Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 132 of 788 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 182 232 632 ... LastLast
Results 2,621 to 2,640 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #2621 SP
    Junior Member demoneye's Avatar
    cand nu introduc user si parola nu trece de testul network-internet... cand bag user si parola nu trece de testul xbox 360-network... si pe pc, netul merge foarte bine...

2. #2622 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Fă un adonament separat pentru XBL și-ai scăpat

3. #2623 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Bun, vechea mea problema. Salvare corupta la Test Drive Unlimited Faza este ca nu e tot corupt, din toate masinile care le aveam mi-au mai ramas doar 3-4, nu mai am nici o casa, recordurile si toate cursele s-au dus, in fine. As vrea sa stiu daca astia de la Atari pastreaza salvarile fiecarui player pe serverele lor, cum pot sa mai dau de salvarea mea?

4. #2624 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    As vrea sa stiu daca astia de la Atari pastreaza salvarile fiecarui player pe serverele lor, cum pot sa mai dau de salvarea mea?
    Nu există așa ceva. Doar EPIC are o chestie super interesantă și utilă ce păstrează pe profil istoria jocului (dacă-i pot spune așa).

Exemplu: Mi-am formatat HDD-ul, s-au dus toate salvările, etc. Am intrat �n Gears 2 (merge și la Gears 1, am testat) și-am vrut să mă joc puțin campania. Surpriză...campania era deblocată (inclusiv Insane) și puteam continua din ce capitol doream. Singura chestie lipsă...erau checkpoint-urile din capitol (adică o pierdere infimă).

N-are rost să te enervezi...sau ceva, chestia asta cu salvări evaporate, etc e des �nt�lnită. La Mirror's Edge iară există această problemă...la Dead Rising, la Race Pro, Mercenaries 2 World in Flames, Call of Duty World at War, etc. Caută pe net să vezi...e aiurea dar ce sa-i faci.

5. #2625 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

N-are rost să te enervezi...sau ceva.
    Pai a trecut faza cu enervatu lol, toata faza s-a intamplat acum ceva timp doar ca aseara aveam chef sa ma plimb pe insula si mi-am adus aminte de salvare

6. #2626 SP
    Junior Member marius4you's Avatar
    Salut.. Am un monitor prost crt de 17` . Daca imi iau un x360 pot sa`l folosesc la el? pana reusesc sa strang bani pt ceva mai mare??. daca da. Cam cum o sa se vada. Ms. Bafta

7. #2627 SP
    Junior Member Nightbox's Avatar
    Quote Originally Posted by marius4you View Post
    Salut.. Am un monitor prost crt de 17` . Daca imi iau un x360 pot sa`l folosesc la el? pana reusesc sa strang bani pt ceva mai mare??. daca da. Cam cum o sa se vada. Ms. Bafta
    Poti sa-l folosesti dar iti trebuie cablu

8. #2628 SP
    aha.. dar cum se vede?? A experimentat cineva asta pana acum? . thx

9. #2629 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Iti trebuie cablu VGA si o sa se vada bine, doar ca o sa ai niste dungi negre sus si jos.

10. #2630 SP
    dungi genu` asta??
    nu mi se par prea enervante

11. #2631 SP
    Junior Member Nightbox's Avatar
    dungi genu` asta?? YouTube - Iiyama 22" Monitor attached to Xbox 360 nu mi se par prea enervante
    alea sunt de la aparat, din cauza refrash rateului, don't worry

12. #2632 SP
    nu, nu alea ! una sus si una jos negre !.. uitate la 1:28

13. #2633 SP
    Member reborn2603's Avatar
    nu, nu alea ! una sus si una jos negre !.. uitate la 1:28
    O sa le ai daca monitorul nu e Widescreen. Dar daca e Wide screen cel mai probabil ca nu le vei avea (am zis pobabil ca e diferenta intre monitoarele Wide, sunt 16 : 10 sau 16 : 9 )

14. #2634 SP
    Member verde's Avatar
    si cu sonorul ce faci?

15. #2635 SP
    Ms de info deci per total nu o sa mor.. 1 luna 2 cu monitoru actual..
    , si sonorul a...era o metoda pe youtube...gasesc eu cum... nu se poate sa folosesc casti?

16. #2636 SP
    Member verde's Avatar
    nu...cel mai bine e sati iei un subwoofer si sa conectezi cablurile direct la mufele lui...eu asa fac si merge perfect

17. #2637 SP
    stai asa, eu sunt pe langa am un subwoofer cu mufe deala normale ca in. dar nu stiu ce fel de mufe o sa aiba x360 `u oricum rezolv

18. #2638 SP
    Member verde's Avatar
    si acum sa te lamuresc o sati arat cum trebuie facut cablajul:
    Attached Images Attached Images xbox-360-cablu-vga-hd-av.jpg backsub.jpg

19. #2639 SP
    da multumesc tuturor :X

20. #2640 SP
    Member felixxx's Avatar
    stiu ca ma repet, dar poate am mai mult noroc de data asta:
    are cineva idee cum as putea sa folosesc iesirea hdmi si in acelasi timp sa scot sunetul pe cablu optic? mersi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.