Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 479 of 788 FirstFirst ... 379 429 469 477 478 479 480 481 489 529 579 ... LastLast
Results 9,561 to 9,580 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #9561 SP
    Junior Member noblesix's Avatar
    Am controllerul negru de la xbox 360 slim,inafara de locul unde se baga cablul pentru charge and play nu este alt loc.Da am citit manualul nu scrie nimic de casti

2. #9562 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Mai trebuie sa ai si aici.
    Attached Images Attached Images xbox360controller_wiredheadset.png

3. #9563 SP
    Acelea sunt casti xbox 360 special cu fir ca sa intre in controller eu am casti de la magazin oarecare credeam ca pot baga castile de la magazin dar nu pot nu?

4. #9564 SP
    Junior Member Fallen's Avatar
    Nu. Alea le conectezi la tv .

5. #9565 SP
    Quote Originally Posted by Fallen View Post
    Nu. Alea le conectezi la tv .
    Nu am cum sa le conectez la tv pentru ca,conectez consola la tv

6. #9566 SP
    Junior Member JONNY's Avatar
    Salut,
    Cine poate sa-mi recomanda niste acumulatori pentru controller?
    Eu am uni de 2100 mah si nu imi merg.
    Voi ce acumulatori folositi?

7. #9567 SP
    Junior Member emmy112's Avatar
    Scuze pentru off, dar man te reprezinta foarte bine primele trei litere din nume. No offence

8. #9568 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by noblesix View Post
    Nu am cum sa le conectez la tv pentru ca,conectez consola la tv
    Cati ani ai?

9. #9569 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Stie cineva cand se da free weekend pentru europe?
    Mor sa fac niste achivmenturi la nfs si acum nu am bani de live
    Multumesc anticipat.

10. #9570 SP
    Junior Member alexdante's Avatar
    am si eu o intrebare :
    tocmai ce mi-am luat un xbox slim, insa nu vrea sa se conecteze pe xbox live, am facut setarile pentru ppoe, am internet de la rds, am introdus userul si parola, si cand dau sa imi faca testul conexiunii imi zice ca nu se poate conecta....am verificat de zece ori userul si parola daca le-am introdus corect, sunt introduse corect, insa nu stiu ce are de nu se conecteaza...ma gandesc sa nu fie vreo problema hardware...consola sa aiba vreo problema...

voi ce parere aveti ?
    multumesc

11. #9571 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    La Xbox 360S Arcade ai nevoie neaparat de HDD, sau sunt suficienti acei 4 GB? Ma refer pentru salvari, sau exista unele jocuri la care este obligatorie instalarea ?

Multumesc anticipat.

12. #9572 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    [quote=Razviii;545834]La Xbox 360S Arcade ai nevoie neaparat de HDD, sau sunt suficienti acei 4 GB? Ma refer pentru salvari%

13. #9573 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pentru savegames iti ajung o viata intreaga.
    Eu am toate savegame-urile in memoria interna de 256 MB, si inca am 100 MB liberi (am si alte chestii acolo, nu numai save-uri).
    N-am auzit de jocuri care sa aiba instalare obligatorie, dar poti intalni situatii gen Forza 3, la care continutul de pe discul 2 trebuie sa fie instalat pentru a putea fi accesat in joc (cateva trasee si masini).

14. #9574 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

15. #9575 SP
    Junior Member kFcRooLS's Avatar
    Quote Originally Posted by alexdante View Post
    am si eu o intrebare :
    tocmai ce mi-am luat un xbox slim, insa nu vrea sa se conecteze pe xbox live, am facut setarile pentru ppoe, am internet de la rds, am introdus userul si parola, si cand dau sa imi faca testul conexiunii imi zice ca nu se poate conecta....am verificat de zece ori userul si parola daca le-am introdus corect, sunt introduse corect, insa nu stiu ce are de nu se conecteaza...ma gandesc sa nu fie vreo problema hardware...consola sa aiba vreo problema...

voi ce parere aveti ?
    multumesc
    trebuie sa introduci si "Alternate MAC Adress" si "Primary DNS Adress" si pe langa asta ip-ul calculatorului pe care il avea inainte sa scoti internetul. cam asta e...daca mai ai vreo problema posteaza aici!

16. #9576 SP
    Quote Originally Posted by kFcRooLS View Post
    trebuie sa introduci si "Alternate MAC Adress" si "Primary DNS Adress" si pe langa asta ip-ul calculatorului pe care il avea inainte sa scoti internetul. cam asta e...daca mai ai vreo problema posteaza aici!

am inteles...si pe astea cum le aflu pentru ca atunci cand dau pe status si details la placa de retea nu imi arata ipul, dns-ul si toate cele...stiu ca era o comanda in cmd pentru astea daca nu ma insel dar nu imi amintesc ce comanda era
    tot ce imi apare la details este doar ip-ul...nimic altceva : "server ip adress xxx.xxx.xxx.xxx" si client ip adress....atata tot...nu dns, mak, etc

17. #9577 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Comanda din cmd este

ipconfig /all

18. #9578 SP
    multumesc...am rezolvat cu comanda...acum o sa incerc sa ii dau de cap...revin in cateva minute...sper sa reusesc

---------- Post added 13-02-2011 at 01:19 PM ----------

aceeasi problema...am configurat si makul, am selectat ip pe manual, am introdus ip-ul, userul si parola unt corecte, am selectat si configurat dns-ul primary si secondary...si tot nu merge
    imi zice k nu se poate conecta "cant obtain an ip adress from you'r router or modem" nu am router si nici modem, am bagat diresc cablul de retea asa cum era in pc, in consola si nu merge...
    o fi stricata consola ?

---------- Post added 13-02-2011 at 01:42 PM ----------

am reusit sa ii dau de cap...m-am conectat...insa imi cere sa fac un update ca sa pot intra pe xbox live...
    sa fac acet update ? nu stiu daca sa il fac pentru ca doresc ca pe viitor sa modez conzola ...

19. #9579 SP
    Junior Member emmy112's Avatar
    Poti face update linistit. Inca nu exista modare pt xbox slim, deci nu ai de ce sa te ingrijorezi.

20. #9580 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am si eu o intrebare. Am vazut ca e reducere 40% la XBL pentru un an daca platesti cu cardul. Vreau sa imi fac un card de $ saptamana asta incat sa beneficiez de reducerea asta. Problema este ca atunci cand completez informatiile despre card pot alege doar regiuni din SUA. Contul meu este pe SUA. Trebuie sa il schimb pe Romania sau informatia de acolo nu conteaza si pot face cardul? Merci

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.