Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 788 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 519 ... LastLast
Results 361 to 380 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #361 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Inseamna ca trebuie sa caut un diverta, unde angajatii sunt mai informati .

2. #362 SP
    Junior Member cata_x360's Avatar
    Ok mersi, intradevar poti sa rulezi de pe el, dar cam atat, dar imi vede pc daca bag cablu de ethernet direct in placa de retea? asta ar insemna sa nu mai fie conectat la net. Daca nu mai ma gandeam la o solutie extrema sa iau un cablu usb-usb si sa le conectez pe usb, daca a mai incercat cineva asta sa imi spuna si mie.

3. #363 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Da. daca iti iei cablu PC->PC si legi Pc-ul de consola le vei putea conecta.
    USB-USB nu cred ca va merge.

Ai 3 solutii:
    • switch
    • router
    • a2a placa de retea si faci ICS

4. #364 SP
    Ok mersi pt timpu acordat, a doua placa de retea o am dar s-a stricat si mai e si onboard pe placa de baza deci nu stiu unde sa mai bag si pe a 3 a o sa incerc cu un switch sau cu un cablu pc-pc. Incerc sa ma uit pe net pt instructiuni, daca nu reusesc postez pe forum.

5. #365 SP
    Cea mai simpla solutie (dar mai scumpa este routerul). Bagi cablul de net, bagi cablu de la PC si de la Xbox si gata. Ai net si retea pentru toate.

6. #366 SP
    Ai idee cam cat costa un router care cat de cat sa mearga ca asa am vazut si unele in jurul la 150 de ron dar mi-a fost recomandat ceva mai scump pt a nu avea lag sau sa imi limiteze banda, pe mine nu ma intereseaza decat viteza la download sa nu fie limitata rau. Ms anticipat.

7. #367 SP
    Depinde. Eu am un linksys la 200 ron si viteza de download este in jur de 7-8 mega. Si nu am deloc lag. (ps: am pus un firmware custom caci cu cel stock nu depaseam 4). Aici nu ma pricep, altcineva iti poate recomanda.

8. #368 SP
    Am facut rost de un switch acuma cum fac ca sa se vada intre ele (XBOXU CU PCU), ca switchu nu ma ajuta decat cu comutarea netului de pe unul pe altul din cate stiu eu.

9. #369 SP
    Nu. Deci, ai cablul de net care intra in switch. Si cablurile de la PC si Xbox 360. La PC pui IP-urile pe care le aveai deja. La xbox 360 pui 192.168.1.1 sau something like than ... hmm, imi este sa nu le incurc. O secunda il trimit pe Mo pe aici

10. #370 SP
    stai nitel ca s-ar putea sa imi fi revenit placa cea lalta ca vad ca imi da semnal pe ea. Deci poate o rezolv pe direct asa.

Deci tot nu mere placa de retea aia veche daca sti cum sa il fac pe switch bine daca nu las-o asa. Multam pt ajutor.

11. #371 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Hai sa-ti raspund la prima ta problema:
    Nu poti lega Xbox-ul si PC-ul intre ele in sensul de "file sharing" clasic de windows. Le poti pune in aceeasi retea ("lega intre ele") dar nu vei putea utiliza reteaua decat pentru a face "media sharing" de pe PC pe Xbox. Adica sa poti vedea filmele pe care le ai pe PC, pe Xbox. Pentru a copia fisiere de pe Xbox pe PC nu poti face treaba asta decat cu un device USB suportat. Si atunci poti copia doar muzica, poze, filmulete daca nu ma insel.
    Acum, mai bine zi-ne exact ce vrei sa faci ca sa putem sa-ti raspundem subiectiv.

12. #372 SP
    Member obidan's Avatar
    Urgent help needed :
    Am cumparat 2 pre-paid-uri de 3 luni de pe gamepoints now ( long story...cu asta am ramas)
    Le-am pus pe amandoua deodata, deci o sa am 6 luni? right? Am patit la un joc sa pun 2 luni card + 2 luni si sa imi ramana tot pe 2 luni, ca cica trebuia sa pun cand expira primul pre-paid

13. #373 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    teoretic ar trebui sa ai 6 luni. era un site care vindea coduri pentru xbox live si zicea ca nu trebuie sa astepti sa expire, dar nu mai gasesc site-ul.

14. #374 SP
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Hai sa-ti raspund la prima ta problema:
    Nu poti lega Xbox-ul si PC-ul intre ele in sensul de \"file sharing\" clasic de windows. Le poti pune in aceeasi retea (\"lega intre ele\") dar nu vei putea utiliza reteaua decat pentru a face \"media sharing\" de pe PC pe Xbox. Adica sa poti vedea filmele pe care le ai pe PC, pe Xbox. Pentru a copia fisiere de pe Xbox pe PC nu poti face treaba asta decat cu un device USB suportat. Si atunci poti copia doar muzica, poze, filmulete daca nu ma insel.
    Acum, mai bine zi-ne exact ce vrei sa faci ca sa putem sa-ti raspundem subiectiv.
    Ok mersi pt info, ca sa iti spun mai pe scurt la prima chestie cu copiatul: am un telefon pe care il vede ca device portabil, pot sa vizualizez pozele de pe el/ asc muzica, dar nu vad unde e optiunea de copiere pe hdd. Asta vroiam sa intreb prima data. A doua chestiune este cea cu "media sharingul" exact cea ce zici u sa vad filmele de pe pc pe xbox. Problema e ca nu am decat un switch si am inteles ca se poate face ceva cu el, cu toate ca e indicat un router. Multumesc anticipat pt ajutor.

15. #375 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by cata_x360 View Post
    Ok mersi pt info, ca sa iti spun mai pe scurt la prima chestie cu copiatul: am un telefon pe care il vede ca device portabil, pot sa vizualizez pozele de pe el/ asc muzica, dar nu vad unde e optiunea de copiere pe hdd. Asta vroiam sa intreb prima data. A doua chestiune este cea cu \"media sharingul\" exact cea ce zici u sa vad filmele de pe pc pe xbox. Problema e ca nu am decat un switch si am inteles ca se poate face ceva cu el, cu toate ca e indicat un router. Multumesc anticipat pt ajutor.
    Poti face foarte lejer si cu un switch. Foloseste Media Center sau Tversity, sau google pentru o tona de alte softuri cu care sa poti face media sharing.

16. #376 SP
    Junior Member popty_hotice's Avatar
    va rog sa imi ziceti si mie ceva despre xboxul meu.. il am cumparat din america si mie imi merge doar ntsc si region free. vreau sa va mai intreb si sa-mi spuneti daca este vreo solutie sa schimb regiunea la consola.

17. #377 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by popty_hotice View Post
    va rog sa imi ziceti si mie ceva despre xboxul meu.. il am cumparat din america si mie imi merge doar ntsc si region free. vreau sa va mai intreb si sa-mi spuneti daca este vreo solutie sa schimb regiunea la consola.
    Nu se poate sa il faci multisistem indiferent ce ii faci. Nici modarea nu schimba situatia.

18. #378 SP
    Junior Member popty_hotice's Avatar
    ok donely ms ... asta voiam sa stiu . thanks man

19. #379 SP
    Member alalalt's Avatar
    Parca chipul infectus facea treaba asta. Schimba regiunea consolei.
    Vezi aici: :: InFeCtuS ::

20. #380 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Poti face foarte lejer si cu un switch. Foloseste Media Center sau Tversity, sau google pentru o tona de alte softuri cu care sa poti face media sharing.
    Eu am un switch si nu reusesc deloc sa sa fac media sharing, de exemplu am folost Tversity. Any tips ??

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 788 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 519 ... LastLast