Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 414 of 788 FirstFirst ... 314 364 404 412 413 414 415 416 424 464 514 ... LastLast
Results 8,261 to 8,280 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #8261 SP
    Junior Member Trancer's Avatar
    merge, pentru ca el ruleaza doar start upul cum ar fii... nu cred ca verifica el integritatea jocului pe disc...(in cazul asta unde e zgariat se opreste)

2. #8262 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

...mda, se pare că youtube nu-mi acceptă traducerea pe clip (nu mă surprinde nimic ).

Mă rog, am scris un description scurt/rapid cu ce urmează luna aceasta și despre ce-o să prezinte cei doi.

IRonanN1I | October 05, 2010
    This month on Inside XBOX there will be 5 events (two of them special).

The 1st will be an interview on october 6 about what will Vanquish bring to the gaming scene
    The 2nd will be on october 8 and it will be a gameplay episode of wanquish

This is Vanquish week and on both episodes there will be a special guest talking about the game.

The 3rd will be on 13 and it will be a Fable III episode and it will feature an interview - on that interview we will find out more about what Fable III brings to the gaming scene

The 4th will be on 15 and 16 and it will be a special episode. In that episode we will get some new info about the upcomming Red Dead Redemption: Undead Nightmare Pack.

The5th will be on 29 and 30 and it will be a special demonstration episode with Kinect - upcoming games; casual games and a big surprise!
    Nu-mi pasă dacă am făcut greșeli gramaticale - l-am scris la repezeală.
    Attached Images Attached Images da.jpg

3. #8263 SP
    Junior Member noblesix's Avatar
    Quote Originally Posted by keanustar View Post
    Daca esti din Bucuresti, te duci acolo la sediu si-l intrebi pe un tip de acolo si te va lamuri la fata locului. Sunt de treaba oamenii asa ca te vor ajuta fara probleme.
    Pot sa conectez la xbox 360 slim monitorul samsung syncmaster 2233sn 22"?

4. #8264 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    NU conteaza monitorul, ai nevoie de cablu VGA respectiv HDMI si atat.

5. #8265 SP
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Eu la monitorul am doar un cablu vga,daca cumpar Adaptor DVI Tata - VGA Mama DVI-IM/HDDB15F Belkin + Adaptor HDMI tata - DVI mama iar capatul hdmi il conectez la consola merge?

6. #8266 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Ba conteaza. Nu in mode necesar monitorul ci tipul de conexiuni pe care le accepta.

Quote Originally Posted by noblesix View Post
    Eu la monitorul am doar un cablu vga,daca cumpar Adaptor DVI Tata - VGA Mama DVI-IM/HDDB15F Belkin + Adaptor HDMI tata - DVI mama iar capatul hdmi il conectez la consola merge?
    Semnalul HDMI este digital. Semnalul VGA este analogic. Adaptoarele HDMI - DVI-D fac conversia de port, semnalul ramane digital. Adaptoarele cu VGA sunt DVI-A (analogic), deci este foarte probabil sa nu-ti functioneze folosind adaptoare, va trebui sa foloseste un cablu/ device de conversie de la digital la analogic. De regula, tipul acesta de adaptoare sunt perfect functionale cu o placa video intrucat acea placa face singura conversia. Sugestia mea este sa achizitionezi o cablu VGA pt. Xbox 360.

7. #8267 SP
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Ba conteaza. Nu in mode necesar monitorul ci tipul de conexiuni pe care le accepta.

Semnalul HDMI este digital. Semnalul VGA este analogic. Adaptoarele HDMI - DVI-D fac conversia de port, semnalul ramane digital. Adaptoarele cu VGA sunt DVI-A (analogic), deci este foarte probabil sa nu-ti functioneze folosind adaptoare, va trebui sa foloseste un cablu/ device de conversie de la digital la analogic. De regula, tipul acesta de adaptoare sunt perfect functionale cu o placa video intrucat acea placa face singura conversia. Sugestia mea este sa achizitionezi o cablu VGA pt. Xbox 360.
    Pai consola xbox 360 slim nu are doar HDMI?

8. #8268 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by noblesix View Post
    Pai consola xbox 360 slim nu are doar HDMI?
    nu, are de asemenea un port "universal", de format proprietar, la care se pot conecta doar cabluri facute special pentru Xbox 360, printre care si un cablu VGA. E doar un exemplu, nu trebuie sa-l cumperi neaparat de acolo.

9. #8269 SP
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    nu, are de asemenea un port "universal", de format proprietar, la care se pot conecta doar cabluri facute special pentru Xbox 360, printre care si un cablu VGA. E doar un exemplu, nu trebuie sa-l cumperi neaparat de acolo.
    deci cablul asta VGA HD AV xbox 360 il bag in spate la xbox la AV cable port?

10. #8270 SP
    Junior Member manny0821's Avatar
    salutare, cate feluri de modari sunt la consoalele xbox 360? de la unii am auzit ca neaparat trebe scrise dvd-uri, altii imi ziceau ca se poate instala pe HDD-ul xboxului jocurile de pe stick sau hdd extern.
    deci?

11. #8271 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    P-aci nu se discuta de piraterie. Incearca la alta masa.

12. #8272 SP
    Banned matei's Avatar
    am descarcat de pe live free dlc de la dbz ragging blast,am instalat jocul si pe hard
    am intrat pe joc si nu mi-a aplicat dlc-urile,ele veneau cu pachete de noi luptatori
    ce trebuie sa fac?

13. #8273 SP
    Member kosashu's Avatar
    Quote Originally Posted by manny0821 View Post
    salutare, cate feluri de modari sunt la consoalele xbox 360? de la unii am auzit ca neaparat trebe scrise dvd-uri, altii imi ziceau ca se poate instala pe HDD-ul xboxului jocurile de pe stick sau hdd extern.
    deci?
    Deci.... citeste regulile forumului inainte sa postezi aiurea...

14. #8274 SP
    Junior Member manny0821's Avatar
    Quote Originally Posted by kosashu View Post
    Deci.... citeste regulile forumului inainte sa postezi aiurea...
    am inteles! scuzati-ma! nu se va mai intampla!

15. #8275 SP
    Member x F u Z e R's Avatar
    Pentru oricine intereseaza, e 50% off la Stimulus Pack (MW2) si Resurgence Pack (MW2).

16. #8276 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    SA NU CUMPARATI RESURGEANCE! Cel mai prost map pack ever.

17. #8277 SP
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    SA NU CUMPARATI RESURGEANCE! Cel mai prost map pack ever.
    Asta e un adevar
    Eu il iau decat pentru vacant
    Memories

18. #8278 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Daca vrei sa joci pe Vacant joci COD4 unde lipseste noobtubeul
    http://kotaku.com/5657643/review-the...-left-4-dead-2

19. #8279 SP
    De fiecare data cand prind un lobby frumos de CoD4 in Vacant se gaseste un idiot sa fuga cu RPG, care mai are si second chance daca se intampla ceva ._.

20. #8280 SP
    Member Szergiu's Avatar
    mi am luat un reciver pt pc...pentru a putea juca pe pc cu controllerul de xbox...
    dar nu il pot face sa mearga...
    cand aprin controllerul palpaie toate ledurile...cand apas pe butonnul de sincronizare al controllerului se "invart" ledurile cand apas pe butonul de la reciver se opreste pentru un moment ...(de parca s-ar sincroniza)dupa care iar palpaie toate ledurile odata....
    am pus si driverul de pe cd si cel de pe microsoft.com....si nimic...
    am windows 7 x64 bit...
    ma poate ajuta cineva cu un sfat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.