Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 429 of 788 FirstFirst ... 329 379 419 427 428 429 430 431 439 479 529 ... LastLast
Results 8,561 to 8,580 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #8561 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar

2. #8562 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Eu am primit mail cu update-ul. Acuma am Silver nu Gold, presupun ca pot face update-ul, nu?

3. #8563 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Eu am primit mail cu update-ul. Acuma am Silver nu Gold, presupun ca pot face update-ul, nu?
    da poti, e mandatory, adica e obligatoriu pentru toti userii .

it's not like you have a choice -- it's mandatory, and you'll lose all Xbox Live functionality unless you comply.
    odata cu acest update sa ne asteptam la un nou ban wave?

4. #8564 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Am bagat aseara pe cont 1600 Microsoft Points (US), daca mi-au ramas cateva, pot sa le folosesc si peste 2-3 luni sau imi expira ?

5. #8565 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Am bagat aseara pe cont 1600 Microsoft Points (US), daca mi-au ramas cateva, pot sa le folosesc si peste 2-3 luni sau imi expira ?
    nu expira, stai linistit, ar fi si culmea. pana la urma sunt banii tai, doar ca in alta "moneda".

6. #8566 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Kit-ul e un acumulator care intra direct in controller-ul + un fir USB care se contecteaza la controller si incarca acumulatorul. Partea buna e ca poti transforma asa un controller fara fir intr-unul cu fir si sa-l folosesti si la PC (dar trebuie sa scoti acumulatorul). Partea proasta e ca e mai scump... Si nu-i foarte fiabill, adica ala Microsoft original poate e ok, dar eu am luat o clona si dupa vreo 4-5 incarcari a murit acumulatorul
    Stai linistit ca eu am cumparat acumulator nou Microsoft si s-a incarcat doar o data. Apoi de cate ori am vrut sa il pin la incarcat nu il incarca,ledu de la cablu de incarcare arata verde. Deci nu e ca nu mai tine bateria din el ci ca da informatia gresita ca nu ii trebuie incarcare.
    Mai am inca un acumulator cumparat mai vechi care a venit cu tot cu cablu si ala merge perfect. Cred ca conteaza cat noroc ai sa dai peste ceva bun.

7. #8567 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    E adevarat ca daca discul ramane in consola dupa ce aceasta se inchide,exista sanse ca ea sa se strice?

Adica ma joc,inchid XBOX-ul,si las DVD'ul inauntru.Posibilitate de a se defecta?

8. #8568 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    E adevarat ca daca discul ramane in consola dupa ce aceasta se inchide,exista sanse ca ea sa se strice?
    Nu.

Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Adica ma joc,inchid XBOX-ul,si las DVD'ul inauntru.Posibilitate de a se defecta?
    0.

9. #8569 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    De unde pot cumpara acele prelungitoare pentru analoagelol?Nu radeti, nu stiu cum se numesc.Si..cam cat ar costa?

10. #8570 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    A primitit careva cu cont de EU email de confirmare? Sau macar o stire care sa confirme ca update-ul ii in toata lumea, indiferent de regiune? La americani Kinect se lanseaza in 4 Noiembrie, iar in Europa in 10 Noiembrie, poate asta are vreo importanta.

11. #8571 SP
    Member kosashu's Avatar
    Nici eu n-am primit mailul, am cont US!!! Dar va urma... sigur. Cred ca in toata lumea se face update-ul in aceiasi zi.

12. #8572 SP
    Member kosashu's Avatar
    Am vazut pe Amazon.co.uk: Low Prices in Electronics, Books, Sports Equipment & more RobertDinu iti poate aduce de acolo! Bafta!

13. #8573 SP
    naz
    Eu am cont de UK si nu am primit inca mail, probabil ca nu o sa trimita la toti... nici nu prea conteaza atat timp cat maine avem update-ul.

14. #8574 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    da poti, e mandatory, adica e obligatoriu pentru toti userii .

odata cu acest update sa ne asteptam la un nou ban wave?
    Nu neaparat : spre exemplu cei care au dashbord-ul beta care vine cu Kinect nu pot juca Fable 3 luat de pe torrente
    Iti spune ceva ? Cred ca au implementat un sistem de verificare al discului ceva mai special, sau poate sa fie Wave 6 de vina care vine cu Fable....
    In fine cu ban wave sau fara cei care joaca cu consola modata, sau mai rau cu jocuri luate cine stie de unde pana la lansarea lor oficiala si-o cauta cu lumanarea si finally o vor gasi
    Exemple sunt o gramada, o simpla privire la semnatura mea spune multe...

15. #8575 SP
    Quote Originally Posted by RaduValentin View Post
    A primitit careva cu cont de EU email de confirmare? Sau macar o stire care sa confirme ca update-ul ii in toata lumea, indiferent de regiune? La americani Kinect se lanseaza in 4 Noiembrie, iar in Europa in 10 Noiembrie, poate asta are vreo importanta.
    eu am primit un e-mail de la MS astazi cu titlul "Xbox LIVE Service Update – Important information and Frequently Asked Questions".

Q: Is there anything I need to do to start the update?
    A: Beginning on November 1, 2010, you will receive a notification that an update to Xbox LIVE is available as soon as you start your Xbox 360 console. Use your controller to accept the update according to the on-screen instructions.

16. #8576 SP
    Manager paul's Avatar
    Nici la update-urile precedente nu au trimis tuturor email cu notificare. Oricum n-are sens. Lansarea e pentru toate regiunile, dar din cate tin minte din datile trecute difera ora. Pentru noi e 12 dupa-masa sau mai tarziu.

17. #8577 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Gata - a �nceput update-ul.

18. #8578 SP
    naz
    Si eu l-am facut, revin cu pareri

19. #8579 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Yeap, it's online...

20. #8580 SP
    Junior Member mikeee!'s Avatar
    Am facut update-ul dar a esuat. Acum nu se mai conecteaza la Live...

A mai patit asta cineva?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.