...ce update frumos la site-ul htts://www.gamepointsnow.com/(că tot s-a vorbit de el puțin mai sus).
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
Guitar Hero Metallica Demo pe Marketplace ~ 1.00 GB![]()
...ce update frumos la site-ul htts://www.gamepointsnow.com/(că tot s-a vorbit de el puțin mai sus).
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
Guitar Hero Metallica Demo pe Marketplace ~ 1.00 GB![]()
Daca n-aveti chef sa cantati (voice that is) sau n-aveti 2 controllere, nu luat demo-ul la GH: Metallica.
am pe cineva care sia facut un update ....dupa ce sia conectat xboxu la xbox live si cica merge sa copiezi jocurile pe hdd.si e modificat tot meniu.....sa imi fac asa ceva si yo?
Nu, nu-ti face.
Glumesc, update-ul ala e necesar si inevitabil, daca intri pe net. Dar n-ar strica sa mai citesti si tu o stire doua pe net (la distanta mai mica de 6 luni intre ele). No offence, dar intrebarea ta seamana cu asta: "e adevarat ca a fost un razboi mai demult intre Germania si Rusia"?
poi da ...mah refer ca il fac la el acasa duc consola o conectez la net de la el da acasa nu o sa mai aiba net......deci in concluzie dak nu am net acasa...merita sa fac updateul asta?cica merg jocurile mai repede dupa hdd
Da, merita. Jocurile se incarca mai repede si drive-ul optic are mai putin de lucru -> se uzeaza mai putin si e mult mai silentioasa consola cand te joci. Oricum, nu dureaza mult sa faca update-ul (vreo 10 minute, din cate imi aduc aminte).
vreau sa va intreb cum ma conectez la xbox live daca eu am acest router Router Edimax 4 port ar 7084a ar-7084a in camera si xbox-ul este in dormitor!nu vreau sa dau 300-400 ron pe un network adaptor de la MS!daca aveti sugesti pls spuneti!am net de la romtelecom adica cliknet
Daca mai ai un Router Wireless mai vechi si care sta degeaba poti sa`i schimbi firmware`ul si sa`l folosesti ca si un Network adaptor pentru xbox. Cauta pe google pentru tutoriale.
daca ai cumva vreun link la indemana...m-ar interesa si pe mine acest trick, merci
le : am gasit, http://www.geeksaresexy.net/2007/10/...your-xbox-360/
In Street Fighter IV mai exista cumva modul acela de joc unde formam o echipa de doi oameni si bateam tot ce prindeam pe un spatiu 2D?
are cineva din intamplare un card de 48 h xbox live gold membership? am nevoie urgent p finala de gow 2...
dau un t-shirt GERS OF WAR in schimb ...
Bookmarks