Buna,
M-am inscris si eu pe forumul vostru pentru a va cere parerea.As vrea sa ii fac cadou sotului meu un xbox 360. Ideea este ca nu imi permit sa il cumpar nou, asa ca am gasit un anunt online in orasul in care locuiesc care suna asa:" vand xbox 360 cu hdd 20gb 2 joystic modat cu 5 jocuri pret 700 ron". L-am sunat pe tip si l-am intrebat despre consola, mi-a spus ca are toate cablurile si accesoriile necesare.Si mi-a zis ca pot sa il vad si sa ii fac o proba. Dat fiind ca nu ma prea pricep sa-mi spuneti daca pretul e ok si ce ar mai trebui sa il intreb pe tip sau de ce informatii as avea nevoie sa stiu daca e ok sau nu consola. Va multumesc anticipat!
Sincer daca ai posibilitatea cel mai simplu ar fi sa ii comanzi una noua de pe amazon.co.uk, exista o oferta acum cu 2 jocuri + un cablu HDMI , totul ~ 780 RON cu tot cu transport
Amazon.co.uk: Xbox 360 4GB Bundle Offer: PC & Video Games
Cu consolele la mana a 2-a nu se stie niciodata ce primesti sau cat timp o sa mai functioneze...plus ca fiind modata nu o va putea folosi online ceea ce ii cam scade din farmec.
Sa te uiti pe spate la consola in stanga si sa vezi ce amperaj are consola, daca e 12 e ok (e jasper) daca nu si e mai mare cifra atunci iti recomand sa n-o iei. Pt ca e falcon sau chiar mai rau si e risc mare de defectare + ca nu sti ce vechime are.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok va multumesc pt informatie deocamdata, merg mai tarziu sa o vad si vin mai spre seara sa va spun anul fabricatiei si dak consola are amerajul de 12.
semira sincer acum..pentru 80 de lei diferenta chiar nu merita deranjul..dupa cum ziceam, chiar nu ai cum sa iti dai seama daca consola are defecte doar dintr-o singura privire...poate ai impresia ca economisesti acum dar de fapt iti asumi un risc foarte mare...
Eu speram ca noul update sa aduca un equalizer pentru music player. Cand ascult muzica de la Xbox, baraie/caraie boxele. La U TV sau alte posturi pentru muzica nu am nici o problema.
Nu a observat nimeni? Parca sunetul in chat/party e mult mai CLAR!
De unde pot face si eu ros de un memory unit bun?(de preferat 2gb in sus) ca am cautat pe google dar nu gasesc nimic....![]()
Nu este memory unit original microsoft.Daca vrei, cumpara-ti unul microsoft si iti pui alt card in loc si ai rezolvat problema.Oricum, nu vad pentru ce iti trebuie 2gb pentru savegame.
Ăla nu e un MU official, amatorule (ca să nu zic prostalăule). Citește titlul clipului.
...da să moară - știi tu mai departe cine.sa mori tu?
Off: Vreo idee ce fac cei de la Thehut/Zavvi cu produsele care au carcasa damaged ....dupa ce le trimitem inapoi ?![]()
Păreri personale despre noul dashboard:
[+]
[-]
- combinația de culori - e delicioasă (yam!)
- sunetul
- mecanica
- efectele
- fonturile
- informațiile suplimentare pe care le afișează la orice update
- au remediat problema cu ora (acum merge bucurești să trăiești... +2GMT)
- e rapid (să nu exagerăm)
Alte aspecte n-am �ncercat.
- Au cam �ncurcat unele meniuri pe marletplace (vezi link-ul de mai sus cu indie games)
Eu n-am luat la 3 pe nimeni
si cat despre raspunsul lui naz eu nu stiu ce stick imi trebuie daca imi dai niste recomandari ar fi foarte bine![]()
Bookmarks