Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 112 of 788 FirstFirst ... 12 62 102 110 111 112 113 114 122 162 212 612 ... LastLast
Results 2,221 to 2,240 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #2221 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Hmm, la mine n-a ajuns. Ia sa ridice mana sus care a luat diskul cu Avatar de la ultima intalnire
    Double ban grey !
    Eu nu aveam cum sa-l iau a II-a oara pentru ca nu am fost prezent

2. #2222 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Inseamna ca doar Grey a facut bijnitza cu el. Triple Ban Grey

3. #2223 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Gluma gluma, dar magarii de genul asta nu fac.

4. #2224 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    sa incercati Ninja Blade..nu e rau deloc

5. #2225 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    sa incercati Ninja Blade..nu e rau deloc
    Eu n-am rezistat nici 5 min sa-l joc si chiar sunt fan Ninja Gaiden.

6. #2226 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    Ronan tu vorbesti serios cu spring ban wave? Nu ne baga in sperieti

7. #2227 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Sacaluka View Post
    Ronan tu vorbesti serios cu spring ban wave? Nu ne baga in sperieti
    Acum merge, au meșterit ei ceva (au cam trecut cele 6 luni)

8. #2228 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Acum am vazut ca exista 2 DLC-uri pt Tomb Raider Underworld. Lara's Shadow si Beneath The Ashes. Parca nu as da 20$ pe amblele.... deci daca ar fi sa aleg doar unul ce mi-ati recomanda?
    Am cautat review-uri pe net la cele doua DLC-uri dar nu am gasit mai mult de o scurta prezentare.

9. #2229 SP
    Quote Originally Posted by mihaif27 View Post
    Acum am vazut ca exista 2 DLC-uri pt Tomb Raider Underworld. Lara's Shadow si Beneath The Ashes. Parca nu as da 20$ pe amblele.... deci daca ar fi sa aleg doar unul ce mi-ati recomanda?
    Am cautat review-uri pe net la cele doua DLC-uri dar nu am gasit mai mult de o scurta prezentare.
    Nici unul. 800 puncte pentru un nivel pe care il termini in 10 minute. Am facut greseala si am cumparat Beneath the Ashes si m-am trezit cu ce am scris. Fa comparatie cu TLAD de la GTA 4 pe care dai 1600 puncte si ai 10 ore de jucat. La Tomb Raider dai 1600 puncte si ai 20 minute. Mi se pare bijnita oficiala.

10. #2230 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Ar trebui sa se faca un thread separat cu DLC-urile care merita cumparate si cele care nu merita. Ceva genul raportul pret / timp petrecut jucand DLC / satisfactie obtinuta

De exemplu: pe mine ma tenteaza sa imi iau Bring Down the Sky. Dar daca acesta contine doar o planeta cu un singur dungeon in care ma impusc timp de 15-20 de minute cu cineva si la sfarsit obtin un item care nu imi foloseste la nimic, atunci nu prea merita.

Ar fi bine sa facem mici review-uri la DLC-urile luate.

11. #2231 SP
    Member mihaif27's Avatar
    Eu am luat Bring Down the Sky la vremea lui, tine maxim 1:30 daca cercetezi toata planeta aia . Dar costa doar 400 deci 5$ ceea ce mi se pare ok.

De exemplu un addon care si-a meritat toti banii au fost Epilogue de la POP. Tine in jur de 2 ore, si poti sa-l mai rejoci cel putin o data in caz ca vrei toate achivements-urile.

12. #2232 SP
    Member Istrate's Avatar
    Exista vreun joc de Xbox 360 gen Jewel Quest sau Jewel Match, unde trebuie sa formezi siruri de cate trei sau patru piese de acelasi fel? M-ar interesa ceva sa mearga si la dublu, pentru jucat cu prietena.

13. #2233 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Cauta Hexic sau Hexic 2, e ceva in genul ala

14. #2234 SP
    Doar Hexic 2. 1 nu se afla pe Marketplace. Vine instalat pe orice consola noua (Premium).

15. #2235 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Bleszinsky View Post
    Intrebare: Ce ati alege ? S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky sau Fallout 3 ?
    STALKER are niste efecte in Direct X 10 de belea si nu te alegi cu the short end of the stick in materie de texturi ca la Fallout 3.

16. #2236 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Doar Hexic 2. 1 nu se afla pe Marketplace. Vine instalat pe orice consola noua (Premium).
    si nu are multiplayer...de fapt nu e nici un joc de genul asta sa mearga "coop" sau versus pe xbla

17. #2237 SP
    Member St Mael's Avatar
    Chestia cu BDtS este facut pentru a deschide un nou fir al povestii din universul Mass Effect, e foarte interesant si doar pentru asta merita jucat. Mai ales tinand cont ca introduce niste lucruri care cu siguranta vor mai fi abordate de Bioware in DLC-uri viitoare sau chiar in sequeluri.

18. #2238 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Intrebare: Se merita sa imi dau Xboxul 360 Elite pe un Playstation 3 ?

19. #2239 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Bleszinsky View Post
    Intrebare: Se merita sa imi dau Xboxul 360 Elite pe un Playstation 3 ?
    Da.

20. #2240 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Da

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.