Eu am primit mail cu update-ul. Acuma am Silver nu Gold, presupun ca pot face update-ul, nu?
Am bagat aseara pe cont 1600 Microsoft Points (US), daca mi-au ramas cateva, pot sa le folosesc si peste 2-3 luni sau imi expira ?
Stai linistit ca eu am cumparat acumulator nou Microsoft si s-a incarcat doar o data. Apoi de cate ori am vrut sa il pin la incarcat nu il incarca,ledu de la cablu de incarcare arata verde. Deci nu e ca nu mai tine bateria din el ci ca da informatia gresita ca nu ii trebuie incarcare.
Mai am inca un acumulator cumparat mai vechi care a venit cu tot cu cablu si ala merge perfect. Cred ca conteaza cat noroc ai sa dai peste ceva bun.
E adevarat ca daca discul ramane in consola dupa ce aceasta se inchide,exista sanse ca ea sa se strice?
Adica ma joc,inchid XBOX-ul,si las DVD'ul inauntru.Posibilitate de a se defecta?
De unde pot cumpara acele prelungitoare pentru analoagelol?Nu radeti, nu stiu cum se numesc.Si..cam cat ar costa?
A primitit careva cu cont de EU email de confirmare? Sau macar o stire care sa confirme ca update-ul ii in toata lumea, indiferent de regiune? La americani Kinect se lanseaza in 4 Noiembrie, iar in Europa in 10 Noiembrie, poate asta are vreo importanta.
Nici eu n-am primit mailul, am cont US!!! Dar va urma... sigur. Cred ca in toata lumea se face update-ul in aceiasi zi.
Am vazut pe Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more RobertDinu iti poate aduce de acolo! Bafta!
Eu am cont de UK si nu am primit inca mail, probabil ca nu o sa trimita la toti... nici nu prea conteaza atat timp cat maine avem update-ul.
Nu neaparat : spre exemplu cei care au dashbord-ul beta care vine cu Kinect nu pot juca Fable 3 luat de pe torrente
Iti spune ceva ? Cred ca au implementat un sistem de verificare al discului ceva mai special, sau poate sa fie Wave 6 de vina care vine cu Fable....![]()
In fine cu ban wave sau fara cei care joaca cu consola modata, sau mai rau cu jocuri luate cine stie de unde pana la lansarea lor oficiala si-o cauta cu lumanarea si finally o vor gasi
Exemple sunt o gramada, o simpla privire la semnatura mea spune multe...
eu am primit un e-mail de la MS astazi cu titlul "Xbox LIVE Service Update – Important information and Frequently Asked Questions".
Q: Is there anything I need to do to start the update?
A: Beginning on November 1, 2010, you will receive a notification that an update to Xbox LIVE is available as soon as you start your Xbox 360 console. Use your controller to accept the update according to the on-screen instructions.
Nici la update-urile precedente nu au trimis tuturor email cu notificare. Oricum n-are sens. Lansarea e pentru toate regiunile, dar din cate tin minte din datile trecute difera ora. Pentru noi e 12 dupa-masa sau mai tarziu.
Am facut update-ul dar a esuat. Acum nu se mai conecteaza la Live...
A mai patit asta cineva?
Bookmarks