Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 515 of 788 FirstFirst ... 15 415 465 505 513 514 515 516 517 525 565 615 ... LastLast
Results 10,281 to 10,300 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #10281 SP
    Manager paul's Avatar
    A postat Krusht pe pagina prededenta:

Quote Originally Posted by Krusht View Post
    PayPal support un nou feature pentru Xbox 360 odata cu noul dashboard disponibil incepand cu data de 19 mai.

Report: Next 360 Dashboard update due on May 19, adds Paypal support | VG247

2. #10282 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    E clar, maine daca nu mai merge o si sparg.

3. #10283 SP
    Manager paul's Avatar
    Clarification time!

The console replacement plan that is the subject of some of today�s headlines is related to a previous update, NOT the system update that has been in public beta and will be deployed shortly.

The new disc format that is part of the beta has been rigorously tested across all Xbox 360 models and there are no known compatibility issues.

Hope that clears a few things up.
    Xbox Live's Major Nelson � Clearing up some confusion

4. #10284 SP
    Junior Member born4fun's Avatar
    imi puteti spune cum pot copia jocurile originale pe care le am pe hardul consolei xbox 360?
    Ma mai interesa sa stiu daca este posibil sa vizionez prin consola filmele (majoritatea in format mkv) pe care le am pe pc

Multumesc!

5. #10285 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    1 apesi tasta Y cand esti in meniu pe joc
    2 nu merge

6. #10286 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Se risca cineva sa-si linkeze contul de PayPal cu XBL?

Sunt curios daca merge.. cont de UK si PayPal de Romania.

7. #10287 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Dar oare pe cont de US ... mai astept cateva zile.

8. #10288 SP
    Member Privatul's Avatar
    Am luat una bucata Alan Wake de la user-ul flo7flames. Toate bune si frumoase, coletul a ajung in siguranta(au patit ceva aia de la posta RO) cutia e in stare f-buna si si dvd-ul. Problema e ca spune ca nu pot sa-l instalez pe hard disk deoarece e zgariat. Nici sa-l joc nu ma lasa. Dpdv al esteticii dvd-ul se prezinta foarte bine. Eventual daca stiti ceva solutii sau cum ar trebui sa procedez ar fi minunat.

Cand ii dau play se tureaza consola la maxim si dupa ramane ecranul tv-ului negru. Numai hard-reset-ul functioneaza de aici

9. #10289 SP
    Junior Member clEpsiDdR's Avatar
    Salutare!
    Am si eu o problema sa va spun despre ce este vorba
    Pana acum 3sap aveam net de la UPC , iar cand conectam netul la xbox imi mergea fara probleme.Acum m-am schimbat pe RDS,si cand conectez netul nu imi merge
    Ce e de facut?
    Multumesc/Anticipat

10. #10290 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Quote Originally Posted by clEpsiDdR View Post
    Salutare!
    Am si eu o problema sa va spun despre ce este vorba
    Pana acum 3sap aveam net de la UPC , iar cand conectam netul la xbox imi mergea fara probleme.Acum m-am schimbat pe RDS,si cand conectez netul nu imi merge
    Ce e de facut?
    Multumesc/Anticipat
    Ai completat toate setarile pt net din consola?

11. #10291 SP
    Manager paul's Avatar
    @Privatul: O solutie ar fi sa vorbesti cu cel de la care ai cumparat, sa iti dea banii inapoi si tu sa ii trimiti jocul.

@clEpsiDdR: Mergi la "My Xbox" - "System Settings" - "Network Settings" - "Wired Network" - "Advanced Settings" si pune user-ul si parola ce le-ai primit de la RDS ca sa te poti conecta la internet.

12. #10292 SP
    Junior Member clEpsiDdR's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    @Privatul: O solutie ar fi sa vorbesti cu cel de la care ai cumparat, sa iti dea banii inapoi si tu sa ii trimiti jocul.

@clEpsiDdR: Mergi la "My Xbox" - "System Settings" - "Network Settings" - "Wired Network" - "Advanced Settings" si pune user-ul si parola ce le-ai primit de la RDS ca sa te poti conecta la internet.
    Omule,iti raman dator.Nici nu ai idee cate persoane am intrebat.Unii mi-au spus ca trebuie o a-II-a placa de retea,altii ca imi trebuie router nush de care .. ms mult !

13. #10293 SP
    Junior Member TheStalker's Avatar
    am si eu o intrebare legata de modare. nu am sa o postez aici, ca daca nu ma insel, nu am voie
    dar va rog, se poate sa ma contacteze pe pm cineva cu experienta in domeniu ? am doar o intrebare
    multumesc

14. #10294 SP
    Member emanuel's Avatar
    pai de ce sa nu contactezi tu ? ia intreaba-l pe maestrul donely (il gasesti pe site) .

15. #10295 SP
    Member Privatul's Avatar
    Cine este din Baia Mare, are o consola 360 si este dispus sa verifice un dvd daca merge sau nu este rugat sa se anunte pe pm. Se ofera recompensa!

16. #10296 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Students: Free Xbox 360 with purchase of Windows 7 PC | Joystiq

Microsoft is about to launch a new promotion offering any student who purchases a Windows 7 PC (laptop or desktop) at $699 or more a free 4GB Xbox 360 S. The promotion officially runs from May 23 through September 9, though Windows Team Blog notes that the end date will vary by retailer.

17. #10297 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Privatul View Post
    Am luat una bucata Alan Wake de la user-ul flo7flames. Toate bune si frumoase, coletul a ajung in siguranta(au patit ceva aia de la posta RO) cutia e in stare f-buna si si dvd-ul. Problema e ca spune ca nu pot sa-l instalez pe hard disk deoarece e zgariat. Nici sa-l joc nu ma lasa. Dpdv al esteticii dvd-ul se prezinta foarte bine. Eventual daca stiti ceva solutii sau cum ar trebui sa procedez ar fi minunat.

Cand ii dau play se tureaza consola la maxim si dupa ramane ecranul tv-ului negru. Numai hard-reset-ul functioneaza de aici
    Incearca si asa:

Copiaza un alt joc inainte pe hard dupa care scoti discul si incerci si cu Alan Wake. Am avut si eu problema asta cu Fallout 3 si jocul a stat numai la mine, nu avea cum sa i se fi intamplat ceva.
    Dar am "incalzit" drive-ul inainte si dupa aia am putut copia jocul fara probleme. De atunci n-am mai sters Fallout 3 de pe hard

18. #10298 SP
    Member Privatul's Avatar
    Khan ar fi o solutie si ceea ce zici tu. Dar daca nu ia play nici de pe dvd mai are rost sa-l copiez pe hard disk(dupa ce asta ar fi in prealabil ar fi incalzit)? Nu as pierde timpul degeaba

19. #10299 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Privatul View Post
    Khan ar fi o solutie si ceea ce zici tu. Dar daca nu ia play nici de pe dvd mai are rost sa-l copiez pe hard disk(dupa ce asta ar fi in prealabil ar fi incalzit)? Nu as pierde timpul degeaba
    Cred ca ai pierdut mai mult timp facand acest comentariu decat iti lua sa copiezi jocul pe hard.

20. #10300 SP
    Member Privatul's Avatar
    Stai calm. Jocul nu e la mine e la altcineva la incercat. Inseamna sa bat jumatate de oras sa il deranjez pe respectivul dupa ce ieri seara a avut un chef. Vroiam sa stiu doar daca varianta asta are ceva sanse de reusita

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.