Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 119 of 788 FirstFirst ... 19 69 109 117 118 119 120 121 129 169 219 619 ... LastLast
Results 2,361 to 2,380 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #2361 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...ce update frumos la site-ul htts://www.gamepointsnow.com/ (că tot s-a vorbit de el puțin mai sus).

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

Guitar Hero Metallica Demo pe Marketplace ~ 1.00 GB

2. #2362 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Daca n-aveti chef sa cantati (voice that is) sau n-aveti 2 controllere, nu luat demo-ul la GH: Metallica.

3. #2363 SP
    Member richardm27's Avatar
    Sa inteleg ca demo-ul e numai pentru voce?

4. #2364 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Da. Sau 2 controllere.

5. #2365 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    ...2 controllere.
    ...hmmmmmm lol

6. #2366 SP
    Member richardm27's Avatar
    ...daca am trei insemna iarasi ca il descarc degeaba !

7. #2367 SP
    Junior Member borfy's Avatar
    am pe cineva care sia facut un update ....dupa ce sia conectat xboxu la xbox live si cica merge sa copiezi jocurile pe hdd.si e modificat tot meniu.....sa imi fac asa ceva si yo?

8. #2368 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Nu, nu-ti face.

Glumesc, update-ul ala e necesar si inevitabil, daca intri pe net. Dar n-ar strica sa mai citesti si tu o stire doua pe net (la distanta mai mica de 6 luni intre ele). No offence, dar intrebarea ta seamana cu asta: "e adevarat ca a fost un razboi mai demult intre Germania si Rusia"?

9. #2369 SP
    Junior Member borfy's Avatar
    poi da ...mah refer ca il fac la el acasa duc consola o conectez la net de la el da acasa nu o sa mai aiba net......deci in concluzie dak nu am net acasa...merita sa fac updateul asta?cica merg jocurile mai repede dupa hdd

10. #2370 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Da, merita. Jocurile se incarca mai repede si drive-ul optic are mai putin de lucru -> se uzeaza mai putin si e mult mai silentioasa consola cand te joci. Oricum, nu dureaza mult sa faca update-ul (vreo 10 minute, din cate imi aduc aminte).

11. #2371 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Merita sa faci update cu noul NXE.

12. #2372 SP
    ...unele jocuri au �ncorporat NXE-ul (cum ai băgat discul cum �ncepe instalarea).

13. #2373 SP
    Member Istrate's Avatar
    Da, de data aceasta vad ca functioneaza. Multumesc mult RonanN1!

14. #2374 SP
    Junior Member ANDY28's Avatar

internet xbox 360!

vreau sa va intreb cum ma conectez la xbox live daca eu am acest router Router Edimax 4 port ar 7084a ar-7084a in camera si xbox-ul este in dormitor!nu vreau sa dau 300-400 ron pe un network adaptor de la MS!daca aveti sugesti pls spuneti!am net de la romtelecom adica cliknet

15. #2375 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Daca mai ai un Router Wireless mai vechi si care sta degeaba poti sa`i schimbi firmware`ul si sa`l folosesti ca si un Network adaptor pentru xbox. Cauta pe google pentru tutoriale.

16. #2376 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Quote Originally Posted by borfy View Post
    am pe cineva care sia facut un update ....dupa ce sia conectat xboxu la xbox live si cica merge sa copiezi jocurile pe hdd.si e modificat tot meniu.....sa imi fac asa ceva si yo?
    Da.

17. #2377 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by Sacaluka View Post
    Daca mai ai un Router Wireless mai vechi si care sta degeaba poti sa`i schimbi firmware`ul si sa`l folosesti ca si un Network adaptor pentru xbox. Cauta pe google pentru tutoriale.

daca ai cumva vreun link la indemana...m-ar interesa si pe mine acest trick, merci

le : am gasit, http://www.geeksaresexy.net/2007/10/...your-xbox-360/

18. #2378 SP
    Member Istrate's Avatar
    In Street Fighter IV mai exista cumva modul acela de joc unde formam o echipa de doi oameni si bateam tot ce prindeam pe un spatiu 2D?

19. #2379 SP
    Member Bokolino's Avatar
    are cineva din intamplare un card de 48 h xbox live gold membership? am nevoie urgent p finala de gow 2...
    dau un t-shirt GERS OF WAR in schimb ...

20. #2380 SP
    Quote Originally Posted by Istrate View Post
    In Street Fighter IV mai exista cumva modul acela de joc unde formam o echipa de doi oameni si bateam tot ce prindeam pe un spatiu 2D?
    Nu.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.