Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 33 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 652

Thread: iPad 2

1. #381 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MonkY, vezi ca exemplele de stylus de la noi, nu sunt bune. L-am testat pe cel de la hama, la recomandarea altcuiva si nu aluneca asa bine pe ecran in cazul desenelor. Sunt momente in care nu are aderenta si se blocheaza si fac mici pauze in linii si simti ca si cum ar "zgaria" ecranul si nu sunt deloc rare momentele... Tind sa cred ca si cel de la Griffin este la fel, desi vad ca are capul cauciucat mai rotund.

Pe mine m-ar interesa ceva mai apropiat de un pen, cu varful mai ascutit pentru linii mai subtiri. Poti recomanda ceva ?

Cele de pe Amazon sunt chiar interesante si nu prea scumpe... tks

2. #382 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cum ti-am zis, mie Wacom Bamboo mi s-a parut cel mai ok, si pe asta il folosesc acum... am renuntat la 4-5 modele pana la asta. Imi place ca are varful... flexibil. In loc ca varful sa fie "rubber" ca la celelalte, este un fel de "bila" (tot din rubber, desigur) dar care este goala pe dinauntru. Nu este asa subtire pe cat ai vrea tu... dar e mult mai mica decat la celelalte (chiar si la pogo stick). Cat despre linii subtiri, e un iPad... setezi din program cat de subtire vrei sa fie linia, nu? Da, stiu... ca ai vrea sa fie ca la un pix... dar ma tem ca nu se poate la un ecran capacitive.

oStylus s-ar putea sa fie pentru ce vrei tu, avand avantajul ca poti vedea exact linia pe care o desenezi (fiind un cerc practic)... insa eu nu apropii in vecii vecilor metal de ecran

Anyway, take a look for yourself and choose: Drawing on the iPad: 12 touchscreen styluses reviewed Review | Accessories | iOS Central | Macworld

3. #383 SP
    Junior Member Sergiu11's Avatar
    Multumesc amandurora pentru opinii si recomandari. Stylusul de la Wacom pare foarte bun, dupa cum a zis si Monky. Cred ca voi incerca inlocuirea caietelor cu un Ipad2 , desigur cu unul 3G + accesoriile necesare. Sper sa merite. Daca mai sunt opinii, sunt binevenite.

4. #384 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am si eu niste intrebari pentru posesorii de Ipad 2. Am gasit oferte foarte bune in SUA la iPad2 3G si sunt foarte tentant. Avand 3G providerii nostri de telefonie mobila imi pot furniza internet printr-o cartela SIM sau ceva de genul? In cazul asta, exista vreo aplicatie pentru a folosi iPad-ul ca telefon mobil? Stiu ca la Galaxy Tab sau alta tableta non-Apple se poate.

Am gasit Apple iPad2 3G 32GB la pretul undeva pe la 1800 lei si cred ca merita.

5. #385 SP
    Junior Member Sergiu11's Avatar
    Da, trebuie sa ai o cartela micro-sim cu acces la internet (toate retelele iti pot oferi asa ceva). Cat despre aplicatie de telefon, nu stiu. Misto pretul, de unde daca pot intreba?

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk

6. #386 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am o cunostinta care beneficiaza de o oferta la un magazin de electronice din State

7. #387 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    pai in primul rand, daca e adus din USA, trebuie sa-i faci JB + Unlock, insa din pacate nu exista inca JB pentru iPad 2 din cate stiu eu. oricum o sa apara in curand JailbreakMe 3.0.

8. #388 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    iPad-ul ar ajunge la mine in peste o luna, pana atunci cred ca apar si chestiile necesare pentru unblock si JB, nu imi fac griji in privinta asta.

9. #389 SP
    nu stiu ce sa-ti zic, JB s-ar putea sa apara, insa unlock nu stiu sigur. o sa ma mai interesez poate gasesc un ETA.

10. #390 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ca sa inteleg exact, unblock trebuie doar daca vreau internet prin 3G, nu?

11. #391 SP
    Din cate stiu, toate iPad-urile sunt neverlocked, dar este posibil sa ma insel.

12. #392 SP
    mda... my bad, am vazut pe un site ca exista unlock pentru iPad si am presupus ca e locked, dar dupa ce m-am uitat mai atent se pare ca e unlocked

According to MuscleNerd,

“Confirming iPad2 is carrier unlocked: http://is.gd/PAwtPX (same BB as iPhone…unlock status is in per-device “seczone”)
    The iPad2 unlock status was completely expected, just confirming it for those who want to use T-Mobile instead of AT&T. Doesn’t apply to i4.”

LE: ca sa zic asa "domeniul meu de activitate" e iPhone-ul nu iPad-ul am presupus ca e la fel ca la telefon...

13. #393 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, va asigur eu ca nu e locked nici-un iPad 2. Cel putin nu pana acum. Si al meu, desi e cumparat din Romania, e AT&T, US 100%. Si n-a avut nici-o greata cu cartela de Vodafone Romania sau RDS.

Sorry tudyniuz, nu ai telefonie pe iPad. Ai FaceTime, Yahoo, Skype instead... e totusi ditamai tablet-ul, nu smartphone...

14. #394 SP
    Junior Member Silas's Avatar
    Am si eu o mica mare nelamurire.. daca aduc un ipad2 din SUA wii-fi,3g..toate cele.. in romania o sa functioneze fara sa il decodenz ? merita sa dau banii pe el ?

• plz help me !!

15. #395 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Silas View Post
    Am si eu o mica mare nelamurire.. daca aduc un ipad2 din SUA wii-fi,3g..toate cele.. in romania o sa functioneze fara sa il decodenz ? merita sa dau banii pe el ?
    Nu trebuie sa-l "decodenzi" (whatever that is). Si nici sa pui lista de smilies
    P.S. Si PCGarage tot iPad2-uri din US au adus (ba chiar au lasat SIM-urile de AT&T inside )... iti trebuie doar adaptor de priza, atat.

16. #396 SP
    Junior Member Silas's Avatar
    oke, mersi.

17. #397 SP
    Am incercat sa fac update de OS la iPad 2. De la 4.3 la 4.3.3. iPad-ul nu este jailbreak-uit (logic) si am pe el doar aplicatii originale (iar logic).
    Dupa ce descarca toate fisierele in itunes si-si face toate nebuniile de care are nevoie, imi da o eroare (cu 3194, desi abea i-am instalat ultima versiune de iTunes si am dat si restart dupa install) si nu face update-ul.

M-am uitat in fisierul Hosts din windows si nu am nici o linie cu gs / apple.

Ceva idei ?

image1.jpg

18. #398 SP
    poti sa-l pui in DFU mode?

19. #399 SP
    Daca vreau, sigur pot. Dar nu am incercat. O sa incerc acum sa-l pun intai in DFU mode si dupa aia sa dau update.

---------- Post added 29-06-2011 at 12:35 AM ----------

Am incercat si cu DFU si tot ma lovesc de aceeasi eroare

20. #400 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Daca vreau, sigur pot.
    Asa am zis si eu la un tablet... Galaxy Tab de 7". Si in ziua de astazi sta aruncat pe masa pentru ca nu are nimeni ce sa-i faca. Au vrut multi, dar sigur n-au putut!

P.S. In alta ordine de idei, asta este un produs Apple. Nu mi-as face prea mari probleme... dar sunt curios cum de s-a busit. Eu n-am patit asa ceva, si cred ca am updatat ceva iOS-uri la viata mea...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 33 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast