Back to standards, asta e una din situatiile care ar putea fi evitate. Bobby, nu inseamna ca daca urmeaza niste standarde review-ul trebuie scris ca de roboti, in bullet point-uri. Standardele l-ar ajuta, sa zicem, sa stea on track.
Back to standards, asta e una din situatiile care ar putea fi evitate. Bobby, nu inseamna ca daca urmeaza niste standarde review-ul trebuie scris ca de roboti, in bullet point-uri. Standardele l-ar ajuta, sa zicem, sa stea on track.
standardele ar putea impune unui reviewer sa atinga citeva puncte esentiale gen gameplay/storyline/interface(hud/control) plus detalii mai tehnice ce tin de partea grafica sau de cea audio. ce te faci insa cu articolele/prezentarile care deviaza de la reteta, gen zero punctuation? tipu face caterinca de orice joc, asa ca pina la urma nu stii cit anume din ce zice el ti se aplica tie sau nu si tot trebuie sa sapi in alta parte dupa informatii, ceea ce inseamna ca majoritatea ne uitam la prezentarile lui pentru forma lor originala, nu pentru continut. rezulta deci ca pina la urma fondul si forma depind de fiecare reviewer in parte si revine consumatorului obligatia de a decide de cine sau pe cine asculta.
Da, corect, dar nu cred ca se uita cineva la zero punctuation pentru o buying decision. Se uita pentru ca review-urile lui Yahtzee sunt caterinca, asa cum bine ai spus si tu.
Standardele ar fi relevante pentru review-urile profesioniste, pe care lumea le citeste pentru a se informa, nu pentru a se relaxa.
@sublimingsun... nu imi mai face reclama pe computergames ca nu mai ajut pe nimeni de acolo
Nu mai stiu cu ce ti-am facut reclama... Mi se pare ca i-am scris cuiva ca poti comanda puncte pe Live, sau cam asa ceva. Scuze, asta s-a intamplat acum cateva saptamani si nu stiam ca nu mai e valabil...
Oricum, nu mai prea stau pe computergames nici eu, mi-e cam sila in ultimul timp...
Am si eu o intrebare, pe xbox 360 merge orice volan care e pe usb? sau trebuie ceva special?
Multumesc![]()
Am vazut pe xpc.ro deja s-au facut review-uri la variantele trase de pe torrente : Far Cry 2, fable 2 si inca ceva, sad\
E pacat pana acum consolele erau apanajul persoanelor care cumparau jpcurile, acum au cam trecut in barca PC-urilor.
S-a facut review pe forum ? sau s-a facut review pe site ?
Eu nu cred ca au facut review pe site cu versiunea de torrenti - totusi exista press kituri etc.
Umm poate facute de useri, ca redactorii fac reviewuri la variantele date de publisher.Am vazut pe xpc.ro deja s-au facut review-uri la variantele trase de pe torrente : Far Cry 2, fable 2 si inca ceva, sad
Pe XPC se tolereaza discutiile despre piraterii - din fericire (sau din pacate pentru unii) pe consolegames incercam sa nu "incurajam" aceasta practica (pirateria).
Eu sper din toata inima ca voi apuca timpurile cand lumea va spune - nu merita sa stric 1 DVD blank cu un joc mai bine il cumpar original.
Idea e sa nu strici fun-ul altora, adica sa nu ii fac in sic celui care asteapta jocul original si sa incep sa ii insir n-features, decat daca vrea neaparat sa stie daca merita sau nu.
Pirateria a dus la ignoranta si lipsa de recunostinta pentru cei care sunt implicati in procesul de game dev, daca jocul e bun incep sa aud "Mooa fraiere l-ai luat original, eu nu am dat niciun ban pe el". Genul asta de comportament mi se pare aberant. Nu sunt adepta pirateriei, dar nici impotriva ei. Daca imi place un joc ok buy, daca nu nu.
Ar putea fi evitat acest lucru daca s-ar scoate cate un demo pentru fiecare versiune de joc, cand zic demo ma refer la circa 30 min - o ora de joc in care sa vad si eu ce imi ofera. Din 10 minute nu poti sa iti dai seama daca vrei sa investesti 30-50 $ atunci cand resursele tale financiare sunt limitate.
In cateva zile iese demo-ul pentru GTR Evolution
Mai multe detalii aici : AutoGaming GTR Evolution - Demo Coming Next Week
P.S : Cred ca Mo abea asteapta sa puna labutza pe el![]()
da facut de user, greu de crezut ca omul a pus mana pe jocuri pe cale legala , si far cry 2 si fable 2 si mai vb si de midnight club LA + fallout 3. Poate nu le avea de pe torrente, cu toate ca dupa cum vb. de ele asa parea.
Ptiu...mi se parea mie ceva suspect. Am confundat cand am vazut ca e facut de SimBin cred. My fault...
Bookmarks