Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 29 of 788 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 529 ... LastLast
Results 561 to 580 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #561 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Back to standards, asta e una din situatiile care ar putea fi evitate. Bobby, nu inseamna ca daca urmeaza niste standarde review-ul trebuie scris ca de roboti, in bullet point-uri. Standardele l-ar ajuta, sa zicem, sa stea on track.

2. #562 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    standardele ar putea impune unui reviewer sa atinga citeva puncte esentiale gen gameplay/storyline/interface(hud/control) plus detalii mai tehnice ce tin de partea grafica sau de cea audio. ce te faci insa cu articolele/prezentarile care deviaza de la reteta, gen zero punctuation? tipu face caterinca de orice joc, asa ca pina la urma nu stii cit anume din ce zice el ti se aplica tie sau nu si tot trebuie sa sapi in alta parte dupa informatii, ceea ce inseamna ca majoritatea ne uitam la prezentarile lui pentru forma lor originala, nu pentru continut. rezulta deci ca pina la urma fondul si forma depind de fiecare reviewer in parte si revine consumatorului obligatia de a decide de cine sau pe cine asculta.

3. #563 SP
    Da, corect, dar nu cred ca se uita cineva la zero punctuation pentru o buying decision . Se uita pentru ca review-urile lui Yahtzee sunt caterinca, asa cum bine ai spus si tu.

Standardele ar fi relevante pentru review-urile profesioniste, pe care lumea le citeste pentru a se informa, nu pentru a se relaxa.

4. #564 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    @sublimingsun... nu imi mai face reclama pe computergames ca nu mai ajut pe nimeni de acolo

5. #565 SP
    Nu mai stiu cu ce ti-am facut reclama... Mi se pare ca i-am scris cuiva ca poti comanda puncte pe Live, sau cam asa ceva. Scuze, asta s-a intamplat acum cateva saptamani si nu stiam ca nu mai e valabil...

Oricum, nu mai prea stau pe computergames nici eu, mi-e cam sila in ultimul timp...

6. #566 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    portal: still alive pe marketplace... 1200 MS Points

7. #567 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Am si eu o intrebare, pe xbox 360 merge orice volan care e pe usb? sau trebuie ceva special?

Multumesc

8. #568 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Nu decat un volan special.

9. #569 SP
    Member SiCK's Avatar

10. #570 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Am vazut pe xpc.ro deja s-au facut review-uri la variantele trase de pe torrente : Far Cry 2, fable 2 si inca ceva, sad \
    E pacat pana acum consolele erau apanajul persoanelor care cumparau jpcurile, acum au cam trecut in barca PC-urilor.

11. #571 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    S-a facut review pe forum ? sau s-a facut review pe site ?

Eu nu cred ca au facut review pe site cu versiunea de torrenti - totusi exista press kituri etc.

12. #572 SP
    mai mult ca sigur ca pe forum se discuta de versiunea de torrente

13. #573 SP
    Member Xristina's Avatar
    Am vazut pe xpc.ro deja s-au facut review-uri la variantele trase de pe torrente : Far Cry 2, fable 2 si inca ceva, sad
    Umm poate facute de useri, ca redactorii fac reviewuri la variantele date de publisher.

14. #574 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Pe XPC se tolereaza discutiile despre piraterii - din fericire (sau din pacate pentru unii) pe consolegames incercam sa nu "incurajam" aceasta practica (pirateria).

Eu sper din toata inima ca voi apuca timpurile cand lumea va spune - nu merita sa stric 1 DVD blank cu un joc mai bine il cumpar original .

15. #575 SP
    Member Xristina's Avatar
    Idea e sa nu strici fun-ul altora, adica sa nu ii fac in sic celui care asteapta jocul original si sa incep sa ii insir n-features, decat daca vrea neaparat sa stie daca merita sau nu.

Pirateria a dus la ignoranta si lipsa de recunostinta pentru cei care sunt implicati in procesul de game dev, daca jocul e bun incep sa aud "Mooa fraiere l-ai luat original, eu nu am dat niciun ban pe el". Genul asta de comportament mi se pare aberant. Nu sunt adepta pirateriei, dar nici impotriva ei. Daca imi place un joc ok buy, daca nu nu.

Ar putea fi evitat acest lucru daca s-ar scoate cate un demo pentru fiecare versiune de joc, cand zic demo ma refer la circa 30 min - o ora de joc in care sa vad si eu ce imi ofera. Din 10 minute nu poti sa iti dai seama daca vrei sa investesti 30-50 $ atunci cand resursele tale financiare sunt limitate.

16. #576 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

Demo GTR Evolution

In cateva zile iese demo-ul pentru GTR Evolution
    Mai multe detalii aici : AutoGaming GTR Evolution - Demo Coming Next Week
    P.S : Cred ca Mo abea asteapta sa puna labutza pe el

17. #577 SP
    da facut de user, greu de crezut ca omul a pus mana pe jocuri pe cale legala , si far cry 2 si fable 2 si mai vb si de midnight club LA + fallout 3. Poate nu le avea de pe torrente, cu toate ca dupa cum vb. de ele asa parea.

18. #578 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    I-au dat nume nou? Parca se numea Race Pro.

LE: GoW 2 a luat
    in OXM.

19. #579 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    GTR Evolution nu iese decat pe PC, pe Xbox 360 iese Race Pro. Deci demo-ul despre care vorbesti este pentru PC ... tz tz tz

20. #580 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Ptiu...mi se parea mie ceva suspect . Am confundat cand am vazut ca e facut de SimBin cred. My fault...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 788 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 79 129 529 ... LastLast