avplayer hd ?
Am reusit si eu sa adaug fisiere mkv de 1080p, avand bitrate 5,6 si merg perfect cu avplayer hd.
Fiind novice in utilizarea ipad-ului(il am doar de cateva zile) sunt curios de o chestie referitor la convertirea fisierelor mkv in mp4 si anume daca calitatea ramane aceeasi dar dimensiunea fisierului sa fie mai mica (poate e o aberatie ce intreb dar mai bine sa stiu)
Cum vi se pare asta iLuv Leather iPad 3 and iPad 2 Case with Detachable Bluetooth Keyboard: Amazon.co.uk: Computers & Accessories ?
Momentan o detin pe aceasta si nu sunt multumit deloc. Griffin IntelliCase Folio Case and Stand for iPad 2 with Automatic Wake-up and Closure: Amazon.co.uk: Computers & Accessories
Cei carora nu va placea tenta calda a ecranului pe iPad 3 puteti lua acum Color Profiles din Cydia si sa-i dati o culoare cat de rece doriti.
Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk 2
Am o mica problema. Dupa cateva zile de utilizare, cand sunt in Safari, iese singur de nebun si mi se blocheaza ecranul. Trebuie sa il opresc, folosind power si home. Apoi merge iar cateva zile si poc. Nu am jailbreak.
Inchide toate aplicatiile din background si fa un restart la tableta. Daca nu mai face asa o vreme dupa care iarasi revine simptomul e posibil sa fie problema hardware cu memorie faulty. Cam asta ar suna logic. Se umple memoria si pe la o anumita cantitate sa dea chix. Totusi, daca faci ce am zis si revine problema fa un restore inainte sa duci tableta la garantie. Si cel mai important sa dai SET AS NEW iPAD. O sa pierzi totul de pe tableta insa asa excluzi orice problema software.
Revino cu un feedback.
Cu toate inchise. Am un pitic si inchid mereu tot. Nu cred ca este problema de memorie, mai ales ca face asa doar la Safari. Nu prea imi vine sa fac restore... pierd toate salvarile de pe la jocuri![]()
Daca faci backup si faci restore la el nu pierzi nimic.
P.S.Mie mi-au ramas salvarile chiar daca nu aveam jocul.L-am instalat si avea save-ul ramas![]()
Dar nici nu rezolvi nimic. Daca restaurezi backup-ul resturezi si bug-ul (daca e software). Eventual foloseste alt browser, Dolphin HD e f bun, pana faci restore.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Mo, incearca te rog si un alt browser (ca oricum toate pe iOS se bazeaza pe WebKit). Incearca Terra sau Dolphin HD. Daca si cu ele faci la fel, e clar o problema mai serioasa. Nu de alta, dar eu n-am patit asa ceva nici cu iPad2 nici cu 3. Primul mai iesea (dar la cat RAM avea, era de inteles)
Acum, pentru cei carora nu le place atat de mult "warm"-ul de la Noul iPad si vor sa treaca la niste culori mai reci, recomand aplicatia "Color Profiles" din Cydia. Din setup se poate seta temperatura (doar 1-2% mai jos slider-ul si deja se apropie de culorile iPad2-ului). Are si ceva extra profile (in caz ca vreti sa vedeti cum arata un iPad Black & White)...
Daca cumva stiti o aplicatie mai desteapta pentru setari de gamma sau culori, share please!![]()
Road to E3: Infinity Blade Dungeons - IGN
Deci sa inteleg ca nu ne vom bucura prea curand de el![]()
MkvToMp4 0.220a - VideoHelp.com Downloads
* face doar o re-impachetare si conversie audio doar daca nu este deja in AAC sunetul
* adauga cum trebuie subtitrarile (cate vrei)
* te lasa sa pui info cu thumb
Totul dureaza (pe Core2 6500 al meu @3200) maxim 10 minute pt un MKV de 4.37GB cu DTS.
Daca sunetul este deja AAC este practic o copiere a fisierului nu dureaza mai mult de cateva minute.
Ca dimensiune nu va fi mic, sau daca ai avut DTS si ai convertit la AAC, diferenta.
Pentru un film de 1h30m un DTS5.1 este ~1G si un AAC2.0 @160k cam 110MB.
Nu pierzi din calitate pt ca video-ul este pus identic (aceeasi rezolutie acelasi bitrate)
Exista si posibilitatea de conversie si redimensionare pt video dar nu e cea mai buna aplicatie pt asta.
Daca vrei control TOTAL si ai un CPU mai rapid, sau nu te grabesti >>
VidCoder 1.3.2 - VideoHelp.com Downloads
* la 1024x576 cu AAC 160k poti pune un film de 1h30m in 1500MB fara pierderi de calitate
* este multithreaded si cu cate CORE ai mai multe merge mai RPD.
* stie si NVIDIA Cuda si daca ai placa AMD (sucks for you) va fi CPU-only
* are profile si pt iPad2 ca sa nu-ti prinzi urechile in setarile avansate
* e foarte stabil si poti salva profile si pune la "batch" o lista cu video-urile de convertit
* poti pune SRT si mai multe piste audio
* PREVIEW pe bucati sa vezi cum arata inainte !!!
Pe Core2 6500 al meu si placa video AMD5800 complet neglijata am ca in figura:
+ rezolutie maxima 1024 orizontal
+ Dimensiune finala ajustata ca bitrate-ul sa fie undeva in jur de 2000k (depide cate minute are filmul)
+ La 2 treceri cu marime fixa inseamna ca se va utiliza bit-rate-ul in fc de scena (mai actiune/luminos mai multi bitzi)
+ Audio stereo 160k Dolby PLII este arhisuficient si pastreaza si un pic de surround daca e redat pe un sistem care stie asa ceva.
+ La Advanced nu explic de ce si cum ca e prea mult, dar sunt niste setari medii-low sa nu dureze o vesnicie pe un CPU mai modest.
Cu setarile de mai sus (film 1h30m) conversia dureaza ~3h.
Pe un i7 cu o placa NVidia probabil sub 1h :-)
Poti forta daca nu esti pretentios sa-ti faci filmul de in 400MB.
(daca reduci bitrate-ul e bine sa reduci si rezolutia daca vrei sa mai vezi ceva detalii).
Nu e problema ca iPad2 (si 3) stiu CABAC si playaza HighProfile fara problem chiar cu playerul default.
MP4-urile sau M4V-urile produse de ambele aplicatii se pot sincroniza direct din iTunes.
Nu inteleg de ce sa te chinui cu conversia. Faci jailbreak, pui XBMC (free in Cydia) si gata... merge ORICE format video (si audio).
Merge f bine si cu oricare din playere din AppStore (OPlayerHD de ex) - streming sau nu (SAMBA/FTP etc)
DAR daca vrei sa le faci mai mici nu ai cum sa scapi de conversie
P.S.
Am dar exemplu OPlayer HD pt ca ver FREE nu e limitata deloc, cu exceptia unui banner sus.
Restul, ba iti arata numai x minute/film, sau numai xx filme dintr-un folder etc.
Si daca n-ai jailbreak, no Cydia, no fun![]()
Bookmarks