Teme gratiute sa inteleg ca nici o sansa?![]()
E un joc celebru, aparut in 1990. N-ai cum sa-l stii, dar multora "mai in varsta" de pe-aici le-a placut.
Iarasi, Google face minuni...
Off-topic: e politicos pe forumuri publice sa intrebi dupa ce ai incercat macar sa te documentezi, nu sa spam-ezi thread-urile aiurea. Asta nu ti-o spun ca un inceput de flame, dar e bine sa stii anumite lucruri de genul asta.
Din cate stiu exista si teme gratuite dar nu sunt atat de spectaculoase ca cele premium.
Tools / Options / Security / Warning Messages / Settings
Bifezi sau debifezi casutele care te intereseaza.
Mi-am luat un cablu HDMI to DVI dar nu merge , scrie pe monitorul de 17" INPUT NOT SUPPORTED :-W Monitorul este Acer AL1723
La Fight Night Round 4 , care este cea mai mica dificultate -> G.O.A.T ? Ca nu am intalnit-o pana acum , cred ca este asta , dar intreb
LE : E mai usor amateur...deci amateur cred ca este![]()
am un xbox 360,am internet de la rds(cable modem.....)pot face o conexiune doar bagand cablul ce vine bagat din modem in pc ,in xbox?daca da explicatimi si mie cum......multumesc anticipat
later edit: Da, scuze am inteles gresit. Pur si simplu scoti cablul de retea din spatele calculatorului si il bagi in spatele xbox-ului. Plug & play!
dar direct nu se poate doar conectez modemul direct la xbox?,nu am nevoie de net si la pc simultan imi trebe doar la xbox..........
Acelasi lucru , cum a zis si Paradox , scoti cablul din spatele unitatii de la PC si il introduci in Xbox , il lasi acolo daca zici ca nu ai nevoie si pe PC... daca nu am explicat bine nici eu nici Paradox , probabil ca te referi la altceva...dar formuleaza mai bine intrebarea !
deci,bag cablul de la modem in xbox,dau test conection si imi zice failed ceva lega de ip "static",ce setare trebuie sa fac in xbox?ce setari trebuiesc facute?
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
am reusit.am uitat sa scriu dns![]()
Hey guys, vreau si eu sa-mi cumpar un Xbox 360 pro (gears of war 2 edition) de la altex dar nu sunt exact lamurit care e teaba cu garantia in cazul RRoD, si poate ma ajutati voi.
Am citit pe net ca sunt sanse destul de mari ca sa am acel cerc rosu al mortii, si eram curios... cand consola se strica, ea va fi inlocuita pe loc daca e inca in termenul de garantie(nu intentionez sa o modez) sau va trebui sa astept cateva saptamani pana ea va fi reparata?
Edit: Ah, si inca ceva... daca dvd-ul se sparge in consola, garantia acopera asa ceva? Mi-am stricat in acest fel 2 dvd players la pc pana acum cu un cd de muzica si unul cu un joc (ambele originale).
Bookmarks