Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 41 of 50 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 ... LastLast
Results 801 to 820 of 996

Thread: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

1. #801 SP
    Member Mythul's Avatar
    Here you go: Apple Might Replace Your Broken iPhone 4 with an iPhone 4S
    Au primit 4s la schimb daca nu aveau pe stock iPhone 4 ca sa-l inlocuiasca pe cel stricat pe loc. (politica lor e ca-ti schimba produsul daca e in garantie, no questions asked).
    Nu degeaba au peste 90% in cosumer satisfaction, ceea ce e impresionant avand in vedere ca oamenii sunt diferiti si au dorinte/asteptari diferite.

2. #802 SP
    Senior Member mark's Avatar

Re: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

Razvan trebuia sa le duci OPC-ul pe cap. 3 luni e nesimtit de mult.

Mythul, daca a trecut 1 an de garantie Apple nu mai ai ce face pt ca atat ofera americanii. Deci Apple il scoatem din discutie. Ramane operatorul roman care e obligat prin lege sa ofere si al 2-lea an de garantie persoanelor fizice. Ei ne mai avand de unde procura alt iPhone 4 vor trebui sa scoata banu la inaintare daca telefonul nu mai poate fi reparat. E si normal sa nu le convina sa dea un 4S pt ca pierderea lor ar fi si mai mare.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

3. #803 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asta am de gand sa fac. Daca pana vineri (cand se face o luna de cand mi-au spus ca mi se vor da banii) nu am banii in cont, plangere la ANPC. Problema telefonului o aveam din februarie (cu senzorul de baterie + butonul home) si a stat de 3 ori cate 3 saptamani in service si tot nu au gasit problema, nici macar dupa ce le-am facut filmulet. Mai am rabdare 3 zile, ca deja nu mai conteaza. Faza e ca in februarie imi expira si garantia.

4. #804 SP

Sa ne ti la curent ca sunt curios cum se termina treaba.

5. #805 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Well guys, nu stiu la altii cum e, dar de la Noumax mi-au zis clar: "il schimbam pana vine unul OK". Azi a fost al treilea iPad 4 64GB Cellular. Asta a fost chiar mai dezastru decat cel de ieri (pe care inca il am pt. comparatie). Deci e incredibil sa pui 3 iPad 4-uri unul langa altul si fiecare sa aiba o cu totul alta nuanta de alb.

Asta este... cate unul pe zi (cum a prescris doctorul). Nu-mi place nici mie sa pierd timpul, si nici sa-i bat la cap pe cei de la Noumax. Dar, daca pt. ei este OK si alta solutie nu apare (mi s-a spus ca de la Apple nu testeaza nimeni... se trimite totul dintr-un depozit pur si simplu), atunci... n-am ce altceva sa fac. Mai ales ca nu e pe nicaieri inca pe stoc

---------- Post added 05-12-2012 at 03:08 AM ----------

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Test de temperatura (cu infrarosu):
    Max temp iPad 3: 37.8 Celsius in cel mai cald punct; 33,4 Celsius pe ecran
    Max temp iPad 4: 38.8 Celsius in cel mai cald punct; 35.8 Celsius pe ecran
    Concluzie: iPad 4 se incalzeste cu 1-2 grade mai mult decat iPad 3
    Azi am decis sa fac un test mai extrem. Am setat luminozitatea la 100%, 4G On, WiFi On, Bluetooth On... lasat in Citadel Tour (Unreal 3 engine) 30 de minute... si a sarit la 38.9 Celsius (cu ecranul la 35.8 grade). Acum il mai las inca 30 de minute, insa de data aceasta cu back coverul pus (e un back cover fara gaurele/aerisiri). Chiar sunt curios cu cate grade se duce mai sus... si daca se simte la mana.

---------- Post added 05-12-2012 at 03:39 AM ----------

Dupa 30 de minute, cu hard cover, avem 36.6 Celsius pe back cover, 38.5 Celsius in cel mai cald punct pe spatele iPad-ului, 36 grade in cel mai cald punct pe ecran. Bizar... sa fie mai rece cu un cover. Well, that's the result, so i can't lie

---------- Post added 05-12-2012 at 03:41 AM ----------

BTW, imi puteti recomanda si mie un mesh case (case din acela cu gaurele) dar care sa nu fie gandit pt. Smart Cover (sa fie full protected). Am avut la iPad 2... and i really miss it La asa ceva ma refer: Mesh Style Protective Hard Shell Back Case Cover for iPad 1 Black

6. #806 SP
    Guys, dupa nenumarate mail-uri ignorate si plangere la ANPC (pe care nu o voi retrage) am reusit sa-mi recuperez banii. Mi-au fost virati si mi-au intrat in cont in urma cu 30 de min

7. #807 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Felicitari razvanrazy! Deci se poate pana la urma!

Eu astazi am fost sa vad si al 5-lea (sau al 4-lea, nici nu mai stiu) iPad 4. Dureaza maxim 1 minut operatiunea (desi imi ia o ora sa ajung pana la Noumax - o ora sa ma intorc)... pentru ca iti dai seama instant cat e de galben. Din pacate si azi a fost la fel... Mi-au spus sa si dau un call la Apple, si sa le explic situatia, poate se apuca cineva pe-acolo chiar sa testeze un iPad 4 pt. mine. Pacat...

P.S. Un lucru cert l-am observat la iPad 4 fata de iPad 3. Desi nu am cartela 4G, 3G-ul de la RDS merge MULT mai bine pe iPad 4 decat pe iPad 3. Daca pe 3 cu greu prindeam 1Mbps, pe 4 am vazut si 6Mbps (un record - nici nu credeam ca poate atat de mult RDS-ul acela moka).

8. #808 SP
    tks guys. De azi sunt si mandru posesor de iPhone 4s
    MonkY, din pacate o sa cam ai de tras. Multa bafta cu ala si "show tehm who's the boss"

9. #809 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mi se pare putin aiurea faza cu iPad-ul. Da-o naibii de treaba. Ai schimbat 4-5 si toate au fost defecte. Eu deja ma orientam spre alta tableta.

10. #810 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Mi se pare putin aiurea faza cu iPad-ul. Da-o naibii de treaba. Ai schimbat 4-5 si toate au fost defecte. Eu deja ma orientam spre alta tableta.
    Vezi tu, daca as fi vrut sa fac chestia asta cu un Samsung (de exp.)... nici mama naibii nu mi-ar fi schimbat pentru acel motiv (la ei pana si unul-doi pixeli morti este considerat un defect acceptabil). Well, la Apple pot face asta, si o voi face. Oricum iPad 4-ul cu care sunt acum, este cel mai OK dintre cele 5-6 testate.

Prin urmare da... poate altcineva ar fi mers pe o alta tableta. Eu nu vreau decat the best stuff, si nu ma las asa usor

P.S. Daca ar fi fost posibil jailbreak-ul pe iPad 4, deja nici nu ma mai agitam. Il reparam printr-un programel care sa stie sa se joace cu Gamma pe RGB, si aia era.

11. #811 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mai bine astepti primul drum cand pleci din tara, si te duci intr-un Apple Store si ti-l schimba acolo. Faci pe habarnistul si zici ca ai crezut ca asa e normal si ti-l schimba. Si macar nu mai alergi acum de nebun si iti faci vise ca primesti ce trebuie.

12. #812 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sau astept sa aduca la noi si ceilalti (gen istyle)... eventual sa aduca si la noumax (pt. ca nici ei nu au nimic pe stoc, ca poate cele noi ar fi venit dintr-un alt batch)... si schimb atunci. Dar intre timp, fac chestia asta cu Noumax si Apple (chiar o sa sun luni la ei), tocmai pentru ca ma enerveaza ideea ca nu exista nimeni in acest proces care sa poata faca un simplu extra pas in a verifica.

Adica, ma gandesc la faptul ca multi vor primi acele iPad-uri galbui si nici nu vor sti asta. Vor considera ca asa e normal, si vor ramane cu ele. Ceea ce e chiar pacat... mie unul imi repugna total faptul ca orice pagina alba are de fapt tente de galbui (cum au paginile albe invechite). Nici nu trebuie sa te ocupi de design, grafica si alte alea, ca sa nu-ti sara in ochi.

Insa trebuie sa recunosc, daca-l pui langa vreo chinezarie... Retina chiar si cu acel galbui, rulez! Personal pot spune ca am observat o diferenta in calibrarea culorilor... si sunt multe din ele mai intense decat la iPad 3. Cel mai bun exemplu este in GameCenter. Pur si simplu iti sare in ochi (pe iPad 4) acel "mov" din fundalul casutei in care este prezentat avatarul si id-ul tau (de fapt cu color analyzer este un degrade ce contine Claret + Black Rose + Wine Berry).

Oricum, zilele acestea trebuie sa-mi vina Spyder4Elite, si sunt chiar curios ce va spune legat de calibrare. Pacat insa ca nu mai am vechiul iPad pentru a face comparatie. C'est la vie!

13. #813 SP
    Member Mythul's Avatar
    Monky e f posibil ca ipadurile de la noumax sa apartina din acelasi stoc, produs la o anumita data in china. Asa ca toate vor fi la fel sau cu ecran ingalbenit.

Cred ca deja cei de la noumax te urasc la cate ipaduri ai schimbat

14. #814 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai ei nu au treaba, nu ii costa nimic, Apple plateste tot. Lasa, au de unde

15. #815 SP

Monky, mai trebuie sa zic ceva? Ecranele sunt la fel toate, stiu la ce te referi dar am o presimtire ca asa va fi cu toate, ajungi la 10 buc si tot nu gasesti ok. Ai rabdare ca vine jb si faci ecranul cum vrei. Nu e vina iPad-ului e doar o simpla calibrare a culorilor. Eu am patit la fel cu iPad 3 dar am vazut ca si cele expuse la fel se vedeau (iPad 2 era insa mai rece la ecran), am facut jb si problem solved.

16. #816 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Well, prima mea problema cu i4, dupa aproape 2 ani. De astazi butonul home imi merge incredibil de greu, trebuie sa apas de 3, 4 ori pana ia o comanda. Il am luat de la germanos, am trecut acum pe la ei si le-am explicat problema, si au zis sa ma duc cu telefonul, si sa-l las in service.
    Nici nu vreau sa ma gandesc cat si cum o sa dureze toata treaba, avand in vedere ca nu se mai afla in anul de garantie apple, ci in al 2-lea an...
    Ramane de vazut, maine ma duc cu el.

17. #817 SP
    Admin MonkY's Avatar
    mark: dupa cum am zis, nu toate erau la fel... iar eu am acum unul care era cel mai ok dintre toate. Nu mi se pare normal sa astept jailbreak (si poate nici nu vreau sa mai fac jailbreak). E un produs Apple, trebuie sa fie OK. Chiar daca pt. asta va trebui ca cineva de la Apple sa se trezeasca si sa le calibreze calumea

iry: totusi, e un thread despre iPad 3 si iPad 4 aici. Exista thread dedicat pentru iPhone 4 (cum exista pt. fiecare model in parte): http://www.consolegames.ro/forum/f81...84-iphone-4-a/. Bafta totusi! Sa ne spui cum a fost cu Germanos.

18. #818 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dupa al 6-lea iPad 4 incercat, cei de la noumax cred ca si-au pierdut rabdarea... si au incercat sa afle cum sa procedeze mai departe cu cei de la Apple. Din pacate, raspunsul oficial eu inca nu l-am primit, dar din ce mi s-a comunicat verbal ar fi ceva de genul "Apple nu garanteaza acuratetea culorilor pentru produsele sale". Ceea ce personal consider ca e o aberatie. Deci poti primi un monitor, laptop, telefon sau tableta Apple unde negrul sa fie maro, rosul sa fie roz, albul sa fie galben... si nu ti se rezolva? Eu unul nu pot sa cred asta, si astept sa mi se dea si mie raspunsul in scris, dupa care "escaladez" situatia la cei de la Apple, direct.

Mai rau e ca nici macar nu am putut ramane cu iPad-ul care era cel mai OK... a trebuit sa aleg unul din celelalte, care inca erau la Noumax (cel care era mai OK trebuia trimis inapoi ca defect). A fost interesant totusi sa vad 5 iPad-uri 4 cu 64GB si Cellular, puse unul langa celalalt. Niciunul nu avea aceeasi gamma, aceeasi temperatura de culoare. Ceea ce incepe sa introduca un mare semn de intrebare asupra modului in care se calibreaza mai nou iPad-urile. iPad 3 a fost numit de experti ca fiind un exemplu de "asa da", insa acum se pare ca nu mai e cazul. Sper sa nu se culce pe lauri, si sa renunte la ceea ce a facut Apple mare: controlul calitatii si garantarea calitatii!

Voi vedea Luni ce se poate face si voi posta aici. Intre timp il folosesc in draci... se misca excelent. Probabil inca o generatie si nu se va mai simti diferenta intre pc si tablet. Cel putin la browsing e aproape insesizabila...

19. #819 SP
    Member Sanjuro's Avatar

iPad 3 & iPad 4 - The New iPad

Al 3-lea paragraf din pagina dedicata display-ului din review-ul de la gsmarena:
    http://www.gsmarena.com/apple_ipad_4-review-850p3.php

Toate sunt asa si nu mai ai ce sa faci. Ori te obisnuiesti, ori te reorientezi spre alt device.

20. #820 SP

Eu cand am zis nu m-a crezut nimeni. Apple nu mai are timp sa se ocupe si cu treaba asta, vinde prea mult. An de an ecranele de iPad au devenit tot mai "calde" ca si tenta a culorii. Cel mai ok e cel de iPad 2 care e rece din fabrica.

Monky, ai rabdare sa vina jaikbreak si o sa vezi cum se "lumineaza" situatia ta la propriu. Stiu ca nu e normal asa dar n-ai ce face. Toate sunt asa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 50 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 ... LastLast