Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 37 of 50 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast
Results 721 to 740 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #721 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    MonkY, eu chiar vreau sa inteleg ce vrei sa spui. Vrei sa maresti imaginea pentru a vedea anumite detalii? Pentru ca in "full frame", fara zoom, nu cred ca exista nicio diferenta perceptibila. Am facut exact asa cum ai spus, ia ca exemplu imaginea "Crystal Arcade - Disneyland", am descarcat-o si apoi am tot trecut intre imaginea din Photos si cea din browser.

Intr-adevar, daca zoomezi in browser (Safari la mine) pana la a avea un prim plan cu litera "D" din "Arcade" vei observa ceva aliasing pe care in Photos nu-l vezi. But, then again, Photos nu-ti va permite niciodata acel nivel de zoom de la care diferentele de calitate devin notabile.

2. #722 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AlanPoe, in cazul acesta ma bucur. Inseamna ca ochiul meu de cyborg batran inca mai functioneaza corect Nu, nu este vorba de zoom, ci de "full frame" (fit to screen actually)... si sunt diferente majore intre ceea ce vezi in browser si ceea ce vezi in Photos.

M-a distrat ca m-am chinuit sa-mi fac screenshots (pentru a-mi dovedi teoria)... chiar ma apucasem sa asez 7D-ul pe trepied ca sa-i fac niste poze la iPad... si cand colo era atat de simplu. Safari saracul chiar spune clar ca afiseaza imaginea intr-o rezolutie mult mai mica (1000 x 750 fata de 4000 x 3000). Asta dovedeste ca ochiul de cyborg al meu reactioneaza mult mai rapid decat singurul neuron ramas intact

Diferenta este si mai vizibila pe un ecran mai mare... motiv pentru care voi uploada atat imaginea in full resolution cat si un screenshot la ceea ce se vede in Safari/Chrome/whatever (deja am testat 15 browsere si toate fac la fel).

Ba mai mult, la un search, am dat de asta: Safari Web Content Guide… si mi-am dat seama ca nu exista solutie
    Attached Images Attached Images 6_crop_photos.jpg 5_crop_safari.jpg

3. #723 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @Monky Asta am observat si eu pe iPad 2.Imaginile "zoom-uite" se vad mai bine in Safari decat in Photos,lucru care m-a dezamagit.Ar fi fain daca intr-un update in viitor sa imbunatateasca aplicatia Photos.Imaginile cu rezolutie mare se vad urat cand dai zoom.

4. #724 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    @Monky Asta am observat si eu pe iPad 2.Imaginile "zoom-uite" se vad mai bine in Safari decat in Photos,lucru care m-a dezamagit.Ar fi fain daca intr-un update in viitor sa imbunatateasca aplicatia Photos.Imaginile cu rezolutie mare se vad urat cand dai zoom.
    Eu am zis (si demonstrat) fix invers... si anume ca Safari (ca si alte browsere dealtfel), datorita resurselor folosite, face resize! Pe cand Photos nu. Intr-adevar, Photos are un zoom factor mai mic si limitat... dar macar arata imaginea in full res.

5. #725 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu am zis (si demonstrat) fix invers... si anume ca Safari (ca si alte browsere dealtfel), datorita resurselor folosite, face resize! Pe cand Photos nu. Intr-adevar, Photos are un zoom factor mai mic si limitat... dar macar arata imaginea in full res.
    Mii de scuze.Am incurcat si eu lucrurile.Diferentele le-am observat si eu mai demult...

Dar acum am facut un mic test si aplicatia Photos ofera mai multa claritate pozelor la zoom.Scuze

6. #726 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Deci iPad 3 e mort, traiasca iPad 4? Apple nici nu mai produce se pare iPad 3, doar 4. Care se mai vand sunt doar refurbished.

7. #727 SP
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Deci iPad 3 e mort, traiasca iPad 4? Apple nici nu mai produce se pare iPad 3, doar 4. Care se mai vand sunt doar refurbished.
    Pe multa lume a ***** Apple acuma.iPad 4 este un upgrade bun,dar nu la numai 6 luni de la lansarea iPad 3.In martie ce vor face,vor lansa deja iPad 5?

Ca sa fie in trend cu numarul? iPhone 5,iPod touch 5 -> iPad 5.Avand in vedere ca de 2 ani este lansat iPad-ul,se avanseaza repede fata de iPhone/iPod touch.

8. #728 SP
    Senior Member mark's Avatar

re: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

Trebuie bani, nu mai zic de iPad Mini.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

9. #729 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well, nu cred ca are rost sa facem un thread separat pentru iPad 4... asa ca, il schimbam din iPad 3 in iPad 3 & iPad 4. Sper sa nu ajungem sa fie atat de asemanatoare incat sa ajungem si la 5 si 6 in acelasi thread.

10. #730 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mark, sa inteleg ca ai trecut in cealalta "tabara" ?

11. #731 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am pus aici ceva imagini si detalii din noul jocu: Borderlands Legends. Enjoy: http://www.consolegames.ro/forum/f64...os/#post885480

---------- Post added 25-10-2012 at 08:58 AM ----------

Se pare ca Apple a scos si un nou charger... de 12W: http://www.consolegames.ro/forum/f11...tml#post885483

12. #732 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Oare eu sunt singurul care nu mai gaseste preturi la iPad pe niciun site apple din EU?

13. #733 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Oare eu sunt singurul care nu mai gaseste preturi la iPad pe niciun site apple din EU?
    "Pre-order yours starting October 26". Adica maine...

14. #734 SP
    Member Mythul's Avatar
    Oare au rezolvat asa zisa problema cu supraincalzirea pentru iPad 4 ?

15. #735 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu cred ca vom sti, pana nu vedem un review serios... sau o dezmembrare ala iFixit... Si eu sunt curios de supraincalzire (nu ca la iPad 3 ar fi ceva grav), de durata bateriei, si de cat de rapid e cu adevarat noul A6X. Ma gandesc cat de maniaci sunt de au dus GPU-ul la 2x performance. Deja cred ca se poate face development serios pe nebunia asta.

P.S. Pacat ca daca tot au facut refresh-ul asta, nu i-au pus si 2GB RAM. Sa fie acolo si sa te simti bine ca upgradezi ceva in plus

16. #736 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu sper ca au rezolvat-o. Altfel chiar o sa ma uit serios la Microsoft Surface pentru urmatoarea tableta.

17. #737 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu sper ca au rezolvat-o. Altfel chiar o sa ma uit serios la Microsoft Surface pentru urmatoarea tableta.
    Ahh... nu incepe iar tudyniuz... pls! Ia-ti ce vrei, ca m-ai zapacit! De fapt, iti spun de-acum: Apple sux! Go for Microsoft! Ocazie cu care va trebui sa-ti faci thread singur de Surface, ca si-asa nu avem. Sper doar sa nu fii singur acolo pe thread...

18. #738 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce zic eu si ce intelegi tu. Nu mai zic nimic.

19. #739 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce zic eu si ce intelegi tu. Nu mai zic nimic.
    Pai, zici ca-ti iei Surface daca nu au facut ceva sa fie mai rece iPad-ul. E ca si cand as spune ca nu-ti cumperi BMW pentru ca scoate zgomot prea mare motorul. Pana mea, daca vrei performanta, se va si incalzi un pic. E normal, e lucru care se intampla la toate calculatoarele din lumea asta. Eu as prefera oricand un 2x performance pentru 5-6 grade in plus. Mi-au trecut cateva zeci de iPad 3-uri prin mana... nici macar un singur client nu m-a sunat vreodata sa ma intrebe de ce se incalzeste... sau sa spuna ca se supraincalzeste.

Doar ca devine obositor chestia asta... daca Apple nu face nu stiu ce la iPad, iti iei Surface RT. De parca iti pasa mai mult de Apple sau Microsoft decat de ce aplicatii poti rula pe ceea ce vrei sa-ti cumperi. Nu mai conteaza Retina, performanta, stabilitatea, aplicatiile, ergonomia... conteaza de cine-i facuta. Grrr. Pacat.

Eu unul mi-am luat iPad pentru jocurile si aplicatiile disponibile. Trebuie sa recunosc ca ma joc mai mult pe iPad decat pe console + PC impreuna. Sunt curios ce se va intampla pentru Windows RT in materie de gaming, unde vad ca e cam liniste. Bine ca macar are Tegra 3, si poate va fi mai usor pentru cei care fac development pe Android (sa scoata build si pentru Surface RT). Insa, daca ar fi sa aleg intre Android si Microsoft, as alege Android. Macar acolo exista deja mii de titluri, are deja o "vechime" pe piata si n-are widget-uri cu dreptunghiuri colorate in loc de desktop. Noroc insa ca pe AppStore sunt sute de mii de titluri, si nu sunt nevoit sa aleg intre cei doi

Serios acum, ca tot suntem pe thread de iPad. Intreb aici: cine ar renunta la iPad 3/iPad 4 doar pentru ca se incalzeste un pic mai mult decat iPad 2? Chiar sunt curios daca e cineva (in afara de tine, desigur)!

20. #740 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai problema stii care e? Eu vin de pe iPad 2. Nu am facut upgrade la 3 din cauza greutatii, grosimii si incalzirii. Daca era doar una din chestiile astea prezente, faceam de mult upgrade-ul. Dar am zis pas. Toate iPad 3 cu care am umblat, au fost calde. Toate! Amaratul ala de iPad 2 a fost rece mereu. Acum stiu ca zici pai da ma, dar au bagat mega rezolutii si mega putere. Bravos, dar sa rezolve si problema cu incalzirea, ca nu mi se pare normal. Iar de fiecare data cand zic de Microsoft Surface este pentru ca sper. Sper sa fie ceva ca lumea. Sa fie o tableta serioasa, care sa lucreze exceptional si sa fie un competitor serios. Pentru ca daca este, va schimba mult felul in care competitia isi lanseaza tabletele. Tot zic de Microsoft si nu zic nimic de vreo tableta cu Android. Pentru ca alea sunt varza. Galaxy Tab, Galaxy Note si inca cateva cu care am umblat au fost oribile. Iar proprietarii s-au plans mereu de ele. Ba de baterie, ba de viteza, ba ca se blocheaza, ba ca mai stiu eu ce. In cazul asta nu vad de ce m-as orienta spre o tableta cu Android. Asa ca, in afara de Apple, mai e Microsoft. Nu stim inca cum e tableta lor. Habar n-avem, dar eu sper, ca un copil mic care asteapta o bicicleta de Craciun, ca o sa primim ceva bun. Si daca o sa fie bun Surface, si se vinde bine, sa vezi tu cum iPad 5 o sa fie mai subtire, cu greutate mai mica si rece ca gheata.

PS: Nu mi-as lua BMW niciodata

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 50 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 47 ... LastLast