Cateva idei de tatuaje interesante:
Ai fost la conventia din Bucuresti de weekendul asta ? Cat te-a costat ? Ca a fost o prietena sa-si faca tatuaj si nu i-a luat niciun ban si nu ne-am prins de ce...
Wow... Da, chiar a fost norocoasa in cazul asta. Poate i-a placut tipului de ea
Chiar ma gandeam, ca daca nu ia nimeni bani, la anu merg sa-mi fac si yo ceva misto, gratis
Cum e atmosfera ? Nu mori de cald cat timp iti face ? Ca ma bate si pe mine gandu sa fac asta la anu (sa mai strang bani pana atunci) si as vrea aici ca vin mai multi din toate colturile lumii (ca nu am gasit un artist romana care sa faca portrete alb negru exact cum vreau yo), dar nu vreau nici sa stau intr-o sauna acolo si sa fie un discomfort continuu nu stiu cate ore, din cauza caldurii, a loculiu prea aglomerat, a celor cateva mii de gura casca samd.
Sincer mi s-a parut foarte ok, nu am avut prea multi "intrusi". Insa pe la final a inceput un concert si zogomotul era inferna, ma durea capul deja. All in all a fost ok
Razvanrazy, ai incercat la Bogdan Bacanu? El mi l-a facut pe Kratos, si e posibil sa iti satisfaca exigentele.
L-am cautat acum pe facebook si am vazut niste portrete foarte reusite. Chiar imi place. Unde face ?
Facea la 2nd face cand mi l-a facut pe al meu dar a plecat de la ei, imi spaca numele acum. Ar trebui sa scrie pe net.
E la Bio Art. https://www.facebook.com/bacanu.bogdan.7
Da, mi-l aduceam aminte. Deja o prietena s-a programat la el (are liber abia in 5 luni) si dupa ce vad ce-i iese ei, ma voi programa si eu
Ms de tip. E chiar cel mai bun pe care l-am vazut in tara![]()
Ala cu baschetii ...hipster lvl. 99.
Am un tatuaj de terminat/acoperit, cunoasteti vriun artist bun prin bacau?
Bookmarks