Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 125

Thread: Microsoft omoara gamingul?

1. #61 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Nu cred că-l omoară dar vor să-l modifice după bunul lor plac. Din păcate se poate răsfrânge peste tot ce înseamnă digital media dacă nu se trimite un mesaj negativ puternic din partea noastră.

2. #62 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    Sony nu platit la vremea respectiva? cred ca erai pe forum join date: aug 2008 si ai vazut ce se discuta aici si cati useri erau revoltati si si-au intors spatele (inclusiv fanboyul de MonkY, care a fost primul care s-a suparat foarte tare pe faza cu linuxul si a inteles cu adevarat ce inseamna asta). chiar daca au avut o multime de fani de pe vremea PS2, Sony a facut multe greseli la lansare PS3 si si-a pierdut o parte dintre ei: pret enorm de mare, dar era de inteles avand in vedere tehnologia, dar din pacate gamerii voiau doar o consola, nu aveau jocuri destule, s-a lansat un an mai tarziu decat xbox 360, pe drum s-a pierdut si conceptul de controller pe care il prezentasera la un E3 anterior (vezi poza) si s-au grabit cu un six-axis care nici macar nu vibra... au gresit foarte mult cei de la Sony si au primit multe cuvinte de "lauda" in general de la public, chiar daca multi erau fani PS2, eu unul numarandu-ma printre ei si totusi am ales Xbox 360 la inceput. dar din fericire Sony si-a revenit si a inceput sa lanseze jocuri de calitate, recapatandu-si o parte din fani (aici ma includ si pe mine) si merite pe masura.

vezi nu e vorba de fanboy sau hatereala, ci pur si simplu de gusturi si daca ne convine ce primim si deocamdata oricat de inchis ai fi la minte MS a cam dat-o in bara si doar un angajat ca
    ar putea sa-i apere pe cei de la MS, iar sony si-a organizat bine planul, naiba stie ce vor prezenta si ei la E3, dar noi vorbim despre ce ni s-a prezetat pana acum din partea ambelor companii. oameni vor fi sa cumpere consola stai linsitit si asta nu pentru ca este bestiala, ci pentru ca au un alt target generatia asta, unul neatins pana acum de console... ori tu faci parte din el si cam greu acest lucru avand in vedere ca multe dintre features sunt legate de Xbox Live, un lucru absent la noi in tarisoara, ori esti un fanboy care nu face nimic altceva decat sa aduca in discutie trecutul. ti-am mai zis sony a platit, MS de ce sa nu plateasca? crezi ca merita ridicati in ceruri si protejati? pot sa vina cu cele mai multe si bune exclusivitai multi oameni si-au format deja opinile si cam greu sa-si spele imaginea foarte patata dupa conferinta lor, mai ales ca ne-au lasat in ceata si au anulat si conferinta cu presa ca sa nu raspunda la intrebari, nu ti se pare dubios? sau vii cu un alt exemplu din trecutul lui sony?
    Daca ai fi citit postul la care mi-ai dat quote, ai fi vazut ca doar am demonstrat ce fel de companie este Sony. Adica lansare PS4 poate sa insemne ceva si peste doi ani sa descoperi altceva. Mi se pare normal sa-mi spuna totul de la inceput, sa stiu la ce sa ma astept. Nu am aparat Microsoft. Daca Ms o sa faca porcarii, o sa plateasca, stai linistit.
    Pe mine ma deranjeaza mentalitatea : "Microsoft omoara gamingul, doar pentru ca ei au prezentat primii asa ceva. Daca Sony fac la fel, nu e vina lor".-ti se pare o atitudine de oameni cu mintea deschisa?

3. #63 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Dacă aveți dispute de rezolvat, mai bine ieșiți la o bere, e frumos afară.

4. #64 SP
    Junior Member bruudi's Avatar
    Video Game Crash of 1983

Eu presimt asa ceva numai ca 30 ani mai tarziu.

5. #65 SP
    Junior Member ddevil's Avatar
    Eu unu cred ca ambele vor fi cam la fel. Nu cred ca ps4 va fi foarte diferit de xbox one atunci cand vine vorba de jocuri SH. Aici depinde mai mult de producatorii de jocuri. Asa ca daca Sony nu vor fi de acord cu conditiile impuse de acesti ei le vor face exclusive pe xbox. Cel putin asta e parerea mea.

6. #66 SP
    Member lucian43's Avatar
    Hai cu Sony

7. #67 SP
    Member momi's Avatar
    Quote Originally Posted by lucian43 View Post
    Hai cu Sony
    ...Unde ? ...

Si NU ...Microsoft nu omoara gaming ul ...il face mai diversificat ...

8. #68 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Băi du-te.

9. #69 SP
    Member momi's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Băi du-te.
    ...Cu Sony...?

10. #70 SP
    Senior Member Zero's Avatar

11. #71 SP
    Banned asperas's Avatar
    Intrebare:daca preturile pt un joc vor fi cele care se vehiculeaza(80-90) lire pt un singur joc,indiferent care e consola dintre boxe one si pussie 4 cine neam le mai cumpara jocurile..!?

12. #72 SP
    Banned allspark's Avatar
    mai bine nu mai ataca tu ps4, ca ei macar incearca sa faca cv bun, adunc exclusivitati pe care xbox nu le viseaza in viata lor, cel putin ps4 nu are kinectu ala care te poate urmarii 24/24, ce used games si drm eu numai din cauza kinectului nu-l iau

---------- Post added 09-06-2013 at 08:55 AM ----------

hai cu Sony spre victorie in razboiul consolelor, si sa te joci tu gamingul ala diversificat nu nil baga pe gat da?

13. #73 SP
    Member momi's Avatar
    ..."Adunc , adunc ...bang ,bang ...poc ,poc ...zbang zdrang "... ...Ai visat urit ? pacat , e o duminica frumoasa ... " ie grele astea cu ieconomia " ...hai sa ti explic si tie ceva ce orice om cu capul pe umeri stie deja...nimeni nu vrea ca vreuna din companii sa dea "chix" sau "sa si ia tzeapa" cum s a intimplat in trecut cu SEGA si cum se pare ca se v a intimpla cu WII U pentru ca asta ar duce la un monopol care ar distruge de tot piata...si atunci chiar nu ai mai avea ce sa compari ... "ti ar baga ce vor ei pe git intr un mod foarte diversificat"...

14. #74 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Nu stiu ei din astea mai momi. Indoctrinarea este la cote maxime.

15. #75 SP
    Member Link's Avatar
    Bagarea pe gat merge numai atat cat le permiti pana la urma. Din moment ce zici, gata, eu nu mai cumpar x sau y, bagarea asta pe gat nu mai merge. Tot ce-ti trebuie este coloana vertebrala sa-ti dai seama cand esti lucrat si sa te opresti.

16. #76 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Microsoft omoara gamingul?
    Hai sa votam toti cu portofelul sa vedem cine moare primul

Strategie mai proasta ca la M$ nu am mai vazut de mult timp.
    Pentru Europa consola asta este DOA ,pe americani poate sa-i prosteasca,la noi sigur NU se va vinde

17. #77 SP
    Banned asperas's Avatar
    Bagarea cu bagarea dar cu dorinta..placerea ..curiozitatea ce te faci, cum le opresti pe astea?Cati dintre noi nu am inghitit pe nerasuflate chiar: trei dee,moveuri,kinecte si alte alea pe care nu ni le' bagat nimeni pe gat Dar..

18. #78 SP
    Member Bodolay Botond's Avatar
    Noua campanie Microsoft de promovare a consolei Xbox One
    Attached Images Attached Images xbox-one.jpg

19. #79 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    A fost postata deja.

On:Brace yourselves,tomorrow's the big day.

20. #80 SP
    Member Link's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Bagarea cu bagarea dar cu dorinta..placerea ..curiozitatea ce te faci, cum le opresti pe astea?Cati dintre noi nu am inghitit pe nerasuflate chiar: trei dee,moveuri,kinecte si alte alea pe care nu ni le' bagat nimeni pe gat Dar..
    Nu pot vorbi decat pentru mine, dar 3d-ul mi se pare incredibil de neatragator din prisma faptului ca nu-mi permit sa port in casa ochelari 3d toata ziua, numai ca sa pot vedea x sau y filme sau programe, deci din start e o tehnologie cu handicap. iar kinect si move mi se par foarte prost implementate ca sa poata fi luate in seama. Cate din jocurile cu vanzari de top se bazeaza pe kinect sau move? Iti spun eu, nici unul. Iar cat despre curiozitate, ai variante, iti dau un exemplu, chiar ma gandesc sa-mi achizitionez consola NEOGEO X - Witness the Rebirth of the Neo Geo doar pentru nostalgia timpurilor cand rupeam manetele in sala de jocuri. Deci... optiuni exista, cine se limiteaza la PS3/XboX si se cramponeaza pentru ziua de maine trebuie sa deschida ochii mari.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast