Inseamna ca trebuie sa caut un diverta, unde angajatii sunt mai informati.
Ok mersi, intradevar poti sa rulezi de pe el, dar cam atat, dar imi vede pc daca bag cablu de ethernet direct in placa de retea? asta ar insemna sa nu mai fie conectat la net. Daca nu mai ma gandeam la o solutie extrema sa iau un cablu usb-usb si sa le conectez pe usb, daca a mai incercat cineva asta sa imi spuna si mie.
Da. daca iti iei cablu PC->PC si legi Pc-ul de consola le vei putea conecta.
USB-USB nu cred ca va merge.
Ai 3 solutii:
- switch
- router
- a2a placa de retea si faci ICS
Ok mersi pt timpu acordat, a doua placa de retea o am dar s-a stricat si mai e si onboard pe placa de baza deci nu stiu unde sa mai bag si pe a 3 a o sa incerc cu un switch sau cu un cablu pc-pc. Incerc sa ma uit pe net pt instructiuni, daca nu reusesc postez pe forum.
Cea mai simpla solutie (dar mai scumpa este routerul). Bagi cablul de net, bagi cablu de la PC si de la Xbox si gata. Ai net si retea pentru toate.
Ai idee cam cat costa un router care cat de cat sa mearga ca asa am vazut si unele in jurul la 150 de ron dar mi-a fost recomandat ceva mai scump pt a nu avea lag sau sa imi limiteze banda, pe mine nu ma intereseaza decat viteza la download sa nu fie limitata rau. Ms anticipat.
Depinde. Eu am un linksys la 200 ron si viteza de download este in jur de 7-8 mega. Si nu am deloc lag. (ps: am pus un firmware custom caci cu cel stock nu depaseam 4). Aici nu ma pricep, altcineva iti poate recomanda.
Am facut rost de un switch acuma cum fac ca sa se vada intre ele (XBOXU CU PCU), ca switchu nu ma ajuta decat cu comutarea netului de pe unul pe altul din cate stiu eu.
Nu. Deci, ai cablul de net care intra in switch. Si cablurile de la PC si Xbox 360. La PC pui IP-urile pe care le aveai deja. La xbox 360 pui 192.168.1.1 sau something like than ... hmm, imi este sa nu le incurc. O secunda il trimit pe Mo pe aici![]()
stai nitel ca s-ar putea sa imi fi revenit placa cea lalta ca vad ca imi da semnal pe ea. Deci poate o rezolv pe direct asa.
Deci tot nu mere placa de retea aia veche daca sti cum sa il fac pe switch bine daca nu las-o asa. Multam pt ajutor.
Hai sa-ti raspund la prima ta problema:
Nu poti lega Xbox-ul si PC-ul intre ele in sensul de "file sharing" clasic de windows. Le poti pune in aceeasi retea ("lega intre ele") dar nu vei putea utiliza reteaua decat pentru a face "media sharing" de pe PC pe Xbox. Adica sa poti vedea filmele pe care le ai pe PC, pe Xbox. Pentru a copia fisiere de pe Xbox pe PC nu poti face treaba asta decat cu un device USB suportat. Si atunci poti copia doar muzica, poze, filmulete daca nu ma insel.
Acum, mai bine zi-ne exact ce vrei sa faci ca sa putem sa-ti raspundem subiectiv.
Urgent help needed :
Am cumparat 2 pre-paid-uri de 3 luni de pe gamepoints now ( long story...cu asta am ramas)
Le-am pus pe amandoua deodata, deci o sa am 6 luni? right? Am patit la un joc sa pun 2 luni card + 2 luni si sa imi ramana tot pe 2 luni, ca cica trebuia sa pun cand expira primul pre-paid
teoretic ar trebui sa ai 6 luni. era un site care vindea coduri pentru xbox live si zicea ca nu trebuie sa astepti sa expire, dar nu mai gasesc site-ul.
Ok mersi pt info, ca sa iti spun mai pe scurt la prima chestie cu copiatul: am un telefon pe care il vede ca device portabil, pot sa vizualizez pozele de pe el/ asc muzica, dar nu vad unde e optiunea de copiere pe hdd. Asta vroiam sa intreb prima data. A doua chestiune este cea cu "media sharingul" exact cea ce zici u sa vad filmele de pe pc pe xbox. Problema e ca nu am decat un switch si am inteles ca se poate face ceva cu el, cu toate ca e indicat un router. Multumesc anticipat pt ajutor.
va rog sa imi ziceti si mie ceva despre xboxul meu.. il am cumparat din america si mie imi merge doar ntsc si region free. vreau sa va mai intreb si sa-mi spuneti daca este vreo solutie sa schimb regiunea la consola.
Parca chipul infectus facea treaba asta. Schimba regiunea consolei.
Vezi aici: :: InFeCtuS ::
Bookmarks