eu nu vreau cu router am specificat mai sus intelegi sau nu postul
se poate conecta cu cablul de net de la rds direct la consola
cine stie sami dea add la yahoo va rog adresa [email protected]
eu nu vreau cu router am specificat mai sus intelegi sau nu postul
se poate conecta cu cablul de net de la rds direct la consola
cine stie sami dea add la yahoo va rog adresa [email protected]
Da, se poate...bagi cablul in consola si dai automatic la tot. daca nu merge schimba setarile manual, cu cele de la RDS.
---------- Post added 06-07-2011 at 07:18 AM ----------
Este mult mai simplu, dar poate omu nu are bani. II trimiti tu 120 lei sa isi ia? E ca si cum intreaba cum poate sa vada filme cu subitrare si tu raspunzi sa isi ia un DVD player...
kragod am incercat dar nu merge
si doi am si eu 15 ani si debia de 3 zile am si eu consola
am 10 cupoane de 2100 pct ms ca sa iau jocuri de aia vreau xbox live dar tot nu reusesc...
deci sa inteleg ca ai 21.000 de puncte???
Cauta aici,vei gasi raspunsul pe care il cauti sa iti mearga netul:
http://forum.computergames.ro/121-xb...i-solutii.html
sa nu se inteleaga gresit , cand ai zis de maestrul donel, poti sa o modezi mai ieftin si la dragos cojan , cauta pe google.
Salut...
Am o nelamurire .... vreau sa imi achizitionez un hdd pentru consola...si as vrea sa stiu daca se simte vro diferenta dintre 5400rpm si 7200rpm...sper ca ati inteles la ce ma refer.
Multumesc
In cazul supra sarcinii in sistemul electric al apartamentului , x cutia , scapa de scurt-circuit ? Sau o sa fie o X cutie numai buna de bibelou in vitrina ?![]()
Get into an XBOX with HUGE SAVINGS | GameStop pretu asta e adevarat?
Da, preţul este 'adevărat'.
1. Gamestop nu trimite �n RO.
2. Acea consolă a fost expusă �ntr-un magazin pentru testare.
3. Se oferă garanţie doar 90 de zile.
Salutare, am si eu o intrebare legata de jocurile NTSC: exista vreo modalitate de a juca aceste jocuri pe un xbox 360 pal? se poate face o conversie, o adaptare de orice fel? Multumesc!
Salut....Recomandatimi si mie niste acumulatori reincarcabili pentru controlleru xbox 360...sincer nu prea imi convine sa dau cate 4-5 euro pe baterii in fiecare saptamana
Multumesc
Edit: Am puns niste acumulatori energizer dar tot mi se aprind ledurile de la controller dupa care face o pauza si iar se aprind (se invart) dar controlleru functioneaza bine...stie cineva oare dc face asa?
stie cineva daca imi activez serviciul roaming de la reteaua Vodafone daca pot lua legatura cu xbox call support din Anglia sau Ungaria?
eu am incercat si degeaba...da cu ocupat din prima. voi ati mai incercat sa sunati la ei?
Nu cred ca 2. e corect. Din cate stiu eu refurbished inseamna refuzat de la vanzare. Practic, produsul este nou dar are mici defecte, asa ca este trimis inapoi. De exemplu, eu am cumparat un mp3 player auto refurbished, iar singurele diferente fata de unul luat de pe raft erau cutia schimbata (pe care scria clar ca e refurbished) si niste butoane putin roase, probabil asta fiind cauza refuzului. Nici vorba sa fi fost utilizat inainte.
ps: ce bune erau magazinele cu astfel de produse pe vremuriAm un televizor luat cu multi ani in urma la aproape jumate de pret care inca merge. Nu stiti magazine online (din afara probabil, in tara am vazut unul singur si avea preturi de produse impecabile) cu asa ceva?
![]()
Refurbished din ce stiu eu inseamna ca acea consola a fost folosita, stricata, reparata, resigilata si trimisa iar la vanzare. In principiu, in cazul Xbox'urilor, refurbished inseamna ca a dat RRoD, s'a facut re-balling la GPU si s'a mai adaugat un heat sink in plus.
Bookmarks