Tot e mult. Si sincer, nu prea are sens pt. mine. Si hai sa vedem de ce:
1. Nu-l folosesc ca stand...
2. Protectie pt. ecran nu am nevoie. Cand il car pe undeva sta linistit in case-ul sau...
3. Nu protejeaza deloc spatele (pt. asta am luat o husa)
4. In timp incepe sa stranga praf... la fiecare folosire ajungi sa stergi ecranul de praf...
5. Din cate am citit, toti cei care au scapat iPad 2-ul din mana in timp ce avea Smart Cover-ul atasat... protectia a fost zero. Mai exact, magnetii nu sunt suficienti de puternici si la o cazatura Smart Cover-ul se detaseaza...
So... daca l-as cumpara, ar fi doar pt. ca e cool. Ceea ce nu e ok pt. mine, mai ales la 300 RON![]()
Mie nu-mi plac chestiile de genu asta. Cu protectia aia, ajunge la aceeasi marime cu iPad 1. La fel ca la iPhone 4, decat sa-i iau o husa de protectie si sa-i stric tot designe-ul (care este de nota 10+), prefer sa il tin cu invisible shield sau fara nimic.
La iPad 2 sunt multumit, cat de cat, de protectia oferita de Smart Cover pe fata, iar pe spate, sa fim seriosi. E aluminiu. Nici nu stiu daca se poate zgaria fizic vorbind, sau daca se poate, nu stiu daca se vede ceva.
Mozambic: mie nu-mi mai place deloc Momax-ul ala... Initial parea ok... dar parca se "labarteaza" pe zi ce trece. Ca protectie e ok, dar materialul este de 2 lei (se si murdardeste foarte repede, atrage toate cele)...
razvanrazy: Referitor la marime... sa stii ca pe mine ma enerveaza la culme "subtirimea" iPad2-ului (ca si la ultimul iPod Touch dealtfel)... in special pe margini. Cand am sesiuni in care trebuie sa tin iPad-ul cate 2-3 ore in mana, mai ca nu ma "tai" la degete. O astfel de "husa" ajuta enorm.
Also, cand te referi la "prefer sa-l tin fara nimic ca sa nu-i stric 'designe-ul' " cred/sper ca vorbesti din perspectiva unuia care n-a vazut cum arata un iPad troznit, lovit, zgariat... Dupa ce o sa-l vezi cazut prima oara pe jos, n-o sa mai doresti sa-l tii fara case protector. Iar aluminiul de pe spate care crezi tu ca "nu se poate zgaria fizic vorbind"... de fapt se zgarie foarte usor si chiar foarte repede (culmea, chiar mai usor si mai repede decat ecranul). Bine macar ca iPad-ul 2 nu mai are forma aceea rotunjita... cam toate iPad-urile 1 fara case se zgariau in draci in zona logo-ului.
Recunosc ca am vazut un iPad 1 ca nou dupa vreo 3 luni de folosinta, fara case si fara folie (doar cu carry bag). Insa peste tot pe unde-l folosea, trebuia sa se poarte cu el ca si cu un bibelou, sa se uite pe ce-l aseaza, unde-l aseaza... Cu un Momax d-asta am vazut un iPad 2 cazand de pe o masa de lucru... a cazut fix pe muchie. N-a avut nici pe naiba (bine, si inaltimea a fost destul de mica). Acelasi lucru l-am vazut la un iPad 1 (fara case)... si dupa lupte seculare de indreptat rama de aluminiu si inlocuit rama cauciucata (iPad 1 nu mai are asa ceva)... s-a rezolvat.
Anyway, vorba lunga saracia omului... dau o bere oricui imi gaseste un case de genul celui pe care-l folosesc la iPhone 4, doar sa fie pentru iPad 2. E dintrun plastic dur, non-slippery, cu gaurele si foarte minimalist (nu ca Momax-ul care se ridica prea mult pe marginile ecranului). Nu conteaza daca este de firma sau chinezarie... Poze mai jos... Thx in advance!
http://www.buyincoins.com/mesh-desig...duct-3993.html
Imi place Heineken.
Cam asa ceva... doar ca black... si full cover. Nu de alta, dar nu vreau si smart cover (vad ca toate pana acum sunt "designed to be used with smart cover: http://www.buy-apple-accessories.com...d-2-black.html)
Oricum ai berea garantata!
Din Germania, dar cred ca gasesti si pe unde ti-a indicat Mozambic. Atentie mare, am observat ca sunt cel putin 2-3 variante. Un amic si-a luat ceva de vreo 50 RON de pe la noi, si intro saptamana deja se curata vopseaua... Singurul mod prin care le-am putut distinge este inaltimea marginilor care protejeaza mai mult sau mai putin ecranul.
Am gasit si la orange:
https://www.orange.ro/magazin-online...orata-iphone-4
In sfarsit au updatat Yahoo Messenger cu suport pentru iPad (si suport pt. video chat pe iPad2). Acum e chiar demential. Go get it! It's free![]()
Da, mergea, dar trebuia sa-l tii 2x si nu am suportat niciodata asta. L-am pus si eu aseara si merge foarte bine. Acum pot renunta la IM+ lite care il aveam si scap de reclame![]()
Cu siguranta , e oribil asa ! Dar in lipsa de altceva , mergea...daca ar scoate si skype de ipad ... ar fi suuper !
Intr-adevar. Oricum, daca la iPad 2 ma descurc fara jailbreak, la iPhone nu cred ca ar fi atat de usor (cand apare si-mi iau 5-u) so...daca nu fac baietii ceva pana atunci, voi ramane la 4.
Acum si pentru iPad - PhotoForge 2 la 0.99
- Full Resolution Editing
Unlike most photo apps that show only previews of your photo, with PhotoForge2 you are always editing the full resolution image. Zoom in to see every one of your pixels at any time.- Layers
Create new layers from any photo or create an empty layer that can be filled with color. Change the layer’s blend mode and opacity, or rotate and transform it. Reorder and change layer visibility with ease. Add a mask to your layer to simply paint away portions you don’t want to see.- Adjustments
PhotoForge2 come with some of the most powerful image manipulation tools available for iOS. These include Curves, Levels, Channel Mixer, Un-Sharp Mask, Sharpen, HSL, White Balance, Shadows & Highlights, Brightness & Contrast, Exposure Adjustment, Noise Reduction, Vibrance.- Filters and effects
With over 25 different fully adjustable filters and effects, there’s something for everyone. You can even use multiple filters to create totally unique effects.- Pop! Cam
Combine different films, lenses, filters, flashes, processing, papers and frames to create your own customized camera effect. With over 12 million combinations, find your own personal setup that can be uniquely yours.- Tools
Image Resize, Cropping, Frames and Textures.- Photo Metadata
Edit your photos IPTC and GPS metadata. Easily add GPS location to photos without or repair photos with incorrect info.- Sharing
Save your photos to the photo album or email to friends and family. Upload with ease to Twitter, Flickr, Facebook, Drop Box, Picasa, Tumblr or to any FTP.
Bookmarks