Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 192 of 788 FirstFirst ... 92 142 182 190 191 192 193 194 202 242 292 692 ... LastLast
Results 3,821 to 3,840 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3821 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Nu imi vine sa cred, astazi am jucat Gears of War 2 pe net.Cat de ciudat este ca merge doar daca bag firu de net in xbox, daca incerc cu 2 placi de retea nu vrea.Cod-urile merg cu ambele variante.

2. #3822 SP
    Member alalalt's Avatar
    Probabil sunt probleme cu NAT

3. #3823 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Interesant:

Attached Images Attached Images live_preview.jpg live_preview1.jpg live_preview2.jpg live_preview2_prim.jpg live_preview3.jpg live_preview4.jpg live_preview5.jpg friends_sorted_by_activity.jpg friends_sorted_by_status.jpg

4. #3824 SP
    Member slabunator's Avatar
    1. garantia la xbox este transmisibila de la o persoana la alta,daca cineva imi vinde un xbox si se strica pot sa ma duc chiar eu la garantie si sa imi exercit dreptul?
    2. se poate apela la serviciile de garantie intr-o alta sucursala, din alt oras a magazinului care a vandut produsul?

5. #3825 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    1. garantia la xbox este transmisibila de la o persoana la alta,daca cineva imi vinde un xbox si se strica pot sa ma duc chiar eu la garantie si sa imi exercit dreptul?
    2. se poate apela la serviciile de garantie intr-o alta sucursala, din alt oras a magazinului care a vandut produsul?
    1. Daca esti in posesia facturii/ certificatului de garantie, cu siguranta. Furnizorul e interesat doar de dovada achizitiei si de valabilitatea garantiei, nu si de identitatea celui care a cumparat;
    2. Depinde, evident, de magazin. Iti sugerez sa-i intrebi pe ei.

Gasesti destul de multe aici: Pune o intrebare si primeste un raspuns.

6. #3826 SP
    Junior Member gociu's Avatar
    As dori sa stiu si eu care este diferenta intre ixtreme 1.5 si 1.6 ma ajuta cu ceva in jocuri sau nu mai merg jocurile noi decat pe ixtreme 1.6
    Mersi!

7. #3827 SP
    Member dexx's Avatar
    Quote Originally Posted by gociu View Post
    As dori sa stiu si eu care este diferenta intre ixtreme 1.5 si 1.6 ma ajuta cu ceva in jocuri sau nu mai merg jocurile noi decat pe ixtreme 1.6
    Mersi!
    Cred ca ai consola modata...exista ixtreme 1.5 , 1.5.1 , 1.6

Daca ai consola modata cu firmware ixtreme 1.5 , atunci nu or sa-ti mearga jocurile wave 3 (adica cele aparute de pe 1 mai incolo) Daca ai consola modata cu firmware ixtreme 1.5.1 , poti sa rulezi jocuri wave 3 . Ti-am explicat mai sus , daca ai 1.5.1 sau 1.6 esti OK , poti sa rulezi toate jocurile .

8. #3828 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Aceasta este noua placă de bază cu chipset - ro.x666.nan (da p�nă c�nd mă...p�nă c�nd?!).

...THEY JUST KEEP RENAMING THE CHIP!

Attached Images Attached Images img_1178.jpg

9. #3829 SP
    Junior Member BigG's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Aceasta este noua placă de bază cu chipset - ro.x666.nan (da p�nă c�nd mă...p�nă c�nd?!).

...THEY JUST KEEP RENAMING THE CHIP!

Am vazut ca vrei sa-ti faci singur RRoD ul . Te sfatuiesc sa nu o faci, numai daca ai aparatura speciala. Degeaba faci chestia aia cu schimbatul pastei si supraincalzire, ca nu ajuta la nimika. o sa te tina cateva zile.

10. #3830 SP
    Quote Originally Posted by BigG View Post
    Am vazut ca vrei sa-ti faci singur RRoD ul . Te sfatuiesc sa nu o faci, numai daca ai aparatura speciala. Degeaba faci chestia aia cu schimbatul pastei si supraincalzire, ca nu ajuta la nimika. o sa te tina cateva zile.
    ...l-am făcut deja - �mi place să experimentez.

Am făcut X-Clamp Fix-ul, p�nă acum totul e oki.
    Attached Images Attached Images img_1179.jpg

11. #3831 SP
    Junior Member Lucker's Avatar
    Salut , vreau sa-mi cumpar si eu un XBOX 360 Jasper dar nu stiu de unde este mai rentabil adica unde gasesc preturi mai bune ?
    Mersi mult !

12. #3832 SP
    Quote Originally Posted by Lucker View Post
    Salut , vreau sa-mi cumpar si eu un XBOX 360 Jasper dar nu stiu de unde este mai rentabil adica unde gasesc preturi mai bune ?
    Mersi mult !
    http://www.consolegames.ro/forum/f9-...sper-magazine/

13. #3833 SP
    Xbox360Achievements.org - Kings of Leon Debut in Rock Band Next Week

The tracks are as follows:
    Kings of Leon �Crawl�
    Kings of Leon �Molly�s Chambers�
    Kings of Leon �Sex on Fire�
    Rancid �Last One to Die�
    Rancid �Ruby Soho�
    Rancid �Time Bomb�
    Rise Against �Prayer of the Refugee�
    Rise Against �Re-Education (Through Labor)�
    Rise Against �Savior�
    Lush �Sweetness & Light�

14. #3834 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Achievements Tracking � A new view inside the profile panel which includes a summary of Achievements earned across all the games played, and shows of all your completed games.
    Prin "all completed games" se refera la 1000/1000 sau terminate gen.. parcurse ca storyline.

15. #3835 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Cred ca 1k/1k ca e cam greu sa calculeze care joc a fost parcurs ca storyline.

16. #3836 SP
    ...și pe voi vă deconectează din 3 �n 3 minute de pe XBL?

17. #3837 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Nu WTF!?!

18. #3838 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...nu vreau să fiu nemernic sau superior sau etc., dar eu nu mai joc cu rom�ni jocuri pe live NICIODATĂ (excepție fac cei pe care-i am deja �n listă și-am mai jucat - știu ei care).

De ce? Păi simplu...

...mai toată lumea vrea co-op, versus, etc. și c�nd intrii �n joc...surpriză după 5 minute (maxim 10) dispar subit. Și nu odată...că mereu!

Se zbat ca peștele pe uscat...și c�nd e să facem fapta (ur�tă expresie) pauză...

Păi așa...bine merci.

Nu zic să stea 100 de ore dar măcar un minim de bun simț...

Așa că pentru cei noi un sfat...vreți versus, co-op, etc? Search on XBL că sunt destui străini (chiar ca voi).

Voi luați lucrurile astea ca pe o glumă...(sau le iau eu prea �n serios?! ) dar să chemi omul...(oamenii)...și să strici petrecerea după c�teva minute...

...să-mi fie cu pardon.

Repet, nu vreau să-mi dau aere dar asta-i ce simt atunci c�nd văd texte din astea.

Și �ncă ceva, jocurile pe care le alegeți cu...

...defapt dă-i pace.

Trasatura romaneasca sincer, imi aminteste de L2, dupa ce te chinuiai sa strangi party-ul pe cand ajungeai la spot, plecau jumate.

19. #3839 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

20. #3840 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.