136.
Ieri, ne-am imbarcat intr-un quest mitic, pe taramuri necunoscute presarate cu magie, am inceput un razboi, formand tabere individuale care mai apoi s-au unit, am irosit nopti, zile, timpuri, ne-am stors creierii pentru a mai descoperi surse de imagini funny, am descarcat, incarcat si apoi sters sute de imagini, unii chiar ne-am dublat numarul de mesaje postate pe forum, am ras de imagini, am mai ras si de cei care s-au ofticat pe userul cu cele mai multe imagini postate, am si plans cand am vazut ca suntem pe laptop si dureaza de 2 ori mai mult sa postam o imagine fata de cat ar trebui, am omorat bietii moderatori cu dubluri, watermarks, trademarks, si cine mai stie ce, ei ne-au iertat, ca de obicei, dar cel mai important e ca s-a terminat si eu voi castiga versiunea de PS3. Bafta tuturor pentru locul al doilea! Si ultima imagine, cu noroc:
Gata... stop joc! Am trecut prin toate cele... a trecut ora 00:00... imediat merg pe random.org si facem tragerea la sorti! Doamne Ajuta (ca deja vad verde)
---------- Post added 25-08-2013 at 00:19 ----------
Deci avem de la postul #2 pana la postul #770. Hai sa vedem cine castiga... sunt cateva persoane care ati tras din greu aici. Brb in 2 minute!
Florixa tras baiatu din greu (nu ca as fi fost mai presus
)
L.E: Hai de la 643 in sus! Let's GO!
LLE: Refresh every 5 seconds!!!
Deci primul castigator Florix09. Il luam in calcul, in caz ca iese si a doua ora, mai tragem o "fisa". Felicitari Florix09!
---------- Post added 25-08-2013 at 00:23 ----------
Iar al doilea numar castigator este... #147! Imediat verificam cine e...
malpraxis06 are postul cu numarul #147!
Bookmarks