Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 50 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #241 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Tipi de la Guerrilla au una bucata buna, ti-o dedic "mama ce le zice baiatul ala" ...
    Nu stiu in ce masura ai avut contact cu partea software (design, programare, configurare, etc) ... chestii un pic mai departe de raza unui utilizator comun insa se pare ca nu prea, practic ai demonstat destul de clar si ca tot romanul ai bagat si una bucata "mama ce tare sint". Eh ! afla ca nu este chiar asa pentru a integra "... sau geamul din fata sau whatever... " nu trebuie sa modifici nimic la SO. Sa explic, geamul din fata ori bucata aia de nisip procesat pina sa cristalizat sub forma de "geam" nu are legatura cu SO-ul, iar "whatever" nu exista ca si componenta. Mai mult de atit, vorba lui Mo, pentru tine este un fel de "taca paca si OS-ul".

Pina la urma daca oricine ar fi putut sa integreze noutatile tehnologice ar fi facut-o dar uite ca nu sa intimplat asa, si culmea, chiar oricine poate cere pretul cerut de Apple, vezi Samsung, HTC, etc ... deja exista precedent. Concret, Apple a facut din nou pasul in fata iar ceilalti sint obligati faca ceva, daca era doar vorba de "principii pur economice" si "economie de consum" puteau sa amine pentru inca o bucata de vreme, de ce sa-si bata capul cu noi investii in tehnologie, noi solutii pentru a intelege si integra noile tehnologii care se materializeaza in New iPad. Cind, foarte bine, se mai pot scoate bani frumosi cu ceea ce deja se produce, respectiv iPad 2 ? Asta ar fi o paranteza care se sincronizeaza cu punctul tau de vedere, de consumator. Insa ingineria, ehh ! ingineria este alta papica ... orice inginer, proiectant, cercetator, inventator doreste, viseaza si stoarce "neuronul" pina reuseste sa aduca un PLUS, si nu, nu este un + valoare ci un + stiinta materializata in ceva, pentru ei cel mai important lucru este sa creeze ceva nou, deosebit care sa fie util si de ce nu, sa le asigure un loc in istorie. Nu ii intereseaza daca compania X, Y, Z o sa scoata profit ori nu, daca Gheorghe o sa devina miliardar ori daca li se impune lucrul asta oricum vine pe locul doi.

"Dar pina la urma rezultatul conteaza"... in sfirsit adevarul ! ... si din pacate iar una, sa spunem, stranie ! Apple nu are concurenta ? serios ? ... cum am mai spus nu-s nici pe departe de a fi fan Apple doar ii respect pentru ca lor le-a reusit ceea ce au mai incercat si altii cu mult inaintea lor si au cam gresit-o din pacate ( vezi iPaq ). Dar sa revin, un concurent de clasa ar fi HTC poate nu si la tablete dar nu este timpul pierdut, di nou nu sint fan desi detin un HTC Desire HD pe care nu-l dau nici pe XXXX iPhone 4. Deci uite concurenta si poti sa sezi mumos ca-s multi ca mine, cei care in momentul in care le spui "calitate" nu vad imediat un mar muscat. Sper sa nu se inteleaga ca o ofensa pentru iubitorii Apple, nu este cazul.

2. #242 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    tl;dr

3. #243 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cat de naivi sunt americanii, poate si romanii? Cel putin cei ne-avizati vor fi pacaliti in acelasi fel, priviti video-ul:
    We Gave People an iPad 2, Told Them It Was the New iPad, and They Loved It

4. #244 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Cat de naivi sunt americanii, poate si romanii? Cel putin cei ne-avizati vor fi pacaliti in acelasi fel, priviti video-ul:
    We Gave People an iPad 2, Told Them It Was the New iPad, and They Loved It
    That's just... evil! (sa faci asa ma refer - bine ca nu au facut lucrul asta dandu-le un iPad1 sau un Galaxy Tab cu logo Apple). Oricum, probabil cei care s-au pacalit, ori nu detin un iPad2, ori sunt cei care fac parte din categoria "indoctrinatilor" unde e suficient sa le spui "this is the latest best s**t from Apple" si gata, they believe! Daca va uitati la filmulet, o sa observati ca totusi una din tipe se prinde imediat si spune "this doesn't seem as crisp as my iPhone" (si scoate un iPhone 4). Ba chiar spune "I can still see pixelation" (tare tipa - o fi de la departamentul de grafica). Cel mai tare e individul care glumeste spunand ca nu-si permite pt. ca are probleme cu bautura... si care spune cum ca el stia ca trebuie sa fie mai usor, dar totusi e mai greu (ffs, cat de distorsionat circula informatia in ziua de azi, cand google e la un click distanta)...

5. #245 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Am si eu o intrebare de noob. Ca viitor de ipad voi putea trasnfer pe ipad ce am cumparat pentru iphone sau trebuiesc cumparate toate din nou?

6. #246 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Am si eu o intrebare de noob. Ca viitor de ipad voi putea trasnfer pe ipad ce am cumparat pentru iphone sau trebuiesc cumparate toate din nou?
    Presupun ca ai vrut sa spui "viitor posesor de ipad", right?
    Well, in cazul in care esti deja posesor de iPhone (presupun ca i4 sau i4S), te loghezi pe iPad cu contul tau de AppStore, si in Update, Purchased, Not on this device... vei avea acolo tot ce ai luat deja pe iPhone. Dai un click si incepe downloadul la aplicatia/jocul dorit. No extra fees.

Also, daca te vei plimba pe AppStore si dai peste o aplicatie care ai cumparat-o deja pe iPhone, vei vedea ca nici nu o mai poti cumpara odata (din greseala). Ai doar optiune de Install.

Singura problema o vei avea cu aplicatiile care nu sunt "universale" (adica facute sa mearga pe orice - nu in ideea ca nu ar merge orice, ci doar ca nu sunt optimizate pentru rezolutia iPad-ului, tu fiind nevoit sa le dai 2x)... iar aici s-ar putea sa merite sa iei varianta pentru iPad a jocului sau aplicatiei. Avand insa iPhone 4/4S, de obicei aplicatiile si jocurile in varianta HD ar trebui sa fie super ok. So, no worries!

P.S. Poti face acelasi lucru cu upto 5 idevice-uri. Mai multe n-am testat

---------- Post added 17-03-2012 at 02:26 AM ----------

Intre timp se pare ca Apple a dedicat o sectiune speciala aplicatiilor si jocurilor care deja sunt optimizate pentru Retina display. Check them in here: Connecting to the iTunes Store.

Vad ca titlurile mari deja au primit upgrade pentru Retina (no extra fees also!). Infinity Blade II, Galaxy on Fire 2 HD, Mass Effect Infiltrator, Real Racing 2 HD, Labyrinth 2 HD, and so on... Au un mare plus de la mine, pt. ca mi-era frica sa nu vad chestii gen "Real Racing 2 HD Retina" or something, ca sa platim extra cash si pt. ele.

7. #247 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah... and one more thing: It's already hacked!
    Attached Images Attached Images ipad3_hacked.png

8. #248 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Da bro. Aia am vrut sa spun dar oboseala asta ma doboara Mersi mult de info si mi se pare foarte misto asta. GG Apple. Da, 4s am deci e bine

9. #249 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    That's just... evil! (sa faci asa ma refer - bine ca nu au facut lucrul asta dandu-le un iPad1 sau un Galaxy Tab cu logo Apple). Oricum, probabil cei care s-au pacalit, ori nu detin un iPad2, ori sunt cei care fac parte din categoria "indoctrinatilor" unde e suficient sa le spui "this is the latest best s**t from Apple" si gata, they believe! Daca va uitati la filmulet, o sa observati ca totusi una din tipe se prinde imediat si spune "this doesn't seem as crisp as my iPhone" (si scoate un iPhone 4). Ba chiar spune "I can still see pixelation" (tare tipa - o fi de la departamentul de grafica). Cel mai tare e individul care glumeste spunand ca nu-si permite pt. ca are probleme cu bautura... si care spune cum ca el stia ca trebuie sa fie mai usor, dar totusi e mai greu (ffs, cat de distorsionat circula informatia in ziua de azi, cand google e la un click distanta)...
    Si totusi... Cum de nu si-au dat seama la ecran? Este diferenta uriasa intre cel de pe ipad 2 si retina. Mai ales tipa care isi arata afonu 4.

10. #250 SP
    Pana la urma cred ca tipa a fost singura care si-a dat seama doar ca nu au mai filmat, restul erau 100% n00bs si habar n-aveau ce e ala iPad. Multi sunt asa in America si merg sa cumpere tableta. De ce? Pentru ca au bani.

11. #251 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Tipa numarul 3 cea care spune "is not that sharp as my phone" ... se poate spune ca avea dubii insa na, ia crezut pe cuvint ... probabil in capul ei a fost ceva de genul "doh ! ar fi trebuit sa se vada aproximativ cum se vede pe telefon comparind rezolutia si dimensiumile insa daca voi spuneti ca-i New iPad asa o fi."

Si ... iata diferenta dintre 1024x768 si 2048x1536 .. o nimica toata
    Under the microscope: a closer look at the new iPad

12. #252 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Pana la urma cred ca tipa a fost singura care si-a dat seama doar ca nu au mai filmat, restul erau 100% n00bs si habar n-aveau ce e ala iPad. Multi sunt asa in America si merg sa cumpere tableta. De ce? Pentru ca au bani.
    Da, ce sa zic. Numai in America se intampla asta. Macar aia folosesc tableta, uita-te in Romania cati au X5/Q7 (in principiu masini de teren) sau chiar masini supersport si nu ies din oras...

13. #253 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Da, ce sa zic. Numai in America se intampla asta. Macar aia folosesc tableta, uita-te in Romania cati au X5/Q7 (in principiu masini de teren) sau chiar masini supersport si nu ies din oras...
    Mai grav e cu cei care isi iau X5/Q7 si isi dau seama ca n-au bani de benzina

Back on topic, ca spuneam mai devreme de costurile mai mari pentru iPad 3, cei de la The Wall Street Journal au facut calculele si le-a iesit asa:

Total Component Costs
    (16GB):
    Original iPad 3G: $270.86
    iPad 2 3G: $276.27
    New iPad 4G: $309
    Retail price: $629
    Note: Excludes software, development, assembly and shipping costs

Deci nu sunt chiar 10-15 USD cum stiam initial. Dar dupa cum se vede din trend, Apple renunta la ceva bani pe partea de castig la tablet, castigand insa prin numarul mari de aplicatii vandute (asa cum face si Amazon cu Kindle Fire).

14. #254 SP
    Azi s-a re-deschis (dupa ce s-a mutat magazinul) MediaGalaxy si am fost sa-l vizitez. Au adus foarte multe tablete, cred ca mai toate, si le-am butonat. Am ajuns la o concluzie si vreau sa va intreb pe voi: care ati butonat un Samsung Galaxy Tab 10.1? Ce parere v-a facut? Nu ma intorc de la iPad 3 doar ca sunt curios ce parere v-a lasat tableta asta, apoi v-o spun pe a mea.

15. #255 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Azi s-a re-deschis (dupa ce s-a mutat magazinul) MediaGalaxy si am fost sa-l vizitez. Au adus foarte multe tablete, cred ca mai toate, si le-am butonat. Am ajuns la o concluzie si vreau sa va intreb pe voi: care ati butonat un Samsung Galaxy Tab 10.1? Ce parere v-a facut? Nu ma intorc de la iPad 3 doar ca sunt curios ce parere v-a lasat tableta asta, apoi v-o spun pe a mea.
    Pentru Galaxy Tab ar fi bine sa discuti in threadul dedicat: http://www.consolegames.ro/forum/f33...ng-galaxy-tab/
    Pe scurt insa, parerea mea: lag, lag, slab, foarte scump pentru ce ofera, nu are nici macar AMOLED, iar suportul este tipic Samsung (adica mai repede il spargi sa pui ICS decat sa speri ca va veni ceva de la Samsung). In plus, deja au scos Galaxy Tab 2 10.1 (iarasi tipic). Eu i-am zis PASS si nu-l pot recomanda nimanui. E jenant ca pentru varianta de 10.1 sa vii cu procesor de 1Ghz in timp ce pe variantele de 7" si 7.7" sa vii cu 1.2 si 1.4Ghz. Cel mai atractiv (pentru mine, ca alternativa mai "mobila") din linie ar fi Galaxy Tab 7.7 care e cu Super AMOLED Plus, procesor la 1.4Ghz, baterie 5100mAh.

16. #256 SP
    Mda, nu spun mai multe decat atat: ecranul m-a dat pe spate, dar cum zici si tu probabil doar atat stie. Ciudat ca zici ca nu are Super Amoled, e identic la contrast si brightness cu SGS2. Oricum, iPad 3 where are you? Monky, de unde ti-o cumperi?

17. #257 SP
    Member Pancu's Avatar
    as avea si eu niste intrebari despre ipad3 daca se poate.. as vrea sa o achizitionez si eu da e prima mea tableta.... si as vrea niste raspunsuri daca se poate ... filmele hd sau full hd trebuie sa le cumpar de la ei sau pot sa le iau de pe un site si sal bag prin itunes???.... si daca merge sa le bag din pc atunci citeste si sub...? si a 2 intrebare ar fi cam cati bani trebuie sa bag in programele necesare.... care ar trebuii in mare si as mai avea 1 am vz ca pot downloada de la ei de pe site hbo Go adica pot vedea seriale moca de pe hbo go ? sau in Romania nu merge soft respectiv...

18. #258 SP
    Prima intrebare: merge sa pui filme de care vrei tu, instalezi Goodplayer si asta stie orice format video inclusiv mkv + subtitrari. A 2-a, bani bagi in functie de cate chestii iti trebuie tie, vei afla atunci cand o sa cauti diferite jocuri si aplicatii. De HBO habar n-am, daca merge si la noi 100% e program platit.

19. #259 SP
    Member Duni's Avatar
    Eu pe iPhone am platit aproximativ 40euro pt aplicatii si jocuri, pe tableta stiu ca sunt mai scumpe deci in jur de 90-100 euro (acuma depinde ce aplicatii si mai ales cate).
    HBO Go vad ca are site pentru Romania, probabil sa fie disponibil, sper.

20. #260 SP
    Member Pancu's Avatar
    aha ms mult atunci e bine daca pot pune filme din pc da stii vreun site mai ieftin de cumparat ca am vz la noi apare variata de 16 la vreo 26-27mil si e cam scump am gasit pe zavvi si thehut la 20,5mil varianta cea mai ieftina ... ar fi ok la pret da e 16giga si mie se pare putin vreau macar de 32g sa fie ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 50 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast