Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 20 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 382

Thread: Tenis

1. #81 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    A tot pierdut cu Sharapova, dar sper in sfarsit sa o bata. Nu o suport. De fapt nu suport jucatorii care urla de fiecare data cand lovesc.

2. #82 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ce meci !!!! bravo ei am vazut toate meciurile ei de la acest turneu si e minunat sa vezi cum joaca e foarte placut ochiului felicitari simona

3. #83 SP
    Member theSrN's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    De fapt nu suport jucatorii care urla de fiecare data cand lovesc.
    practic, 75% din jucatorii de tenis?

Bravo Simona, hai cu cupa acasa

4. #84 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    E greu cu Sharapova, rusoaica, pe cat de multe greseli face, pe atat de multe lovituri castigatoare da. De asemenea, este puternica mental, are capacitatea de a reveni in meci mai de fiecare data. Simona va trebui sa joace foarte bine si sa nu-i ofere sanse multe rusoaicei, astfel incat serviciul va fi foarte important si cred ca va fi necesar sa joace cat mai mult cu primul.

5. #85 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    cum profita unii de succesul Simonei... incredibil, nu au un pic de rusine !
    Attached Images Attached Images 10441185_229696063906083_8065693883513278134_n.jpg

6. #86 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

7. #87 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Cine o sa vada finala pe Antena 3 are de la mine un bocanc in cojones. Eurosport HD toata ziua

8. #88 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    S-a dus ponta pana la urma sau? Nu am antena 3.

9. #89 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Enervanta e rusoaica, ce o mai lalaie la serviciu...dar e mai buna. Simona, indiferent de rezultat romanii te iubesc!

10. #90 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Si daca pierde Sharapova... tot castiga. Scoate mai multi bani ridicand un deget in meciul asta decat ar scoate Simona castigand...

11. #91 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu mai e vb de bani aici

12. #92 SP
    Dar despre ce e vorba? Mandrie nationala?

Am jucat tenis la nivel profesionist foarte multi ani. Din pacate, nu mai vad "puritatea" sportului ci doar tehnici mai bine sau mai prost jucate si bani schimband maini.

13. #93 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    În cazul Sharapovei...

14. #94 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Dar despre ce e vorba? Mandrie nationala?

Am jucat tenis la nivel profesionist foarte multi ani. Din pacate, nu mai vad "puritatea" sportului ci doar tehnici mai bine sau mai prost jucate si bani schimband maini.
    Intr-o finala nu se gandeste nimeni la bani, ma refer aici la cei care joaca o finala si sunt cu adevarat profesionisti. Parerea mea, hac

15. #95 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Si daca pierde Sharapova... tot castiga. Scoate mai multi bani ridicand un deget in meciul asta decat ar scoate Simona castigand...
    nu e vorba deloc despre bani...Simona a declarat in fiecare interviu pe care l-am ascultat/citit ca pentru ea conteaza doar placerea de a juca..

nu cred ca asa sta treaba..nu-ti propui sa intri pe teren sa faci bani sa-ti intreti familia..cel putin nu la nivelul acesta..

16. #96 SP
    Nu stiu cu cine va certati. Nu era o critica la adresa nimanui, doar o analiza simpla a finantelor din spatele jocului. Halep are contract important doar cu Adidas, care ii ofera un milion de euro doar daca isi pastreaza nivelul de performanta timp de un an, pe cand Sharapova are zeci de contracte de publicitate, pe zeci de milioane. Atat.

Si da, banii sunt extrem de importanti, mai ales la nivelul asta. Credeti-ma ca s-au investit sute de mii de euro in oamenii astia si tot vor mai fi investite sume de genul. Costa antrenamente, recuperari, pregatiri, deplasari, materiale, etc. Cu cat esti sau vrei sa fi mai competitiv, cu atat investitia e mai mare. Ca sa nu mai vbim de faptul ca de la o anume varsta, jucatorii nu mai pot performa, deci nu mai pot scoate bani. Ce iese acum, trebuie sa reziste o viata intreaga.

Nu stiu de unde pana unde ati ajuns la ideea ca eu vbeam de cat de important este banul la nivel personal pentru fiecare jucator...

17. #97 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Offf, mare pacat, dar cu siguranta in viitor va castiga multe turnee, mai trebuie lucrat un pic la serviciu. Felicitari Simonei, felicitari parintilor ei!

18. #98 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^^^ Frumos...Rog un moderator sa steraga mizeriile de acest gen, cu report am vazut ca nu reusesc. Multumesc

ON frumoasa finala masculina, bun e Nadal pe zgura, mi se pare invincibil

19. #99 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Offtopic: Democratie, ok, dar de cate ori mai trebuie banat baiatul asta pana cand nu mai are voie pe forumul asta? Macar un ban de vreo 3 ani asa, cat sa uite ca mai exista forumul...

20. #100 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu nu inteleg de ce nu face niciun moderator curatenie aici, am trimis report degeaba, am rugat sa fie sterse unele postari care ar conduce spre un flame de toata frumusetea, dar deh...
    Inca o data, stergeti va rog mizeria userului cryyo!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 20 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast