Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 589 of 788 FirstFirst ... 89 489 539 579 587 588 589 590 591 599 639 689 ... LastLast
Results 11,761 to 11,780 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #11761 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by sahara View Post
    Ati facut comanda pana acuma de pe amazon.de? Vreau sa-mi iau kinect si acolo l-am gasit la 110,6 euro. Nu vreau sa dau mai mult de 500 de lei pe el. Cum e, is seriosi cu livrarile in alte tari? sau stiti vreun magazin ok de la noi care vand cu max 500 lei. Mersi.
    Am comandat o consola de pe amazon.de si a venit rapid, in 7 zile si nu am avut nicio problema. Mi-a fost livrata la usa.

2. #11762 SP
    Member sahara's Avatar
    Am dat comanda

3. #11763 SP
    Junior Member spheedy's Avatar
    Salut. Am si eu o intrebare.

Pe site scrie asa : You�ve achieved. Now receive. It�s time to spend your hard earned points. Just head over to the Xbox LIVE Marketplace and check out the hot content and other cool gear you can score with your Rewards Points.

Spre exemplu conform cu poza din achivement-uri am adunat 745 de puncte. Ideea e cum folosesc eu acele puncte pentru a cumpara diverse chesti din marketplace

?points.gif

4. #11764 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    nu nu nu....ai inteles gresit
    Acel gamer score arata altora progresul tau ca user de xbox 360.Nu poti cumpara nimic cu punctele respective.Sunt doar pentru competitie.

5. #11765 SP
    pai conform spuselor .. You’ve achieved. Now receive, un om normal intelege ca primeste ceva cu acel "achive" ..deic e un bull. total sa inteleg.

6. #11766 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    @spheedy unde ai acoperit cu negru acolo sunt punctele tale MS points pe care le poti cheltui...
    la G-ul ala acolo sunt punctele tale ca si achievements points...n-au legatura cu marketplace

7. #11767 SP
    Eu am inteles asta acum, problema este ca ei prin acea fraza spun ceva ce nu este adevarat.

8. #11768 SP
    Junior Member danutux's Avatar
    salut. am instalat si eu "kinect fun labs" si nu il gasesc in consola ca sa il pot juca. apare la storage device dar in dashbord nu il gasesc.ajutor

9. #11769 SP
    Manager paul's Avatar
    @spheedy: Se refera la Reward Points.
    @danutux: La tab-ul Home la Quickplay sau la tab-ul Games la My Games.

10. #11770 SP
    Junior Member bonescorpion's Avatar
    Salut!As vrea si eu sa stiu ceva...daca am cont de xbox live pe Europa, pot juca cu altii care au contul pe uk/us ?

11. #11771 SP
    Junior Member SiLl3nTKiLl's Avatar
    Quote Originally Posted by bonescorpion View Post
    Salut!As vrea si eu sa stiu ceva...daca am cont de xbox live pe Europa, pot juca cu altii care au contul pe uk/us ?
    da poti juca

12. #11772 SP
    Junior Member 5inci's Avatar
    Am si eu o intrebare la Controller`ul de la xbox cel din dreapta analog a prins joc si se misca aiurea , ea in joc merge fara nici o problema numai ca are acel joc de 2-3 mm.Consola am cumparat-o de o saptamana daca ma duc cu ea la garantie mi-o primeste, sau nu au treaba atata timp cat functioneaza fara nici o problema?Am mai cumparat eu un controller dar care nu are acest joc si nici cea originala pe partea stanga la fel nu are joc.
    Am mai citit pe un site unde un baiat spunea ca are aceasi problema:
    .Tocmai am luat un gamepad xbox 360 wirred pt pc nou nout de la media galaxy ...Ideea este ca ambele stickuri (in special la cel din dreapta) au o mica problema...adica daca il misc putin spre stanga(1mm sa zicem) ramane asa inclinat"

---------- Post added 02-02-2012 at 02:05 AM ----------

Scuze de sublu post dar am vazut ca mai sunt si altii cu problema aceasta
    .M-am uitat acum si face exact asa (deci clar e o problema),maine ma duc la magazin cu toata consola si sper sa imi schimbe decat maneta asta daca mi-o schimba si nu zice ca e din cauza mea,dar intr-o saptamana sa zic ca in total m-am jucat 12 ore si nu am bruscat-o sau trantit-o de pamant.

13. #11773 SP
    Member alysefu's Avatar
    Quote Originally Posted by 5inci View Post
    Am si eu o intrebare la Controller`ul de la xbox cel din dreapta analog a prins joc si se misca aiurea , ea in joc merge fara nici o problema numai ca are acel joc de 2-3 mm.Consola am cumparat-o de o saptamana daca ma duc cu ea la garantie mi-o primeste, sau nu au treaba atata timp cat functioneaza fara nici o problema?Am mai cumparat eu un controller dar care nu are acest joc si nici cea originala pe partea stanga la fel nu are joc.
    Am mai citit pe un site unde un baiat spunea ca are aceasi problema:
    .Tocmai am luat un gamepad xbox 360 wirred pt pc nou nout de la media galaxy ...Ideea este ca ambele stickuri (in special la cel din dreapta) au o mica problema...adica daca il misc putin spre stanga(1mm sa zicem) ramane asa inclinat"

---------- Post added 02-02-2012 at 02:05 AM ----------

Scuze de sublu post dar am vazut ca mai sunt si altii cu problema aceasta
    .M-am uitat acum si face exact asa (deci clar e o problema),maine ma duc la magazin cu toata consola si sper sa imi schimbe decat maneta asta daca mi-o schimba si nu zice ca e din cauza mea,dar intr-o saptamana sa zic ca in total m-am jucat 12 ore si nu am bruscat-o sau trantit-o de pamant.
    N-am inteles la ce te referi... dupa ce misti nu se duce in mijloc sau cum ?

14. #11774 SP
    Exact , are acel joc si ramane in sus nu revine la mijloc.

15. #11775 SP
    Si la mine e exact acelasi lucru , dar revine la pozitia initiala.Au joc ambele la mine, dar de cand am xbox am strans doar in black ops peste 40 de ore jucate , si mai am inca 6 jocuri.

16. #11776 SP
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Sa inteleg ca tu esti unul dintre cei care apreciaza asta?
    Apreciez munca lor , dar nu imi place sa folosesc sau sa ii vad pe altii ca folosesc asa ceva.Parerea mea este ca acesti baieti ar trebui sa se ocupe de ceva folositor , sa isi ia un job or something else.

17. #11777 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Ai spus-o bine! ar trebui sa se ocupe de ceva folositor nu de prostii de genul asta.

18. #11778 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Holy shizzle !

19. #11779 SP
    Am fost cu ea si mi-a dat o maneta noua.Sper sa nu mai am probleme cu ele

20. #11780 SP
    Junior Member bonescorpion's Avatar
    Hei...mai am si eu o problema.Cand mi-am facut cont pe xbox live am scris ca sunt din US.dar acum mi-ar trebui pe Europa ca sa pot folosi un redeem code stie cineva daca se poate modifica? ca nu reusesc...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.