Salut, am si eu o nedumerire, poate ma puteti ajuta voi...
Pe site-ul acesta am vazut ca in acest week-end avem free live gold cei cu silver : This Weekend: Free Xbox LIVE Gold For All - Tom's Hardware
Problema este ca azi am dat sign in dar tot silver imi scrie ca este contul. Stiti cumva daca trebuie activat lucrul acesta ? Sau ce trebuie facut ?
Card-ul tot silver răm�ne (la aspect), doar că s-a scos limitarea. E ca și c�nd introduci un cod de 48 de ore. Nu-ți apare card-ul gold doar ai limitarea scoasă.
E ceva super simplu pentru ei să scoată așa ceva. E doar o comandă...
-1 [all]
0 [silver]
1 [gold]
...acum, pentru c�teva zile, toți suntem -1.
Multumesc pentru raspuns. Inseamna ca pot juca pe live doar. Eu am incercat sa downloadez demo-ul de la Bionic Commando si imi spunea ca am nevoie de cont gold.
EZ Muze+: Hamst3r Edition Video Game, Quick Look Walkthrough HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.comHamst3r demonstrates how you can drop a sick beat in his new video game.
---------- Post added at 11:20 AM ---------- Previous post was at 08:56 AM ----------
Xbox360Achievements.org - 1 vs. 100 Canadian Beta May 8th
Krusht, am văzut c-ai tot dat join/part pe XBL. Ai �ncercat cu mai multe jocuri? E ciudat...
...oricum dacă merge doar la anumite jocuri și n-au anunțat e cam...gay faza.
am si eu o intrebare.... care e cea mai potrivita rezolutie , am cablu hdmi si tv nu e full hd dar merge 1080i si cu cablu hdmi pot pune optimal resolution care e indicata? 1080 i sau sa pun optimal resolution adik cat suporta tv ?
salut.pt cei ce au jucat f.e.a.r. 2.dupa misiunea cu nurse's office,cand cobori din birou cu liftu ala,sa terminat jocu?ca mie imi intra in start menu.e din cauza chestiei care am spus mai sus?o zi buna
O intrebare din partea mea: Cum se aud acele casti ? Par cam slabute (dupa cum arata), dar am mai observat eu "piticanii" care se aud superb.
Ce casti? Daca te referi la cele de 360, sunt mai mult pt. comunicare, nu te astewpta la super calitate (plus ca e o singura casca).
Bookmarks