Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 56 of 190 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 3783

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #1101 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...unde-mi pot vedea istoricul applicatiilor cumparate? Sau nu exista asa ceva.

2. #1102 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Este, in AppStore Purchases.

3. #1103 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Of mai RonanN1, ti-a zis mark mai devreme. Intri in AppStore... dai pe Updates si ai acolo un submeniu numit Purchased
    Vad ca nu prea-ti place iFonu'

4. #1104 SP
    Destul de dezorientat ronan cu iPhone-u asta

5. #1105 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Destul de dezorientat ronan cu iPhone-u asta
    Iti dai seama daca avea Android? Ca vedeam 2-300 de posturi pe zi de genul: "Dar de ce?"

6. #1106 SP

7. #1107 SP
    ...eu v-am zis ca mi-am cumparat telefonul pentru un singur joc , restul fiind optional (pt. mine) - dar nu strica sa stiu si alte lucruri

8. #1108 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by FallouT View Post
    Am si eu o mica problema,am un iPhone 3GS si nu se mai sincronizeaza la itunes nici macar nu imi apare in PC telefonul,precizez ca nu am facut update la IOS5 este jailbrake-uit si de curand nu am mai putut accesa deloc telefonul prin cablu de date.

Niste solutii?
    Am rezolvat pana la urma era cablul de date busit l-am schimbat si acum totul e parfum!

Multumesc tuturor,in special lui Monky!
    Stima!

9. #1109 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar

10. #1110 SP
    MOR!

De ce nu se mai pot copia mp3-uri pe iOS5? (sau e de vina iTunes?). Deci efectiv nu mai merge drag n' drop...

...inainte, pe 4.x.x mergea fara probleme (am copiat o tona de piese...<3 Lady Gaga), acum...imi da eroare frate...

Chiar asa? Si la asta sa am probleme...

Pe youtube nu zice nimic, de bifat am bifat ca la inceput (cum aveam inainte setat) si nimic...

...el nu gaseste fisierul.
    Attached Images Attached Images eroare.jpg

11. #1111 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu chiar azi mi-am pus muzica pe el si nu am avut nici o problema...

12. #1112 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Eu chiar azi mi-am pus muzica pe el si nu am avut nici o problema...
    Imi spui ce setari ai? Cu drag and drop sau cu add folder?

13. #1113 SP
    Cu drag and drop. Nu am folosit niciodata add folder. Dupa ce dau drag and drop, dau click dreapta pe mel si dau add to playlist (care vreau yo) si sync (cu cablu sau wi-fi) si merge fara probleme

14. #1114 SP
    ...mie nu-mi mai merge. Doar daca dau add folder. Oribil! - ...mai si a mers in 4.x.x...

15. #1115 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am un 3GS cu JB si vreau sa scap de JB si sa fac ultimul update la vers 5.0 . Problema este ca telefonul este softunlocked si doresc sa il fac sa mearga din nou dupa update in reteaua dorita. Unde pot gasi un ghid bun pentru asa ceva?

16. #1116 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Am un 3GS cu JB si vreau sa scap de JB si sa fac ultimul update la vers 5.0 . Problema este ca telefonul este softunlocked si doresc sa il fac sa mearga din nou dupa update in reteaua dorita. Unde pot gasi un ghid bun pentru asa ceva?
    sa inteleg ca telefonul nu este neverlocked? daca nu, ramanai unde esti, daca scapi de JB scapi si de unlock si pe urma il folosesti ca un iPod touch

17. #1117 SP
    Member D3evil's Avatar
    Pentru un i4 cu jailbreak 4.3.3 cum recomandati sa fac update la iOS 5? update simplu si direct sau restore si dupa set as new?

P.S: Poate suna aiurea dar nu vreau sa dau de diverse erori dupa update.

18. #1118 SP
    In cel mai rau caz, iti da erori in timpul update-ului. Dupa update nu vei vedea nici o eroare. Eu personal am luat fw de aici si l-am pus simplu, cu shift + restore din itunes, dupa care am dat sa-mi puna setarile din back up. Merge perfect.

19. #1119 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Cam cu cat se vinde un iPhone 3G (simplu) second-hand? Vrea un coleg sa'mi cumpere telefonul si nu stiu cat sa cer. Vreau sa'l dau la un pret corect deoarece imi este prieten bun.

P.S: Telefonul este in stare foarte buna

LE: Thx Andrew.

20. #1120 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    400-450 ron imo.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 190 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 106 156 ... LastLast