Daca n-ai jucat celelate jocuri din serie atunci RE5 este must-have![]()
Hmm.. e posibil sa-l iau pentru ca nu le-am jucat pe celelalte.Multumesc baieti pentru raspunsuri.
Ok, oricum nu vreau sa o iau chiar acum (adevarul e ca nu stiu exact cand o iau, dar vreau intr-un timp nu foarte indelungat).
Garantie are 2 ani, si nici nu ma gandesc sa o iau din alta parte decat din Orasul meu (Brasov), caci daca se strica (eventualul si arhicunoscutul RROD) as vrea sa am garantia in oras.
Din moment ce e Pro probabil e Falcon, si vreau si eu un Jasper.
Asta-i cert, dar intre un Jasper cu garantia de 2 ani si un Falcon de 3 ani eu as alege Jasper-ul.
P.S. Am gasit (probabil) si un Jasper Arcade (zic probabil ca la specificatii e trecut 256mb Memorie Interna) la 1000 lei, garantie 2 ani la MediaGalaxy ... Daca nu va aparea Pro pe Jasper pana cand voi lua consola (si daca va aparea nu va costa peste 1200-1300 lei) voi lua un Arcade.
Nu stiu, insa, daca voi putea adauga si un HDD (as vrea unu chiar si de 20GB, dar sa fie acolo un HDD pentru stocarea unui joc eventual, sa nu uzez DVD-Rom-ul, si sa nu fie foarte zgomotoasa Cutia X), caci NU vreau sa pierd nici garantia.
am si eu o intrebare .... care este diferenta dintre PAL si NTSC ? ma refer in special la compatibilitatea acestora cu 360'u , ma gandesc k e ceva legat de unitatile optice ale acestora sau ceva de genu..
PAL este pentru noi europenii ,australia si noua zeilanda (nu cred ca am scris corect)
NTSC/U cred ca este pentru usa
NTSC/J Japain, china , other
nu stiu daca ati vazut preturile (sic!) de la Hasbro Game Night , jocul este compus din 4 minigameuri , fiecare dintre ele costand 800 points![]()
Spuneti-mi si mie, Hardul de 120GB, cat are de fapt cand il cuplezi la consola?
Ca al meu de 20, are vreo 13-14 cand ma uit in Memory Settings
A, si dupa mine RE5 este foarte marfa, dar sa-l joci in co-op. In single pierde mult din farmec.
...ca să citez pe cineva din lista de comment-uri:
Give me Marvel Vs Capcom 3 instead.
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
Later Edit*
...hai că se poate!![]()
Bookmarks