- Operă de artă
![]()
![]()
Băieți, am nevoie de o părere ( eventual completată cu poze ).
Cum credeți că arată un corp tatuat at�t cu desene alb-negru c�t și colorate ?
Arată bine ? Arată awkward ? Ați văzut pe cineva care să aibă și așa și așa ? Poze ?
mersi mult
Arata bine. Depinde de ce anume iti faci. Am vazut multe persoane cu tatuaje de genu, cu "maneci" pline, atat color cat si alb-negru si aratau chiar bine.
Tu gandeste-te foarte bine la ce vrei si unde anume sa fie plasate. Restul vin de la sine. Gandeste-te foarte bine inainte. Un tatuaj este permanent (iar daca vrei sa-l scoti, este o durere incredibil de mare + cost ft mare).
Eu am unul chiar la vedere si il vad zilnic, dar stiam modelul si locatia cu 2 ani inainte sa-l fac si desi al am din 2008 si-l vad zilnic, nu m-am plictisit de el![]()
Și eu știu bine ce vreau să-mi fac. Chestia e că deja 4 din cele la care m-am g�ndit sunt deja negre, și mi-e să nu arate ciudat dacă adaug după aceea și colorate ( am tenul foarte deschis, nu mi-e frică că o să arate nașpa culorile sau ceva, pur și simplu combinația ).
Vreau un lup intr-o pădure pe incheietura st�ngă, un berbec imbrăcat in lup pe piept ( astea două fiind piese măricele ), o ancoră pe incheietura dreapta și Sam ( din Sam & Max ) pe brațul drept.
Colorat deocamdată nu am in cap dec�t un Luigi pixelat din SMB, dar nu știu unde să-l fac.
btw: TOATE au o insemnătate pentru mine, nu le fac aiurea![]()
Din piele ? Nu de pe piele ? Daca este IN piele, e posibil sa-l fi batut prost, ceea ce e cam nasol. Oricum, ai rabdare cam 2 saptamani pana se exfoliaza pielea. Continua sa te ungi cu ce ti-a zis cel ce l-a facut si fereste-l de apa.
@razvanrazy pai ma refeream la tusul care dupa ce iti faci tatuajul curge din piele ,nu imediat dar dupa cateva ore.O sa pun o poza cu tatuajul daca e cineva interesat![]()
Pune. Ai scapat pana la urma de exces ? Eu recunosc ca nu am avut asa ceva, dar nici tatuajul nu este prea mare si poate d-aia.
Recomandă cineva vreun salon?
Aș vrea să-mi fac două chei, pe fiecare antebraț, cu un mic text simbolic sub ele.
Salonul din Mall Vitan, la parter vis a vis de supermaket, intreaba de Florin. Vezi ca e cu programare si un avans de cateva procente din suma totala. Tipul face tatuaje dementiale, recomand fara dubii.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dude, daca vrei ceva foarte bun, cauta-l pe John Maxx. Problema e ca s-ar putea sa prinzi liber la el prin vara.
http://www.radicalink.ro
Al doilea, daca nu ai rabdare sa te duci la John, este Alex Petcu, de la Spunk.
http://spunker.ro
Din punctul meu de vedere, sunt cei mai buni din tara. John cred ca este printre cei mai buni din Europa, fiind destul de des invitat la salonul Giahi in Zurich.
Bookmarks