Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 190 of 788 FirstFirst ... 90 140 180 188 189 190 191 192 200 240 290 690 ... LastLast
Results 3,781 to 3,800 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3781 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Nu poate nimeni sa iti garanteze ca NU vei lua ban chiar si jucand cu originale...riscul va exista tot timpul.

2. #3782 SP
    Member cobain's Avatar
    da.. atata timp cat ai jocuri originale nu ai nici o problema. Multi isi modeaza consolele pentru a scapa de region lock

3. #3783 SP
    Junior Member Derek's Avatar
    ok, multumesc. *Thumbs up*

4. #3784 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by weriwulf View Post
    (I like it red)
    Ring of death

5. #3785 SP
    Junior Member rares's Avatar
    R3 2 all .Alta intrebare de N00b :Imi puteti da si mie un link sau sa imi scrieti un tutorial pas cu pas despre cum pot conecta xboxul[normal pentru a juca pe xbox live] printr-un router
    Ms anticipat.

6. #3786 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by rares View Post
    R3 2 all .Alta intrebare de N00b :Imi puteti da si mie un link sau sa imi scrieti un tutorial pas cu pas despre cum pot conecta xboxul[normal pentru a juca pe xbox live] printr-un router
    Ms anticipat.
    Xbox LIVE

...acolo găsești tot.

*p.s.

Ai greșit secțiunea.

7. #3787 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Derek View Post
    Salut. N00b question: Daca am un 360 modat, si joc...sa zice Fable 2, ORIGINAL, nu pirat, pot lua DLC-uri de pe LIVE ? Sau pot juca jocuri originale in LIVE, pe o consola modata?

Ma intereseaza daca dupa modare, mai poti activa pe LIVE, cu jocuri originale pt download de DLC-uri, multiplayer, etc...
    nu iei ban muggs daca e modata...liveul verifica doar jocul.

8. #3788 SP

9. #3789 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Eu stiu ca s-a luat ban si ca cineva si-a modificat viteza de rotatie a dvd-rom-ului, ca sa faca zgomot mai putin. de la microsoft te poti astepta la orice.

10. #3790 SP
    ...ochelari noi (retro) pentru micul prieten virtual! (acum doar i-am observat)

Old -> New lol
    Attached Images Attached Images ronann1-old.png ronann1-new.png

11. #3791 SP

12. #3792 SP
    Member alalalt's Avatar
    Am cumparat mai devreme o luna de gold de pe maximuscards.com. Dupa checkout am primit un mail prin care mi se spunea ca tranzactia a fost efectuata cu succes, dar ca nu a putut fi trimis codul, si ca trebuie sa completez niste detalii pentru a-l primi. Am compeltat si am fost anuntat ca voi fi contactat in 12 ore. Am folosit google checkout pentru plata. Stie cineva ce se intampla?

13. #3793 SP
    Adica faptul ca A. Wake e exclusiv pt 360 deabia acum se face oficial?

14. #3794 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Adica faptul ca A. Wake e exclusiv pt 360 deabia acum se face oficial?
    Da. Cel mai probabil acesta va fi lansat si pe PC la cateva luni de la lansarea versiunii de Xbox 360

15. #3795 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    salut.stie careva cum sa trec la resident evil 5 de ultimu boss de la 6-3?sunt pe insulita aia mica si nu fac altceva decat sa ma invart de nebunsi sa imping un bolovan.ms anticipat.o zi buna

16. #3796 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    De azi e disponibil Monkey Island Special Edition: Xbox LIVE Marketplace | Monkey Island: SE

Eu il pun la Queue pt diseara Mustbuy

17. #3797 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu imi mai merge live, mi se intrerupe la bara Internet >>> Xbox Live si imi zice ca este o eroare de DNS.Am 2 placi de retea si pana ieri mergea perfect.Jucam COD4 si s-a intrerupt curentu si de atunci nu mai merge.Are careva vreo idee?

18. #3798 SP
    Mie dupa ce se intrerupe curentul (aproape zilnic) nu mai merge netul 10 minute. Poate revine si al tau de la sine

19. #3799 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by alalalt View Post
    Am cumparat mai devreme o luna de gold de pe maximuscards.com. Dupa checkout am primit un mail prin care mi se spunea ca tranzactia a fost efectuata cu succes, dar ca nu a putut fi trimis codul, si ca trebuie sa completez niste detalii pentru a-l primi. Am compeltat si am fost anuntat ca voi fi contactat in 12 ore. Am folosit google checkout pentru plata. Stie cineva ce se intampla?
    Or sa ti-l trimita fara probleme daca ai completat datele cerute. Asa am patit si eu cu maximuscards, dupa ce am completat datele mi-au trimis si o carte postala acasa cu un cod pe care trebuia sa-l confirm si acum nu mai am nici o limitare.

20. #3800 SP
    Member playgame's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.