NU ai cum. Unicul sistem de fisiere pe care il recunoaste este FAT32. Unica solutie ar fi sa-ti faci o partitie de 17 Gb FAT 32 (adica 16 Gb + cei 512 Mb pe care ti-i retine pentru sistem, sa poti folosi 16 Gb intregi pentru stocare) si restul partiilor sa le ascunzi cu o aplicatie dedicata, in asa fel incat Xbox-ul sa-ti vada un mediu extern de 17 Gb. Altfel, iti va aprarea mesaj ca il va "pregati pentru utilizarea cu xbox 360", adica format. Si nu, daca ai restul NTFS, xbox-ul tot il va recunoaste si se va oferi sa-l converteasca in ceva compatibil.
Tray, daca conectezi hardul la xbox, singura solutie ca sa ti-l vada este sa-l formatezi in formatul lui xfat (parca) si automat formateaza tot hard discul.
Nu o sa rezolvi nimic zic eu daca faci partitii pt ca tot o sa le vada, si inevitabil sa le stearga.
Am si eu o intrebare si sper ca ma veti lamuri si pe mine. Am un xbox 360 arcade jasper si recent am jucat Batman: Arkham Asylum. La un momentat nu mai imi merge imaginea se blocheaza si imi apare meniul de la xbox care imi spune sa sterg cd`ul si sa incerc apoi, e din cauza cd-ului sau ceva probleme cu , consola.
Mentionez ca numai la jocul Batman: Arkham Asylum imi face asemenea probleme...
Multumesc...
Daca este original , sterge-ul usor cu o carpa de monitor/ochelari dar ai mare grija sa nu il zgarii.
Intoarce-l si vezi daca are multe zgarieturi , daca da s-ar putea de asta sa nu iti mearga sau sa fie plin de praf .
Vezi ca e cineva pe forum care repara dvd-uri de Xbox/PS3 etc.
Daca nu e original nici nu mai intreba.
Cd`ul nu este original, la-am sters ushor cu o carpa de monitor si tot aceeasi poveste!
Este de la cd sau de la consola?....As vrea un raspuns mai clar.
Incearca un disc ca asta si apoi mai intrebi.
mi-am luat un xbox de curand si sunt f multumit de el.....intrebarea mea ar fii ....ce jocuri sunt "must have " pt xbox ...sunt nou si vreau sa stiu ce am pierdut ca asa jocuri noi cu publicitate am..... fifa 2010 assasins creed 2 , skate 3 etc....thanks...
uita-te si tu pe gametrailers.com la review-uri. iti cam faci o parere despre un joc din acel video de 5-10 min. mi se pare un etalon destul de bun, insa din imagini si explicatia lor, tot la aprecierea ta ramane alegerea. depinde si ce tipuri de jocuri joci. poti incerca si world cup 2010, pare destul de fain, mai ales ca poti juca cupa mondiala online.
am facut cateva filme din fm3 si sunt salvate pe stick ,exista vreo modalitate de a transfera aceste filme de pe stick pe pc fara a le uploada prin serverul FM3 ?
Am comis-o, am mutat date de pe stick pe hdd de xbox360 si mi-au disparut salvarile de la jocuri de pe hdd.De ex in FM3 am 0 credit 0 salvari.
Pe scurt se mai pot recupera salvarile ????
WAW! pai aveam nevoie de stick de aia am transferat datele (de fapt erau niste filmulete din FM3) pe hdd .Stickul bineinteles l-am formatat.
Scuze dacă s-a mai postat (acum n-am timp să verific):
Leaked Xbox 360 'Valhalla' motherboard analyzed by Ben Heck -- Engadget
Descarc acum beta-ul pentru halo reach si vreau sa stiu daca pot juca cu un cont de live silver ?
Bookmarks