii vor putea vedea pe John Cena, Randy Orton, CM Punk, Sheamus sau Melina la Romexpo Center!
    O data cu show-ul din Aprilie, Romania intra in randul tarilor din Europa care au vazut show-urile WWE-ului pe viu. Tari precum Ungaria, Cehia sau Danemarca nu sunt incluse in cadrul acestui turneu - WWE-ul va tine show-uri in perioada 13-19 Aprilie in Marea Britanie si in data de 20 in Austria, dupa care urmeaza show-ul din Romania.

In Decembrie 2009, in Romania au venit cei de la American Wrestling Rampage, iar Rob Van Dam, Rene Dupree si Raven au facut show la Polivalenta.
    sursa: Wfan
    Attached Images Attached Images john-cena-rey-mysterio-si-randy-orton-vin-romania_1.jpg john-cena-rey-mysterio-si-randy-orton-vin-romania_size1.jpg

9. #109 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    In sfarsit.
    O sa fiu acolo neaparat!

10. #110 SP
    Good stuff! Wooo!

11. #111 SP
    Junior Member Shearer's Avatar
    am vazut mai devreme in alta parte, putin socat, oricum e bine ca se intampla si asta, poate vine si TNA pe viitor

12. #112 SP
    Kevin Nash si Booker T au ajuns in Boston pentru PPV-ul Royal Rumble.

13. #113 SP
    ...va fi o nebunie �n ring lol 40!

14. #114 SP
    Senior Member tray's Avatar
    daca intra booker t in rumble te omor, mi-ai stricat surpriza

15. #115 SP
    slab de tot ppv, au fost doar 2 faze tari si pe acelea mi le-a stricat killswitch

16. #116 SP
    tray, imi pare rau pentru spoiler

Mai jos caracterizez doar meciul Royal Rumble

17. #117 SP
    La RAW-ul de aseara a aparut un promo cu un tip acoperit de pelerina mergand catre o casa, iar apoi data de 21 februrarie 2011 arzand.

Undertaker nu are cum sa fie, pentru ca data de 21 februarie inseamna RAW. Deci nu vad legatura.
    Well... Nu stiu daca se refera la Sting.

Singurul video pe care l-am gasit cu acel teaser video:

WWE - 2.21.11 Promo Video � Videos � Wrestling News & Rumors - WWE News, TNA News

Daca imi arata o bata de baseball, ma voi hotari. Oricum, e clar ca nu e Taker. Nu are elementul Taker. Nu sunt gonguri, nici fulgere. Nu arata a Taker promo. Am vazut destule promo-uri ale lui, iar asta cu siguranta nu e unul din ele.

In schimb implica ploaia, care stim la cine se refera. Daca va fi el, atunci vom avea un inceput de an magnific in WWE.

Pe site-urile de wrestling mai sunt vehiculate si numele:
    - Skip Sheffield (nu inteleg de ce...)
    - Tyler Black (doar nu i-au dat dark character)
    - Amazing Kong (doar daca a slabit 50 de kile)

Promo-ul de aseara seamana izbitor de mult cu promo-ul din '97.
    Attached Images Attached Images 2hdzath.png

18. #118 SP
    For what it's worth, The New York Daily News' wrestling column today reported that Sting has signed a one-year contract with WWE. There has been no confirmation on this news from WWE or any other sources so take it for what it's worth for now.
    HOLY **** ! THIS IS HUGE ! Nu credeam ca apuc sa vad ziua asta.
    Attached Images Attached Images imag0083v.jpg

19. #119 SP
    pleaca se intorc, pleaca se intorc

20. #120 SP
    Ar fi fost pacat daca Sting s-ar fi retras intr-un hambar in fata a 200 de rednecks.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 13 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast