Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 190 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 158 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 3783

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #1141 SP
    Admin MonkY's Avatar
    O imagine care face cat 1000 de cuvinte
    Attached Images Attached Images ios4-ios5-mobile-browsing.jpg

2. #1142 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Ati reusit sa va faceti Apple ID cu card romanesc? Eu tot incerc si primesc eroarea asta.
    Attached Images Attached Images untitled.png

3. #1143 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da. Eu personal am un MasterCard de la Raiffeisen si merge fara probleme.

4. #1144 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Eu am Visa Electron de la BT, am mai efectuat plati online cu ea si nu am avut probleme. A mai patit cineva asa cv cu Visa de la BT?

5. #1145 SP
    Member iUser's Avatar
    Eu am Master Card de la BRD. Nici mie nu mi-a mers cu Visa.

6. #1146 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Eu de 3 zile incerc sa-mi fac update la 6 aplicatii si nu ma lasa...zice ca nu e bun cardul? WTF?! Bine ca a fost bun cand le-am cumaprat...

E visa Raiffeisen - n-am mai avut probleme pana acum.

7. #1147 SP
    Sigur zice ca nu e bun ? sau ca nu mai ai fonduri ? eu am patit asa cand nu mai aveam fonduri pentru o aplicatie luata si nu puteam face nici un update pana nu am pus bani pe card.

8. #1148 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Sigur zice ca nu e bun ? sau ca nu mai ai fonduri ? eu am patit asa cand nu mai aveam fonduri pentru o aplicatie luata si nu puteam face nici un update pana nu am pus bani pe card.
    Asta si mi se intampla si mie ..... Eu folosesc Visa de la RAIKA si merge perfect.

9. #1149 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    eu am patit asa cand nu mai aveam fonduri pentru o aplicatie luata si nu puteam face nici un update pana nu am pus bani pe card.
    Well that's stupid...

...merg azi sa verific.

---------- Post added 28-10-2011 at 10:03 AM ----------

No ma!

Nici macar jocul asta free nu-l pot lua...
    Iar cand dau view in itunes imi incarca putin apoi am blank screen...

---------- Post added 28-10-2011 at 10:17 AM ----------

Am rezolvat problema. Am sunat la banca si cica am cumaprat un joc cu 5 euro si n-aveam bani pe card dar totusi banca a permis tranzactia...lol. Ca sa remediez problema trebuie sa depun suma si totul e oki.

Interesant...n-am mai patit asa ceva.

10. #1150 SP
    Senior Member mark's Avatar
    IncrediBooth free doar in acest weekend.

---------- Post added 29-10-2011 at 08:11 PM ----------

Race After 1977 - FREE!

11. #1151 SP
    No, uite problema asta o am

Bag picioru...

Fix asa se comporta si la mine.

Rezolvare este:
    ...dar mi-e cam sa-l desfac (sau cel putin nu inca...).

Si de-l duc la orange mi-l tin acolo 2-3 saptamanai!

12. #1152 SP
    L-am dus la service. Minim 2 saptamani acolo sta (lol...).

...buton prost.

13. #1153 SP
    Vine iOS 5.0.1 care rezolva problemele cu bateria pe iOS 5. Nu era o problema doar la iPhone 4S, e de la sistem.

14. #1154 SP
    A iesit iOS 5.0.1, mergeti si faceti update. Pentru cei care au nevoie de decodare stati usor pana iasa o modalitate de update si pentru voi. In rest aveti grija ca nu se poate face downgrade de la 5.0.1 la 5.0 sau mai jos, deocamdata.

15. #1155 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    A iesit iOS 5.0.1, mergeti si faceti update. Pentru cei care au nevoie de decodare stati usor pana iasa o modalitate de update si pentru voi. In rest aveti grija ca nu se poate face downgrade de la 5.0.1 la 5.0 sau mai jos, deocamdata.
    Eu stau deocamdata la iOS4.3.3 pe iPad 2 pana vine jailbreak-ul.Pana atunci astept ca maine sa-mi vina iPhone 4S-le

16. #1156 SP
    Se pare ca odata cu iOS 5.0.1 asta apare o problema destul de mare: multa lume care depinde de unlock nu va mai avea acces la iOS 5. De ce? Pai problema e ca odata ce mai trec 2-3 zile de azi inainte Apple nu va mai semna SHSH pt iOS 5 si se preconizeaza ca jailbreak untethered va iesi doar pentru iOS 5 nu si 5.0.1. Asta inseamna ca la momentul iesirii jailbreak-ului nu va putea trece nimeni pe iOS 5 daca nu erau in prealabil cu jailbreak tethered SAU au salvat SHSH pentru iOS 5. Mai rau e cu 5.0.1 care este, se pare, cu totul inabordabil.
    Asadar, daca stati pe 4.3.3 inca si asteptati jb untethered pt a trece la iOS 5 va recomand ori sa aveti SHSH salvat pt iOS 5 ori sa treceti acum cu sn0wbreeze la 5 si jb tethered urmand ca la iesirea jb untethered sa il puneti peste cel tethered de acum. Nu de alta da sa nu va treziti ca nu mai aveti nici o poarta de intrare sa zic asa. Macar cei care cititi forum-ul tineti cont.

17. #1157 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Se pare ca odata cu iOS 5.0.1 asta apare o problema destul de mare: multa lume care depinde de unlock nu va mai avea acces la iOS 5. De ce? Pai problema e ca odata ce mai trec 2-3 zile de azi inainte Apple nu va mai semna SHSH pt iOS 5 si se preconizeaza ca jailbreak untethered va iesi doar pentru iOS 5 nu si 5.0.1. Asta inseamna ca la momentul iesirii jailbreak-ului nu va putea trece nimeni pe iOS 5 daca nu erau in prealabil cu jailbreak tethered SAU au salvat SHSH pentru iOS 5. Mai rau e cu 5.0.1 care este, se pare, cu totul inabordabil.
    Asadar, daca stati pe 4.3.3 inca si asteptati jb untethered pt a trece la iOS 5 va recomand ori sa aveti SHSH salvat pt iOS 5 ori sa treceti acum cu sn0wbreeze la 5 si jb tethered urmand ca la iesirea jb untethered sa il puneti peste cel tethered de acum. Nu de alta da sa nu va treziti ca nu mai aveti nici o poarta de intrare sa zic asa. Macar cei care cititi forum-ul tineti cont.
    MuscleNerd a precizat ca modurile in care se salvau blob-urile SHSH au fost modificate.Pana acum se salvau BBTicket,acum se salveaza APTicket.Deci nu este suficient

18. #1158 SP
    E invers defapt, dar da e naspa.

19. #1159 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Vreau sa iau astazi un 3GS cu 32 GB, am momentan unul de 16GB. Cel de la care il cumpar mi-a spus ca nu stie daca este neverlocked sau nu. Eu cum imi pot da seama daca este neverlocked?

20. #1160 SP
    Daca nu are jailbreak facut si merge o cartela din RO, cred ca e cel mai usor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 58 of 190 FirstFirst ... 8 48 56 57 58 59 60 68 108 158 ... LastLast