Nu e joc...e demonstratia a ceea ce poate face Kinect!
Este un proiect denumit Milo, dar deocamdata este pe standby...
Nu mai stiu cauzele, parca au spus cei de la Microsoft ceva de genulLumea inca nu este pregatita pentru asa ceva!
^ e un big fat FAKE ...nu mai stiu unde am citit ca clipul de mai sus e regizat, nu e nimic real din ce face tipa.
A fost stand la E3 2009 sau 2010 unde puteai testa jocul, asa ca nush de ce ai putea spune ca este Fake.
Oricum a ramas/ramane deocamdata la nivel de prototip.
salut baieti ! am si eu nevoie de ajutorul vostru. Cand am cumparat consola adica acum 4 luni am primit si un card cu 3 luni gratis in live.
eu nu am folosit card ul deoarece am prins o oferta cu 2 lire 2 luni , si am folosit acea oferta de 2 ori.
Iar astazi cand sa bag codul cel cu 3 luni imi spune : Invalid code.. wtf ??
codul sigur nu a fost folosit si m am asigurat ca l am scris corect. Ba chiar l am introdus si pe site si tot asa imi face ..
Care stiti ce as putea face ?
WoW, M$ crede ca suntem homo habilis, nu homo sapiens - sapiens....sau ei au fost ajutati de extraterestrii, ca azteciisi au senzatia ca suntem incapabili...
salut baieti ! am si eu nevoie de ajutorul vostru. Cand am cumparat consola adica acum 4 luni am primit si un card cu 3 luni gratis in live.
eu nu am folosit card ul deoarece am prins o oferta cu 2 lire 2 luni , si am folosit acea oferta de 2 ori.
Iar astazi cand sa bag codul cel cu 3 luni imi spune : Invalid code.. wtf ??
codul sigur nu a fost folosit si m am asigurat ca l am scris corect. Ba chiar l am introdus si pe site si tot asa imi face ..
Care stiti ce as putea face ?
Ft reuşită
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Pot fi si de la joc. Eu de exemplu in Fallout New Vegas primesc freeze din 2 in doua ore
Bookmarks