Nu cred că-l omoară dar vor să-l modifice după bunul lor plac. Din păcate se poate răsfrânge peste tot ce înseamnă digital media dacă nu se trimite un mesaj negativ puternic din partea noastră.
Nu cred că-l omoară dar vor să-l modifice după bunul lor plac. Din păcate se poate răsfrânge peste tot ce înseamnă digital media dacă nu se trimite un mesaj negativ puternic din partea noastră.
Daca ai fi citit postul la care mi-ai dat quote, ai fi vazut ca doar am demonstrat ce fel de companie este Sony. Adica lansare PS4 poate sa insemne ceva si peste doi ani sa descoperi altceva. Mi se pare normal sa-mi spuna totul de la inceput, sa stiu la ce sa ma astept. Nu am aparat Microsoft. Daca Ms o sa faca porcarii, o sa plateasca, stai linistit.
Pe mine ma deranjeaza mentalitatea : "Microsoft omoara gamingul, doar pentru ca ei au prezentat primii asa ceva. Daca Sony fac la fel, nu e vina lor".-ti se pare o atitudine de oameni cu mintea deschisa?
Video Game Crash of 1983
Eu presimt asa ceva numai ca 30 ani mai tarziu.
Eu unu cred ca ambele vor fi cam la fel. Nu cred ca ps4 va fi foarte diferit de xbox one atunci cand vine vorba de jocuri SH. Aici depinde mai mult de producatorii de jocuri. Asa ca daca Sony nu vor fi de acord cu conditiile impuse de acesti ei le vor face exclusive pe xbox. Cel putin asta e parerea mea.
Intrebare:daca preturile pt un joc vor fi cele care se vehiculeaza(80-90) lire pt un singur joc,indiferent care e consola dintre boxe one si pussie 4 cine neam le mai cumpara jocurile..!?
mai bine nu mai ataca tu ps4, ca ei macar incearca sa faca cv bun, adunc exclusivitati pe care xbox nu le viseaza in viata lor, cel putin ps4 nu are kinectu ala care te poate urmarii 24/24, ce used games si drm eu numai din cauza kinectului nu-l iau
---------- Post added 09-06-2013 at 08:55 AM ----------
hai cu Sony spre victorie in razboiul consolelor, si sa te joci tu gamingul ala diversificat nu nil baga pe gat da?
..."Adunc , adunc ...bang ,bang ...poc ,poc ...zbang zdrang "......Ai visat urit ? pacat , e o duminica frumoasa ... " ie grele astea cu ieconomia " ...hai sa ti explic si tie ceva ce orice om cu capul pe umeri stie deja...nimeni nu vrea ca vreuna din companii sa dea "chix" sau "sa si ia tzeapa"
cum s a intimplat in trecut cu SEGA si cum se pare ca se v a intimpla cu WII U pentru ca asta ar duce la un monopol care ar distruge de tot piata...si atunci chiar nu ai mai avea ce sa compari ... "ti ar baga ce vor ei pe git intr un mod foarte diversificat"
...
Bagarea pe gat merge numai atat cat le permiti pana la urma. Din moment ce zici, gata, eu nu mai cumpar x sau y, bagarea asta pe gat nu mai merge. Tot ce-ti trebuie este coloana vertebrala sa-ti dai seama cand esti lucrat si sa te opresti.
Microsoft omoara gamingul?
Hai sa votam toti cu portofelul sa vedem cine moare primul
Strategie mai proasta ca la M$ nu am mai vazut de mult timp.
Pentru Europa consola asta este DOA ,pe americani poate sa-i prosteasca,la noi sigur NU se va vinde
Bagarea cu bagarea dar cu dorinta..placerea ..curiozitatea ce te faci, cum le opresti pe astea?Cati dintre noi nu am inghitit pe nerasuflate chiar: trei dee,moveuri,kinecte si alte alea pe care nu ni le' bagat nimeni pe gat Dar..
Nu pot vorbi decat pentru mine, dar 3d-ul mi se pare incredibil de neatragator din prisma faptului ca nu-mi permit sa port in casa ochelari 3d toata ziua, numai ca sa pot vedea x sau y filme sau programe, deci din start e o tehnologie cu handicap. iar kinect si move mi se par foarte prost implementate ca sa poata fi luate in seama. Cate din jocurile cu vanzari de top se bazeaza pe kinect sau move? Iti spun eu, nici unul. Iar cat despre curiozitate, ai variante, iti dau un exemplu, chiar ma gandesc sa-mi achizitionez consola NEOGEO X - Witness the Rebirth of the Neo Geo doar pentru nostalgia timpurilor cand rupeam manetele in sala de jocuri. Deci... optiuni exista, cine se limiteaza la PS3/XboX si se cramponeaza pentru ziua de maine trebuie sa deschida ochii mari.
Bookmarks