Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 531 of 788 FirstFirst ... 31 431 481 521 529 530 531 532 533 541 581 631 ... LastLast
Results 10,601 to 10,620 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #10601 SP
    Junior Member mateutz's Avatar
    eu nu vreau cu router am specificat mai sus intelegi sau nu postul
    se poate conecta cu cablul de net de la rds direct la consola
    cine stie sami dea add la yahoo va rog adresa [email protected]

2. #10602 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Da, se poate...bagi cablul in consola si dai automatic la tot. daca nu merge schimba setarile manual, cu cele de la RDS.

---------- Post added 06-07-2011 at 07:18 AM ----------

Quote Originally Posted by Random View Post
    este mult mai simplu ca cumperi un router la 120 de lei wireless si nu ai treaba
    Este mult mai simplu, dar poate omu nu are bani. II trimiti tu 120 lei sa isi ia? E ca si cum intreaba cum poate sa vada filme cu subitrare si tu raspunzi sa isi ia un DVD player...

3. #10603 SP
    Junior Member mateutz's Avatar
    kragod am incercat dar nu merge
    si doi am si eu 15 ani si debia de 3 zile am si eu consola
    am 10 cupoane de 2100 pct ms ca sa iau jocuri de aia vreau xbox live dar tot nu reusesc...

4. #10604 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    deci sa inteleg ca ai 21.000 de puncte???

Cauta aici,vei gasi raspunsul pe care il cauti sa iti mearga netul:

http://forum.computergames.ro/121-xb...i-solutii.html

5. #10605 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    cum de ai 21000 puncte

6. #10606 SP
    Junior Member Random's Avatar
    treaba lui... le invetat el poate , ce te intereseaza pe tine?

7. #10607 SP
    Junior Member Random's Avatar
    sa nu se inteleaga gresit , cand ai zis de maestrul donel , poti sa o modezi mai ieftin si la dragos cojan , cauta pe google.

8. #10608 SP
    Junior Member LucYan03's Avatar
    Salut...

Am o nelamurire .... vreau sa imi achizitionez un hdd pentru consola...si as vrea sa stiu daca se simte vro diferenta dintre 5400rpm si 7200rpm...sper ca ati inteles la ce ma refer.

Multumesc

9. #10609 SP
    Junior Member Zahariuc's Avatar
    In cazul supra sarcinii in sistemul electric al apartamentului , x cutia , scapa de scurt-circuit ? Sau o sa fie o X cutie numai buna de bibelou in vitrina ?

10. #10610 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Zahariuc View Post
    In cazul supra sarcinii in sistemul electric al apartamentului , x cutia , scapa de scurt-circuit ? Sau o sa fie o X cutie numai buna de bibelou in vitrina ?
    Banuiesc ca va avea protectii, n-am patit niciodata.

11. #10611 SP
    Member awaytokill's Avatar

12. #10612 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Da, preţul este 'adevărat'.
    1. Gamestop nu trimite �n RO.
    2. Acea consolă a fost expusă �ntr-un magazin pentru testare.
    3. Se oferă garanţie doar 90 de zile.

13. #10613 SP
    Junior Member digw33d's Avatar
    Salutare, am si eu o intrebare legata de jocurile NTSC: exista vreo modalitate de a juca aceste jocuri pe un xbox 360 pal? se poate face o conversie, o adaptare de orice fel? Multumesc!

14. #10614 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Doar daca sunt NTSC/ Region Free merg pe o consola PAL.

15. #10615 SP
    Junior Member LucYan03's Avatar
    Salut....Recomandatimi si mie niste acumulatori reincarcabili pentru controlleru xbox 360...sincer nu prea imi convine sa dau cate 4-5 euro pe baterii in fiecare saptamana

Multumesc

Edit: Am puns niste acumulatori energizer dar tot mi se aprind ledurile de la controller dupa care face o pauza si iar se aprind (se invart) dar controlleru functioneaza bine...stie cineva oare dc face asa?

16. #10616 SP
    Junior Member laufer's Avatar
    Quote Originally Posted by LucYan03 View Post
    Salut....Recomandatimi si mie niste acumulatori reincarcabili pentru controlleru xbox 360...sincer nu prea imi convine sa dau cate 4-5 euro pe baterii in fiecare saptamana

Multumesc

Edit: Am puns niste acumulatori energizer dar tot mi se aprind ledurile de la controller dupa care face o pauza si iar se aprind (se invart) dar controlleru functioneaza bine...stie cineva oare dc face asa?
    Pai la mine se intampla asa cand gandeste jocul, in general la Loading.

17. #10617 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Se invart din cauza ca nu mai sunt bune bateriile (sunt pe gatate).

18. #10618 SP
    Junior Member kFcRooLS's Avatar
    stie cineva daca imi activez serviciul roaming de la reteaua Vodafone daca pot lua legatura cu xbox call support din Anglia sau Ungaria?
    eu am incercat si degeaba...da cu ocupat din prima. voi ati mai incercat sa sunati la ei?

19. #10619 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    Da, preţul este 'adevărat'.
    1. Gamestop nu trimite �n RO.
    2. Acea consolă a fost expusă �ntr-un magazin pentru testare.
    3. Se oferă garanţie doar 90 de zile.
    Nu cred ca 2. e corect. Din cate stiu eu refurbished inseamna refuzat de la vanzare. Practic, produsul este nou dar are mici defecte, asa ca este trimis inapoi. De exemplu, eu am cumparat un mp3 player auto refurbished, iar singurele diferente fata de unul luat de pe raft erau cutia schimbata (pe care scria clar ca e refurbished) si niste butoane putin roase, probabil asta fiind cauza refuzului. Nici vorba sa fi fost utilizat inainte.

ps: ce bune erau magazinele cu astfel de produse pe vremuri Am un televizor luat cu multi ani in urma la aproape jumate de pret care inca merge. Nu stiti magazine online (din afara probabil, in tara am vazut unul singur si avea preturi de produse impecabile) cu asa ceva?

20. #10620 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Refurbished din ce stiu eu inseamna ca acea consola a fost folosita, stricata, reparata, resigilata si trimisa iar la vanzare. In principiu, in cazul Xbox'urilor, refurbished inseamna ca a dat RRoD, s'a facut re-balling la GPU si s'a mai adaugat un heat sink in plus.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.