Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 50 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #741 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vine iarna acum si o sa vezi ca acea "problema" cu incalzirea e de fapt un feature de la Apple. Sa vezi ce bine ma incalzesc la iPad

Eu inca astept sa vad prima persoana care are iPad 3 si vrea sa renunte din cauza incalzirii... Bine, o problema despre care am discutat aici si mi s-a parut insesizabila.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Btw, ca fapt divers... pentru cei care au intrebat "ce inseamna incalzirea la 35.5 grade pe spatele iPad-ului", folosind acelasi instrument de masura (Ridgid Microray - un senzor de temperatura infrarosu/laser), voi da cateva exemple:
    • suprafata monitor iPad 3 - 27.7 Celsius
    • suprafata monitor Dell 24" - 34.6 Celsius
    • suprafata palma - 33.4 Celsius
    • backside iPad 2 in full load - 35.5 Celsius
    • backside iPad 2 (cu case Momax) in full load - 33.5 Celsius
    • backside iPad 2 (cu case Momax) in normal load (radio, watching facebook) - 30.1 Celsius in stanga jos, 28.2 Celsius in dreapta sus

2. #742 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    ...and so it begins: am iPad 3 de o saptamana, insa incep sa fiu deranjat de un usor distors la volum peste mediu (incepand cu 2/3 din volumul total) iar chestiunea devine de-a dreptul deranjanta la maximum. La iPad 2 am fost surprins de claritatea si volumul sonorului, considerand cutia de rezonanta aproape inexistenta si unicul difuzor. Aici lucrurile sunt pe dos, insa nu sunt convins ca vreau sa-l schimb pentru asta. Displayul este atat de perfect pe cat poate fi un astfel de display, tenta generala este "rece", culorile apar a avea temperatura corecta si n-am putut gasi nici cea mai mica urma de backlight bleeding, desi am cautat cu lupa. Sooo... what do you think?

3. #743 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Schimba-l. Nu ar mai trebui sa fie probleme cu backlight bleeding acum.

4. #744 SP
    Admin MonkY's Avatar
    AlanPoe, daca nu vrei sa ti-l schimbe cei de la Apple service... Da-l la reparat. Spune-le ca vrei sa-ti schimbe difuzorul defect si aia e. Pana acum n-am intalnit vreunul cu distors... dar, niciodata sa nu spui niciodata

5. #745 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    AlanPoe, daca nu vrei sa ti-l schimbe cei de la Apple service... Da-l la reparat. Spune-le ca vrei sa-ti schimbe difuzorul defect si aia e. Pana acum n-am intalnit vreunul cu distors... dar, niciodata sa nu spui niciodata
    Oameni rai, dom'le, eu plang ca iPad-ul meu suna ca un radio Ric (chiar am avut unul, am dat o masinuta "de fier" pe el, sunteti prea tineri sa stiti ) si ei ma trimit sa-i schimb rotile dintate. Biiiiineeee....

Ok, ma duc sa-l schimb. Asta inseamna sa-l schimb prin Noumax, iPad-ul e luat din Italia.

6. #746 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Oameni rai, dom'le, eu plang ca iPad-ul meu suna ca un radio Ric (chiar am avut unul, am dat o masinuta "de fier" pe el, sunteti prea tineri sa stiti )
    Hai ca nu suntem chiar asa tinerei. Si eu am avut un Ric, dar nu mai stiu daca era modelul 2 sau 3.
    Ok, ma duc sa-l schimb. Asta inseamna sa-l schimb prin Noumax, iPad-ul e luat din Italia.
    Atata timp cat nu e furat, poate fi luat de oriunde. Iar de garantie nu au cum sa te intrebe, ca nu exista inca iPad3 care sa fi iesit din garantie (asta in caz ca nu s-o fi comprimat timpul) Ti-am zis, daca in rest e totul perfect la el, cel mai bine tragi de ei sa-ti schimbe difuzorul. Aia e o piesa care ar trebui sa le ia 10min sa o schimbe. Poate chiar ai noroc si au piese pe stoc, si te rezolva pe loc. Bafta!

7. #747 SP
    Stai asa ca eu eram absolut convins ca glumesti, am raspuns in gluma. Cei de la Noumax (data trecuta cand m-am dus cu ipad 2) mi-au spus ca nu exista interventie pentru reparatie, iPad-ul e capsulat, ori se schimba ori nu, end of story. De aia eram eu oarecum nehotarat, distorsul nu este ata de evident (afara de maniaci, ca mine) si mi-era teama ca primesc unul galben cu norisori si lanterne prin colturi dar cu sunetul ca lacrima :-D

8. #748 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca-ti spun ca e "capsulat", da-le linkul asta: iPad 3 4G Teardown - iFixit
    Hell yeah, pana si eu am reparat unul (care isi luase o ditamai busitura, de i-a sarit ecranul)...

9. #749 SP
    Ok, revin cu o rugaminte la voi. Aici se afla un filmulet postat de razvanrazy acum vreo 10 pagini. Spuneti-mi, va rog, daca la volum maxim auziti vreun distors, la mine se aude infiorator la intro-ul muzical si la voci, in special la medii si joase deci.

10. #750 SP
    Member wampirash's Avatar

iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

Ok, revin cu o rugaminte la voi. Aici se afla un filmulet postat de razvanrazy acum vreo 10 pagini. Spuneti-mi, va rog, daca la volum maxim auziti vreun distors, la mine se aude infiorator la intro-ul muzical si la voci, in special la medii si joase deci.
    Interesant, mai pus pe ganduri...pana acum sincer nu mi s-a mai intamplat sau mai bine zis nu am sesizat. Am zis ca sa incerc totusi filmuletul indicat de tine pt a putea sa-ti dau un feedback.
    I-am dat play si am dat volumul la maxim si cateodata se aude un distorsionat urat. Mentionez ca doar cu volumul la maxim, daca scad volumul cu o liniuta aproape ca nu se mai aude iar cu 2 liniute deja nu mai apare deloc acel zgomot urat.
    Nu stiu ce sa zic, pana acum nu am avut problema asta, e adevarat ca am ascultat/vizionat doar filme/video/muzica de inalta calitate (HD). Eu cred ca si asta conteaza ft mult. Deoarece nu aud astfel de distorsiuni sau zgomote urate la un film HD care l-am testat acum, nici macar la un video de pe youtube.
    Interesant... Raman la parerea ca e importanta calitatea sunetului, cel putin in cazul meu.

---------- Post added 28-10-2012 at 12:09 AM ----------

Mdah, nu stiu ce sa zic.. Acuma mi s-a pus pe creier chestia asta si am mai tot cautat diverse video-uri, in principal pe youtube si se pare ca distorsiunea, apare deseori la volum maxim si uneori chiar se aude ft urat. O sa mai analizez si daca e cazul si se ajunge acolo, fiind in garantie o sa ma gandesc si la posibilitatea de a-l schimba...

11. #751 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nope... nu am distorsiuni. Chiar am asteptat sa se fac testul noaptea sa ma asigur. Se aude asa cum ar trebui, ba as spune chiar impresionant (noaptea, pe liniste deplina). Pacat ca nu e stereo

P.S. Eu oricum in general am sunetul via Airplay in receiver...

12. #752 SP
    Admin MonkY's Avatar
    A aparut si primul benchmark pentru iPad 4. Se pare ca este chiar un pic mai rapid de 2X fata de iPad 3. Memoria ramane tot de 1GB iar noul procesor A6X se pare ca ruleaza la 1.4Ghz (fata de iPhone 5 unde ruleaza la 1.3Ghz): 4th Generation iPad Benchmarks Show 1.4GHz Dual Core Processor, 1GB of RAM - Mac Rumors
    Attached Images Attached Images ipad4_benchmark.jpg

13. #753 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    Frate ce optimizare, sa obtii dublu cu numai 400MHz in plus, bineinteles si restul diferentelor dintre A5 si A6 insa totusi este o chestiunde de optimizare.

14. #754 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    MonkY, ai vazut undeva ipad 4 + 4G ? M-am tot uitat, dar gasesc numai modelele wifi.

15. #755 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    iPad (4th generation) in Romania ?

16. #756 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by iry View Post
    MonkY, ai vazut undeva ipad 4 + 4G ? M-am tot uitat, dar gasesc numai modelele wifi.
    Doar la istyle.ro pe site am vazut: iPad cu Retina display - iStyle Bucharest - Apple Premium Reseller insa nu stiu daca sunt si pe stoc.

---------- Post added 03-11-2012 at 12:17 PM ----------

Am sunat la ei su nu... nu au varianta cu 4G. Va veni "in cursul lunii".

17. #757 SP
    Pentru cine se astepta la minuni, am o veste proasta:
    Screen is definitely better on the iPad 3, verified by 4 different people.
    Heat gate is still here, may even be worse on iPad 4 if using hardcore games.

18. #758 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pentru cine se astepta la minuni, am o veste proasta:
    Nu inteleg cum e ecranul mai bun pe iPad 3, cand este fix acelasi... Daca cei 4 care spun ca "verified" or fi tot aia care credeau ca noul iPad Mini este iPhone-ul 5 aratat... atunci mai astept o opinie pertinenta
    Cu incalzirea, n-am avut probleme nici pe iPad 3, nu cred ca va fi nici cu iPad 4... It's a powerhorse... e normal sa se incalzeasca (zic eu)

19. #759 SP
    MonkY, ei se refereau la culori (sau ceva de genu), e posibil ca unu din ecrane sa aibe o anumita tenta. Cat de incalzire, nu am iPad3, nici nu am in plan sa-mi cumpar (nici 3 nici 4), in mod clar nu este o problema pt oamenii ca mine si ca tine, care oricum il tin cu un cover de spate, eu am postat asta pentru cei care erau curiosi de acest lucru si care sunt "obsedati" de detalii de genu asta

20. #760 SP
    Member Mythul's Avatar
    Si-a luat cineva ipad 4 ? Any mini reviews ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 50 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast