Sau are dev kit, caz in care poate se poate pune HDD mai mare.
Honord ar fi doua variante.....
1. Castile sunt stricate ...
sau
2. Apesi butonu de xbox , te duci la settings -> Preferences -> Voice , dupa care ai acolo niste setari (ai grija sa fie volumul la maxim si sa nu fie pe Mute)![]()
Daca nici asa nu merge , poate te ajuta altcineva !!! Bafta![]()
Salut ...as avea si eu o intrebare.Am o consola Xbox 360 modata cu firmewire 1.6 ..cu Dvd-rom Lite-on ...si as dori sa intru pe xbox live.Dar din cauza acestor banari nu pot pt ca cum ati spus si mai sus voi fi banat instantaneu.Si as dori sa imi lun Lite Touch ..insa problema este ca eu deja m-am conectat la xbox live.
Am niste prieteni care mi-au spus ca daca incerc sa scot firmewire de pe consola o sa-mi dea un fel de eroare:"e64".Dar ar fi doua probleme :
1).Nu stiu cum sa scot firmewire .
2).Nu stiu care mi-ar fi sansele ca sa mi-o primeasca la garantie.
P.S.:Garantia nu a expirat.
Cine ma poate lamuri si ajuta va rog frumos dati-mi un PM.
...haha...a uitat că 360-ul are TREI porturi USB, deci 48GB.You can have 2 devices connected to the console at a time, enabling up to 32GB of simultaneous storage.
de ce ai mai modat-o daca vrei sa intri pe net?
ask Donely daca te poate ajuta
---------- Post added 27-03-2010 at 07:33 PM ----------
pai in functie de ce iti spune si ce patesti, te duci si i-o pui in brate
ps: dc le modati fratilor daca vreti sa intrati pe live? nu inteleg
Imi puteti spune si mie niste jocuri pe XBOX pentru fete? Ceva gen Barbie, Polypocket etc.
Cum am vazut mai sus, pentru HDD mai mare pe Xbox 360 aveti nevoie de o versiune ce suporta modarea Jtag. Suporta orice hardisk pe SATA de 2,5". Eu am testat de 160 Gb, 320 si 500. M-am oprit la un Seagate de 320 Gb, 7200 rpm si 16 Mb cache (care chiar face diferenta in loading). Pot spune ca am tetat cam 4-6 modele din fiecare capacitate de mai sus, toate fiind recunoscute.
Originally Posted by [I
Pt ca atunci cand am modato eu adika pe 29 iulie 2009 nu se banau console ..si am inteles ca daca m-am conectat deja la xbox live degeaba fac Update la LT pt ca tot iau ban
![]()
Salutare...o intrebare cum fac si eu un demo de xbox360.?
Mai precis Splinter Cell ?
Multumesc anticipat!
FREE XBOX LIVE 2 DAY TRIALS
https://xbox.promo.eprize.com/tokenb...d=stimuluspack
PROMO CODE: mapathy
Am incercat si inca merge, insa eu nu mai am xbox deci....codul pe care l-am primit eu:
CCWPH-DYTB3-48JFD-4VBX9-JCGG3 si cei care au dynamic ip pot incerca de mai multe ori![]()
...
Free gift offer available only while supplies last, to U.S. residents, 18 yrs+. Limit one (1) of each free gift per person. See Xbox.com | Xbox LIVE for Xbox LIVE terms of use and system requirements. Free 2-day Gold trial offer is valid only for new Xbox LIVE� Gold Memberships (current Gold members not eligible). At the end of your 2-day trial period, your membership will default to the FREE Xbox LIVE Membership, unless you elect to extend your Xbox LIVE Gold Membership. * Offer not combinable with other Microsoft offers or rebates.
Salut,as avea si eu doua intrebari(doresc sa-mi raspunda cineva experimentat,care sa stie cu adevarat despre ce este vorba,,nu orisicine):
1.Am un X360 modat, din cate imi aduc aminte cu fw 1.51(sau 1.50),oricum,la jocurile mai noi folosesc Activate ISO ca sa mearga.Am inteles ca pe 6 aprilie o sa apara un nou update din partea celor de la Microsoft care sa permita recunoasterea memoriilor USB.Credeti ca as putea fi banat daca as face update-ul?
2.Cat spatiu ocupa Gta 4 instalat pe hard??Va rog spuneti-mi cu exactitate?Ms
Am observat ca majoritata (daca nu toti) jucatorii buni de FPS de pe XBL folosesc casti de gaming, fie turtle beach, astro, etc.
Intrebarea mea e, de unde pot lua si eu casti de gaming compatibile XB360? Am gasit pe amazon, dar nu prea am incredere ca imi va ajunge marfa.
Voi ce experienta aveti pe acest topic? Cunoasteti o sursa buna?
Merci,
Gigi![]()
De pe amazon nu ar trebui sa-ti fie frica,eu zic ca e 100% sigur,uitete de la sellerul care iei ce trader rrating are.
Poi singurele casti compatibile cu 360 sunt cele de Xbox360
Poti gasi foarte usor acele casti aici pe forum la Webpredator sau poate daca gasesti pe aria Bazar![]()
De asemenea te poate ajuta BoDoPSX care faciliteaza orice comanda de pe site-urile de shopping gen eBay , Amazon , etc.
Bafta !!!
@geeny81 daca vrei ceva ieftin si ai suficienta rabdare incearca de aici DealExtreme: Xbox Accessories (Page 1)
nu vad de ce nu ai incredere de pe amazon, eu am luat xbox din US de pe amazon platind de acasa cu cardul, nu a fost nici o problema iar serviciul lor de transport este grozav, iti spune si cine a semnat pentru pachet si unde l-a depozitat lol (in cazul meu), dar poti apela la Robert Dinu si iti aduce el, gasesti stiky la bazar
Bookmarks