Free Xbox LIVE weekend of January 28 - VideoGamer.com
Este adevarat?
I mean.. suntem in 29 si tine pana pe 31 dar am incercat azi sa intru in multiplayer in Black Ops si nimiczice ca n-am Gold Membership
Salut , am cautat putin pe forum (din pacate toate duceau spre acest theard unde sunt destule pagini si nu am rabdare sa le citesc pe toate); deci voi intreba inca odata ca banuiesc ca s-a mai raspuns. Am xbox 360 4gb (nu e modat si nu va fi) si doresc sa`mi adaug un hdd de 250 --ASTA - si nu stiu cum sa`l montez , imi trebuie cablu sau trebuie sa desfac carcasa etc etc ? .
Si alta intrebare - vad ca sunt hdd 250 gb pt slim ..dar is asemanatoare cu asta - merge si la al meu ?
Am si eu cateva intrebari. Probabil au mai fost puse dar nu stau sa caut, asa ca nu-mi veniti cu nu stiu ce argumente. 1. Kinect se poate conecta la un xbox 360 din 2005? 2. Este cineva cu xbox 360 slim care are/a avut rrod?
anotherchild mi-am cumparat acel easycap ca sa vad imaginea de la xbox pe laptop
driverul de pe cd este pentru win me xp vista,driverul este syntek stk1150
eu am win 7 pe 64 bit,sunt obligat sa am win 7 pe 64 biti fiindca procesorul,placa de baza si video sunt pe 64 bit,iar drivere pentru laptopul meu sunt doar pentru win 7,am facut dual boot si am instalat win vista si pe win 7 tot cautam drivere de vista pentru retea wireless si video,nimic nu a fost bun
am gasit un driver modificat(deci nu mi s-a parut oficial)pentru vista pe 64 biti care functioneaza si pe win 7 64 biti
problema care o am e ca vad alb-negru imaginea si sunet nu am deloc.pe mine ma intereseaza imaginea,vreau sa vad color
modelul de easycap nu este chiar original cred si a fost si singurul easycap care l-am gasit aici,pun link sa vezi cum arata
Matsuyama.it
driverele cele 2 cu win 7 nu sunt bune de pe site-ul lor,cel putin nu pe win 7 pe 64 biti
nu stiu ce sa mai fac,am dat si o gramada de bani pe acest adaptor,vreau sa vad color
am folosit 3 programe,amcap,dscaler si ulead video studio,pe toate vad alb-negru desi am umblat prin optiuni si am incercat cum se vede prin fiecare optiune
am gasit tot felul de drivere pe net si cum le-am instalat si dezinstalat,mi-am bulit si windowsul
chiar as vrea o solutie
---------- Post added 29-01-2011 at 10:32 PM ----------
in sfarsit am reusit,am pus din setarile consolei la pal pe 50 hz si apoi in amcap am dat la rendering pal_h si vad color
de sunet nu-mi pasa,pun muzica in winamp
---------- Post added 29-01-2011 at 10:58 PM ----------
pffff cand imi merge color trebuie sa fie setat din consola pe pal 50
dar am o mare problema,nu pot juca jocurile,imi cere pal 60
doar daca folosesc ntsc-m la amcap merge pe pal 60 dar e alb-negru
---------- Post added 30-01-2011 at 12:15 AM ----------
ce pot face sa rulez toate jocurile in pal 50???
am folosit o gramada de drivere,iar multe tutoriale sunt inutile pentru ca aia nu foloseau win 7 pe 64 biti si sa-ti spun de ce
acest driver syntek stk1150 este un driver oficial si este doar pentru windows milenium,xp si vista
driverele care mi-au recunoscut easycap pe windows 7 a fost cel din primul link care mi l-ai dat,avea numele usb 2.0 atv bd...
care este de fapt syntek stk1160 modificat de cineva,nu este oficial driverul
sunt curios cum de ti-a mers tie pe pal60hz
AMcap nu prea este complex,ulead video studio in mpeg vede destul de bine,iar dscaler este chiar mai complex,mai multe optiuni decat video studio si tot nimic
tot din tutoriale am inteles ca unii alegeau rendering ntsc 433 sau ceva de genul si le vedea color pe pal60hz,dar mie nu-mi apare acel nstc
---------- Post added 30-01-2011 at 02:14 AM ----------
am gasit cred ca omul care a modificat driverul,cel putin asa scrie el pe blog
[url=http://rwandrew077.com/easycap-syntek-stk1150-stk1160-driver]aici[\url]
si dau copy/paste doar la ce conteaza
titlul easycap syntek stk1150 driver for vista and 7
si ultima parte: I spent hours collecting info and finally found a write up on modifying the driver for Vista(with no promises). So I worked on it for a few more hours. What I have is a driver for the stk1150 that works in Vista and Windows 7. And the settings I finally ended up with was NTSC /M & Composite Video
deci l-a modificat doar pentru americani
pe ntsc m si pal m imi vede la fel,alb negru
consola e de europa,laptopul la fel,am incercat aproape tot
am bagat si vista pe 32 biti dar nici un driver nu-mi lua si am instalat o gramada de ati catalyst
sa mai bag vista pe 64 biti sa vad daca merge,ca laptopul din bios nu ma lasa sa instalez xp-ul
---------- Post added 30-01-2011 at 02:30 AM ----------
m-am uitat la niste poze cu easycap si eu nu am acel USB Cable Extender
conteaza acel cablu?
---------- Post added 30-01-2011 at 02:42 AM ----------
daca as cumpara un cablu vga s-video,ar fi la fel?sau s-ar schimba ceva?
daca ar fi tot la fel,atunci m-as gandi sa cumpar un lcd micut la second hand,ceva in jurul la 80 euro maxim
n-as vrea sa fiu nevoit sa cumpar un lcd,ca nu sunt acasa la mine si sa ma car dintru loc in altul.am kinectul,am laptopul si consola+cabluri,carcase cu dvd-uri..si sa mai adaug un lcd ar fi cam mult
Am nevoie de un sfat!?, Am achizitionat de curand un xbox360 Slim 250Gb, mai exact acum 2 zile si as dori sa stiu cum este bine sa o tii vertical sau orizontal multumesc
Nu se intampla nimic deosebit daca o tii vertical sau orizontal.Eu o tin orizontal din lipsa de spatiu, dar fiecare face cum vrea.Xbox-ul meu il tin pe o masuta, dar sunt unii care il tin pe jos pe pamant si atunci este mai bine sa il tii vertical.
din nimic prind sunet prin amcap,pot juca fifa world cup 2010
dar cred ca o las balta si vreau sa-mi iau acest lcd
Euronics Acquista Online - NIKKEI - NK16V41U Nero Lucido in offerta su Euronics.it
sper sa n-am probleme cu el
N-ar strica sa zici si de ce e recomandat asaSau cine recomanda asta.
Personal cred ca arata MULT mai bine cand e tinuta vertical, dar este mai sanatos sa fie tinuta orizonatal. In primul rand se aeriseste mai bine asa. In al doilea rand riscul de a zgaria discurile e mult mai mic. Daca o tii vertical trebuie sa ai mare grija cand introduci discul, daca nu-l pui perfect in tavita poate cadea foarte usor cand inchizi tavita. In plus, cand consola e in pozitie verticala se misca mult mai usor si poti avea surpriza sa te trezesti cu o zgarietura foarte urata pe disc.
In concluzie : daca ai loc incearca sa o tii orizontal. Daca daca o tii vertical si ai grija cand bagi discul si nu misti consola e ok si vertical.
Bookmarks