Salut. Am si eu o intrebare.
Pe site scrie asa : You�ve achieved. Now receive. It�s time to spend your hard earned points. Just head over to the Xbox LIVE Marketplace and check out the hot content and other cool gear you can score with your Rewards Points.
Spre exemplu conform cu poza din achivement-uri am adunat 745 de puncte. Ideea e cum folosesc eu acele puncte pentru a cumpara diverse chesti din marketplace
?![]()
nu nu nu....ai inteles gresit
Acel gamer score arata altora progresul tau ca user de xbox 360.Nu poti cumpara nimic cu punctele respective.Sunt doar pentru competitie.
pai conform spuselor .. You’ve achieved. Now receive, un om normal intelege ca primeste ceva cu acel "achive" ..deic e un bull. total sa inteleg.
@spheedy unde ai acoperit cu negru acolo sunt punctele tale MS points pe care le poti cheltui...
la G-ul ala acolo sunt punctele tale ca si achievements points...n-au legatura cu marketplace
Eu am inteles asta acum, problema este ca ei prin acea fraza spun ceva ce nu este adevarat.
salut. am instalat si eu "kinect fun labs" si nu il gasesc in consola ca sa il pot juca. apare la storage device dar in dashbord nu il gasesc.ajutor
@spheedy: Se refera la Reward Points.
@danutux: La tab-ul Home la Quickplay sau la tab-ul Games la My Games.
Salut!As vrea si eu sa stiu ceva...daca am cont de xbox live pe Europa, pot juca cu altii care au contul pe uk/us ?
Am si eu o intrebare la Controller`ul de la xbox cel din dreapta analog a prins joc si se misca aiurea , ea in joc merge fara nici o problema numai ca are acel joc de 2-3 mm.Consola am cumparat-o de o saptamana daca ma duc cu ea la garantie mi-o primeste, sau nu au treaba atata timp cat functioneaza fara nici o problema?Am mai cumparat eu un controller dar care nu are acest joc si nici cea originala pe partea stanga la fel nu are joc.
Am mai citit pe un site unde un baiat spunea ca are aceasi problema:
.Tocmai am luat un gamepad xbox 360 wirred pt pc nou nout de la media galaxy ...Ideea este ca ambele stickuri (in special la cel din dreapta) au o mica problema...adica daca il misc putin spre stanga(1mm sa zicem) ramane asa inclinat"
---------- Post added 02-02-2012 at 02:05 AM ----------
Scuze de sublu post dar am vazut ca mai sunt si altii cu problema aceasta.M-am uitat acum si face exact asa (deci clar e o problema),maine ma duc la magazin cu toata consola si sper sa imi schimbe decat maneta asta daca mi-o schimba si nu zice ca e din cauza mea,dar intr-o saptamana sa zic ca in total m-am jucat 12 ore si nu am bruscat-o sau trantit-o de pamant.
Si la mine e exact acelasi lucru , dar revine la pozitia initiala.Au joc ambele la mine, dar de cand am xbox am strans doar in black ops peste 40 de ore jucate , si mai am inca 6 jocuri.
Hei...mai am si eu o problema.Cand mi-am facut cont pe xbox live am scris ca sunt din US.dar acum mi-ar trebui pe Europa ca sa pot folosi un redeem codestie cineva daca se poate modifica? ca nu reusesc...
Bookmarks