Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 27 of 788 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 527 ... LastLast
Results 521 to 540 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #521 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Eu de obicei bag discuri cu clipuri ca sa le ascult.Cum pot sa fac ca dupa ce se termina clipul ,sa il ia pe urmatorul?sau sa ia random,sa nu se mai opreasca ,sa mearga incontinuu ca la melodii.

2. #522 SP
    Member alalalt's Avatar
    Faci discul in format dvd, pe capitole.

3. #523 SP
    Member mishu's Avatar
    de unde pot cumpara stickers/skins?

4. #524 SP
    Junior Member Xbox360's Avatar
    Salut.Sunt incepator cu Xbox.Imi poate cineva spune dak il cumpar pe cel cu 60GB si il modez.......cum pot baga jocuri pe hdd?Se poate cumva face retea intre el si PC sau.......?Mersi anticipat.Bbye

5. #525 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    In caz ca TV-ul este plasma full hd care e setarea optima la "display settings": 720P, 1080I sau 1080P?

6. #526 SP
    Member obidan's Avatar
    1080p e cel mai bun
    dupa aia 720p
    si 1080i ( 3rd place)

Intrebare:
    MI-am modat xbox-ul ,soft ( singur) si am setat viteza ,,8x'', acum dvd-rom-ul e mai silentios...am sanse mai mari sa imi iau ban pe xbox live?

7. #527 SP
    Member alalalt's Avatar
    Nu, decat daca firmwareul este citit (vezi NXE), caz in care esti banat fie el la 8, fie la 12x.
    Cat timp joci originale, you should be ok

Quote Originally Posted by Xbox360 View Post
    Salut.Sunt incepator cu Xbox.Imi poate cineva spune dak il cumpar pe cel cu 60GB si il modez.......cum pot baga jocuri pe hdd?Se poate cumva face retea intre el si PC sau.......?Mersi anticipat.Bbye
    Nu poti instala pe hdd jocurile la care te gandesti. Acestea vor rula de pe dvd.
    reteaua se poate face, dar va exista numai pentru media sharing.

8. #528 SP
    Member obidan's Avatar
    yes, pe live cu originale

9. #529 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by obidan View Post
    1080p e cel mai bun
    dupa aia 720p
    si 1080i ( 3rd place)

Intrebare:
    MI-am modat xbox-ul ,soft ( singur) si am setat viteza ,,8x'', acum dvd-rom-ul e mai silentios...am sanse mai mari sa imi iau ban pe xbox live?
    Si eu il am la 5x de vre-o jumatate de an. Everything is ok, dar vedem dupa update.

10. #530 SP
    Junior Member beddei's Avatar
    am o nelamurire.. merge fix-ul de pe 360fixed.com? si daca da.. cum se poate intra in posesia sa?

11. #531 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by beddei View Post
    am o nelamurire.. merge fix-ul de pe 360fixed.com? si daca da.. cum se poate intra in posesia sa?
    Pai, daca am sti despre ce fel de fix ar fi vorba... ti-am raspunde. Din pacate nu cred ca da nimeni bani pe asa ceva, ca sa afle ca de fapt e vechea metoda x-clamps, sau prosoape

12. #532 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Demo la Scene It? BOS, pe live

13. #533 SP
    Member SiCK's Avatar
    Call of Duty World at War goriness:

World At War: The Goriest Call of Duty Yet | GameXtract

14. #534 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SiCK™ View Post
    Yuck... parca la un horror merge... dar la un joc in care ar trebui sa te simti erou de razboi, nu prea. Cred e o diferenta prea mare in a-l vedea pe inamic cazand rapus de rafalele armei tale pe campul de razboi, si a-l vedea cu maruntaiele afara, ca la macelarie...

15. #535 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Pai si in BIA:HH cand l-au aruncat pe un german din turn, dupa ce am ajuns jos era nebunaticul cu matele pe afara, la fel si ochii

16. #536 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Au inceput sa apara review-urile la Fable II (Eurogamer, OXM, etc.) - sunt cateva note de 10, iar restul sunt de 9+.

17. #537 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    De la anul se va modifica scara valorica. N-am vazut atatea jocuri de 10 intr-un an de cand ma stiu.

18. #538 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Cum se va modifica?

19. #539 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Adica probabil vor creste cerintele pentru nota 10. Cei ce fac review-uri nu vor mai da asa usor note mari si se va creea un nou standard. De acum speram la jocuri CEL PUTIN lafel de bune pentru anii ce urmeaza, cum sunt acestea ce au luat nota 10 in 2008. Aceste jocuri ar trebuii sa devina "de duzina" iar cele ce nu vor fi peste ele sa aibe note sub 8. Trebuie sa mai evoluam si noi, nu?
    P.S: Parerea mea

20. #540 SP
    Junior Member Dunno's Avatar

Cateva intrebari despre XBOX360

Salut, intai de toate va spun ca de cateva zile tot stau pe net si citesc despre Xbox and stuff si debia astept sa imi cumpar aceasta consola de Craciun.
    Am doar 14 ani si mi-a fost destul de greu sa imi conving parintii sa imi cumpere un xbox, mai fost mai greu sa le explic ce este acest "joc pe televizor".Pana la urma, m-am ales cu o promisiune.
    --------
    1) Am tot citit despre RROD si m-am cam speriat si nu prea stiu unde sa o tin.Pe parchet ar fi un loc bun?
    2)Pot sa am increde in donely si sa-i trimit consola prin posta , alaturi de cei 350 de lei, fara a exista riscul de a pierde consola?
    3)Cunoasteti pe cineva de incredere care vinde jocuri de XBOX360 "neoriginale"?<<deja am laut GTA4 si FIFA09,dar ar mai fi niste titluri>>
    4) Ce inseamna LMAO?
    Thx!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 788 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 77 127 527 ... LastLast