A tot pierdut cu Sharapova, dar sper in sfarsit sa o bata. Nu o suport. De fapt nu suport jucatorii care urla de fiecare data cand lovesc.
A tot pierdut cu Sharapova, dar sper in sfarsit sa o bata. Nu o suport. De fapt nu suport jucatorii care urla de fiecare data cand lovesc.
ce meci !!!! bravo eiam vazut toate meciurile ei de la acest turneu si e minunat sa vezi cum joaca e foarte placut ochiului
felicitari simona
E greu cu Sharapova, rusoaica, pe cat de multe greseli face, pe atat de multe lovituri castigatoare da. De asemenea, este puternica mental, are capacitatea de a reveni in meci mai de fiecare data. Simona va trebui sa joace foarte bine si sa nu-i ofere sanse multe rusoaicei, astfel incat serviciul va fi foarte important si cred ca va fi necesar sa joace cat mai mult cu primul.
Cine o sa vada finala pe Antena 3 are de la mine un bocanc in cojones. Eurosport HD toata ziua![]()
Enervanta e rusoaica, ce o mai lalaie la serviciu...dar e mai buna. Simona, indiferent de rezultat romanii te iubesc!
Si daca pierde Sharapova... tot castiga. Scoate mai multi bani ridicand un deget in meciul asta decat ar scoate Simona castigand...
Dar despre ce e vorba? Mandrie nationala?
Am jucat tenis la nivel profesionist foarte multi ani. Din pacate, nu mai vad "puritatea" sportului ci doar tehnici mai bine sau mai prost jucate si bani schimband maini.
Nu stiu cu cine va certati. Nu era o critica la adresa nimanui, doar o analiza simpla a finantelor din spatele jocului. Halep are contract important doar cu Adidas, care ii ofera un milion de euro doar daca isi pastreaza nivelul de performanta timp de un an, pe cand Sharapova are zeci de contracte de publicitate, pe zeci de milioane. Atat.
Si da, banii sunt extrem de importanti, mai ales la nivelul asta. Credeti-ma ca s-au investit sute de mii de euro in oamenii astia si tot vor mai fi investite sume de genul. Costa antrenamente, recuperari, pregatiri, deplasari, materiale, etc. Cu cat esti sau vrei sa fi mai competitiv, cu atat investitia e mai mare. Ca sa nu mai vbim de faptul ca de la o anume varsta, jucatorii nu mai pot performa, deci nu mai pot scoate bani. Ce iese acum, trebuie sa reziste o viata intreaga.
Nu stiu de unde pana unde ati ajuns la ideea ca eu vbeam de cat de important este banul la nivel personal pentru fiecare jucator...
Offf, mare pacat, dar cu siguranta in viitor va castiga multe turnee, mai trebuie lucrat un pic la serviciu. Felicitari Simonei, felicitari parintilor ei!
^^^ Frumos...Rog un moderator sa steraga mizeriile de acest gen, cu report am vazut ca nu reusesc. Multumesc
ON frumoasa finala masculina, bun e Nadal pe zgura, mi se pare invincibil
Offtopic: Democratie, ok, dar de cate ori mai trebuie banat baiatul asta pana cand nu mai are voie pe forumul asta? Macar un ban de vreo 3 ani asa, cat sa uite ca mai exista forumul...
Eu nu inteleg de ce nu face niciun moderator curatenie aici, am trimis report degeaba, am rugat sa fie sterse unele postari care ar conduce spre un flame de toata frumusetea, dar deh...
Inca o data, stergeti va rog mizeria userului cryyo!
Bookmarks