Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 40 of 42 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 LastLast
Results 781 to 800 of 826

Thread: Concurs "Splinter Cell Blacklist"

1. #781 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, felicitari lui Florix09 si malpraxis06! Si mii de multumiri si celorlalti participanti! Imi pare sincer rau ca nu au fost mai multe bucati... dar poate pe viitor, cine stie?

Florix09 am rugamintea sa-ti alegi o varianta (PS3 sau Xbox 360) si sa comunici aici. Sper sa nu vreti amandoi pe aceeasi consola

2. #782 SP
    Member malpraxis06's Avatar
    avand in vedere ca Florix09 are PS3..se pare ca eu o sa trebuiasca sa fac schimburi

3. #783 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Serios acum, sper să nu văd jocul pe aria de Bazar aici, pe celălalt forum sau pe Okazii... Amândoi au PS3...

4. #784 SP
    Member Buyk's Avatar
    Felicitari Florix09 si malpraxis06 !!! Spor la joc !

5. #785 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Sa vindeti jocu si sa va luati paine....nb!
    Ce comportament civilizat. Felicitari

6. #786 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Ar fi pacat sa il vanda ca nemancatii sa ia bani pe el sau altceva... Doar sa il schimbe pe versiunea de consola pe care o detin ei...

7. #787 SP
    pai avand in vedere ca eu nu am Xbox360...voi fi nevoit sa il schimb pt varianta de PS3. In orice caz nu voi vinde jocul ca sa-mi scot bani....deci acestea fiind spuse...cine doreste sa ma ajute sa faca schimb cu mine ii voi multumi foarte mult.

8. #788 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si cele 2 extrageri, ca sa nu iasa "vorbe"... Oricum nici nu stiam cine poate fi la numarul respectiv. Am postat live
    Attached Images Attached Images 2013-08-25_002826.png 2013-08-25_001954.png

9. #789 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Ce comportament civilizat. Felicitari
    Multumesc!For god sake ce sanse sa fie sa castigi cand unu comenteaza juma din thread.....felicitari si sa va bucurati pana va iese pe nas....pardon.

10. #790 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate nu sunt 2 de PS3. Il astept pe Florix09 sa-si aleaga, si mai vedem. Poate cine stie, ia varianta de Xbox 360.

Oricum guys, nu va suparati... or sa mai fie ocazii. Cei de la GameShop au promis inca cel putin 3 evenimente de genul asta pentru consolegames.ro pe anul acesta.

Cat despre ce fac ei cu jocurile, chiar nu le putem impune nimic. Atata doar ca scrie mare pe ele "Promotional Copy. Not for resale"!

11. #791 SP
    ah nu-i bai. Nu sunt nemultumit doamne fereste. Inca nu-mi vine sa cred ca am castigat si eu ceva insfarsit

12. #792 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Multumesc!For god sake ce sanse sa fie sa castigi cand unu comenteaza juma din thread.....felicitari si sa va bucurati pana va iese pe nas....pardon.
    Puteai sa faci si tu la fel, regulile au fost clare. Nu trebuie sa ii faci pe altii saraci si sa-i indemni sa-si cumpere o paine pt. ca nu ai castigat un amarat de concurs.

Dar vorba ta, e mare foamea in Romania si se mai oftica si oamenii, nu?

13. #793 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Felicitari MonkY pentru concurs, atat tie cat si celor de la GS. Insa, data viitoare speram sa fie altfel, echilibrat si cat mai original, si nu spamul care l-am putut vedea acum
    @naz, FishyBon3 cred ca nu este ofticat ca nu a castigat jocul man, cred ca este doar scarbit de ceea ce a vazut acum la acest concurs, si nu cred ca e singurul de pe aici.
    Anyway, felicitari spamerilor, good job

14. #794 SP
    nu cred ca ne poti numi chiar Spameri...eu cel putin am ~65 de posturi iar despre Florix nu stiu nu m-am uitat. Dar de cei cu 150+ ce sa mai zici? Ca sa nu mai spunem si de faptul ca ne-am petrecut ceva ore in fata internetului rascolind dupa poze in timp ce restul probabil ca citeau threadul si se amuzau.

15. #795 SP
    iry
    Nu comentez nimic man, ai 164 posturi in total intr-un an de zile de cand esti aici, si 65 le ai la acest concurs. But, no problem. Sa-l joci cu placere

16. #796 SP
    cand aud asta cu "sa-l joci cu placere" parca e un cutit invartit in rana)

17. #797 SP
    iry
    lol

18. #798 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    felicitari castigatorilor si bineinteles felicitari si organizatorilor. in viitor ca sa nu mai existe discutii poate ar trebui sa se schimbe un pic ceva, nu spun ce ca imi sare lumea in cap, dar totusi haideti sa va dau un indiciu, vezi threadul cu giveaway-ul organizat de Renegade si Gameshop

19. #799 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Și atunci vom fi la fel de mulți înscriși ca și astăzi la Renegade...

20. #800 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sincer cand am intrat pe forum in ziua concursului si am vazut un thread nou, despre care nu stiam pana acum, care a fost creat in aceasi zi si are 20 de pagini de posturi m-am gandit ca ceva nu e in ordine ori se da ceva pe gratis, avand in vedere cum reactioneaza romanul la asa ceva. am vrut sa ma inscriu si eu de fun, dar cand am vazut useri cu peste 100 de posturi pentru un simplu concurs mi s-a facut putin scarba si nu am vrut sa iau parte la asa ceva, in fine, poate pe viitor vor fi alte reguli, macar sa fie niste poze facute de noi in PS, se strica tot farmecul altfel. nu cred ca sunt singurul care crede asta.

in alta ordine de idei felicitari CG.ro, MonkY si Gameshop pentru aceste premii si concurs chiar ma bucur sa revad astfel de concursuri pe site!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 42 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 LastLast