Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 185 of 788 FirstFirst ... 85 135 175 183 184 185 186 187 195 235 285 685 ... LastLast
Results 3,681 to 3,700 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3681 SP
    tfh
    Junior Member tfh's Avatar
    Teme gratiute sa inteleg ca nici o sansa?

2. #3682 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by tfh View Post
    Teme gratiute sa inteleg ca nici o sansa?
    sunt si teme gratuite dar nu se compara cu cele premium

3. #3683 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Ce e asa mare chestie cu jocul asta?

4. #3684 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    E un joc celebru, aparut in 1990 . N-ai cum sa-l stii, dar multora "mai in varsta" de pe-aici le-a placut.

Iarasi, Google face minuni...

Off-topic: e politicos pe forumuri publice sa intrebi dupa ce ai incercat macar sa te documentezi, nu sa spam-ezi thread-urile aiurea. Asta nu ti-o spun ca un inceput de flame, dar e bine sa stii anumite lucruri de genul asta.

5. #3685 SP
    Junior Member Paradox's Avatar
    Din cate stiu exista si teme gratuite dar nu sunt atat de spectaculoase ca cele premium.

6. #3686 SP
    Bine Scuze

7. #3687 SP
    O tema free premium acum este cea 1 vs 100

8. #3688 SP
    tfh
    Junior Member tfh's Avatar
    acum am downloadat Fahrenheit Theme Free

fara piraterie

9. #3689 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Tools / Options / Security / Warning Messages / Settings
    Bifezi sau debifezi casutele care te intereseaza.

10. #3690 SP
    Junior Member okei's Avatar
    Mi-am luat un cablu HDMI to DVI dar nu merge , scrie pe monitorul de 17" INPUT NOT SUPPORTED :-W Monitorul este Acer AL1723

11. #3691 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Tools / Options / Security / Warning Messages / Settings
    Bifezi sau debifezi casutele care te intereseaza.
    Merci, am sters reply-ul

12. #3692 SP
    Member dexx's Avatar
    La Fight Night Round 4 , care este cea mai mica dificultate -> G.O.A.T ? Ca nu am intalnit-o pana acum , cred ca este asta , dar intreb

LE : E mai usor amateur...deci amateur cred ca este

13. #3693 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    De unde si cu cat?ca ma intereseaza si pe mine pt PS3.

14. #3694 SP
    Junior Member xtremeanimal7's Avatar
    am un xbox 360,am internet de la rds(cable modem.....)pot face o conexiune doar bagand cablul ce vine bagat din modem in pc ,in xbox?daca da explicatimi si mie cum......multumesc anticipat

15. #3695 SP
    Junior Member Paradox's Avatar
    later edit: Da, scuze am inteles gresit. Pur si simplu scoti cablul de retea din spatele calculatorului si il bagi in spatele xbox-ului. Plug & play!

16. #3696 SP
    dar direct nu se poate doar conectez modemul direct la xbox?,nu am nevoie de net si la pc simultan imi trebe doar la xbox..........

17. #3697 SP
    Member dexx's Avatar
    Quote Originally Posted by xtremeanimal7 View Post
    dar direct nu se poate doar conectez modemul direct la xbox?,nu am nevoie de net si la pc simultan imi trebe doar la xbox..........
    Acelasi lucru , cum a zis si Paradox , scoti cablul din spatele unitatii de la PC si il introduci in Xbox , il lasi acolo daca zici ca nu ai nevoie si pe PC... daca nu am explicat bine nici eu nici Paradox , probabil ca te referi la altceva...dar formuleaza mai bine intrebarea !

18. #3698 SP
    deci,bag cablul de la modem in xbox,dau test conection si imi zice failed ceva lega de ip "static",ce setare trebuie sa fac in xbox?ce setari trebuiesc facute?

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

am reusit.am uitat sa scriu dns

19. #3699 SP
    Member Skaar's Avatar
    Hey guys, vreau si eu sa-mi cumpar un Xbox 360 pro (gears of war 2 edition) de la altex dar nu sunt exact lamurit care e teaba cu garantia in cazul RRoD, si poate ma ajutati voi.
    Am citit pe net ca sunt sanse destul de mari ca sa am acel cerc rosu al mortii, si eram curios... cand consola se strica, ea va fi inlocuita pe loc daca e inca in termenul de garantie(nu intentionez sa o modez) sau va trebui sa astept cateva saptamani pana ea va fi reparata?

Edit: Ah, si inca ceva... daca dvd-ul se sparge in consola, garantia acopera asa ceva? Mi-am stricat in acest fel 2 dvd players la pc pana acum cu un cd de muzica si unul cu un joc (ambele originale).

20. #3700 SP
    Junior Member okei's Avatar
    Nu stiu mi la luat mama vreo 80 ron al meu normal costa 40 ron

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.