Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 187 of 788 FirstFirst ... 87 137 177 185 186 187 188 189 197 237 287 687 ... LastLast
Results 3,721 to 3,740 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #3721 SP
    Junior Member Televizorul's Avatar
    Noob question.Poti sa cumperi de pe amazon.com,dak esti din Romania(banuiesc ca da)....si cam cat costa transportul pana in ROM....ti-l aduce la domicilu?)

2. #3722 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Deci de aia nu mi-ai dat accept

3. #3723 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Televizorul View Post
    Noob question.Poti sa cumperi de pe amazon.com,dak esti din Romania(banuiesc ca da)....si cam cat costa transportul pana in ROM....ti-l aduce la domicilu?)
    Din Rom�nia, de pe amazon, ca persoană fizică, poți cumpăra doar cărți sau CD-uri (cu muzică). Eu am cumpărat cărți și-am primit aviz de la poștă (cred că depinde de poștaș...cine știe).

4. #3724 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    din 2009 amazon livreaza si in Romania

5. #3725 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Well thet really sux... In fine... exista RobertDinu

6. #3726 SP
    Junior Member Televizorul's Avatar
    naspa....atunci stie careva alt site de unde pot cumpara chitara guitar hero separat(fara joc)?

7. #3727 SP
    Quote Originally Posted by MrIacob View Post
    Well thet really sux... In fine... exista RobertDinu
    Robert Dinu si-a incetat activitatea

8. #3728 SP
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    din 2009 amazon livreaza si in Romania
    ...cum?

Păi eu am �ncercat anul ăsta (cel puțin de 50 de ori) să-mi cumpăr chestii și am primit: ceva mesaj de regiune...

Și de pe amazon.com și de pe amazon.co.uk.

Ai cumpărat tu ceva (mai consistent? - adică un game, sau altceva...)? Merci.

Chiar mă interesează...

---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

...uite, chiar acum am vrut să-mi cumpăr noul add-on pentru Fallout 3 (Point Lookout) și nu mă lasă. Primesc acest mesaj (cel standard):
    This item cannot be shipped to the address you selected. (Learn more.) You may either change the shipping address or remove the item by clicking Delete.
    ....

Shipping Restrictions
    Warranty issues and manufacturer restrictions prevent us from shipping certain products to all geographical locations. In addition, some items too big to ship to a P.O. box must be shipped to a street address. You'll be notified while placing your order if we're unable to ship specific items to the address you've selected. Below are some general guidelines for items shipped by Amazon.com to the following destinations:
    If you are purchasing an item from Amazon Marketplace, read about Marketplace shipping restrictions.
    Books that require special handling because they are extremely heavy (for example, multi-volume sets) can be shipped only to locations within the U.S. Please also check the product detail pages for this and any other item-specific shipping restrictions.
    ...deci

9. #3729 SP
    Amazon.co.uk: low prices in Electronics, Books, Music, DVDs & more
    Beauty, Jewellery & Watches, Office Products, PC & Video Games, Shoes and Software items and accessories
    • United Kingdom (England, Northern Ireland, Scotland and Wales), Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland (Republic of), Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain and Sweden.
    eu nu am comandat niciodata de pe Amazon deci nu sunt 100% sigur

10. #3730 SP
    ...repet, ai cumpărat? Și dacă da, ce anume.

Ah, văd c-ai dat edit. Păi nu știu care-i faza, eu am �ncercat acum 10 minute și-am primit mesajele de mai sus (pe care le primeam mereu).

Am �necrcat cu un add-on, cu două jocuri, cu un tricou...same thing.

11. #3731 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ia incearca cu Guitar Hero Metallica + chitara. Mie mi-a mers

12. #3732 SP
    Junior Member adydeluxe's Avatar
    am si eu o intrebarela resident evil 5 la 6-3 la sfarsit cand sunt in vulcan,cum pot sa bat bosul ca am incercat cateva metode si nu au dat roade ma invart de nebun in insulitza aia pls help

13. #3733 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    google-> RE 5 6-3 walkthrough...daca nu iti raspunde nimeni aici...
    am si eu o intrebare : cam cate puncte costa un joc (in medie) pe xbl?

14. #3734 SP
    Member mihaif27's Avatar
    De care joc?

Arcade - 800 sau 1200 in general. 1200 sunt cele care au aparut mai de curand. exista si de 400 sau 1600, dar nu foarte des.

Xbox Original - 1200.

15. #3735 SP
    Prețul jocurilor nu constă neapărat �n noutate. Sunt mai multe aspecte (popularitate, c�t de �ncărcat este, HD, etc).

Sunt jocuri apărute recent și costă 400 (sunt aproape 10).

16. #3736 SP
    Junior Member Derek's Avatar
    Salut baieti. De ieri, sunt the proud owner of a Xbox 360 Pro. Am inteles ca Romania nu are acces la Xbox LIVE, dar se poate rezolva printr-un proxy. Any ideas ?

17. #3737 SP
    Quote Originally Posted by Derek View Post
    Salut baieti. De ieri, sunt the proud owner of a Xbox 360 Pro. Am inteles ca Romania nu are acces la Xbox LIVE, dar se poate rezolva printr-un proxy. Any ideas ?
    nu trebuie proxy , pur si simplu iti faci cont de US sau de UK

18. #3738 SP
    Member obidan's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...nu vreau să fiu nemernic sau superior sau etc., dar eu nu mai joc cu rom�ni jocuri pe live NICIODATĂ (excepție fac cei pe care-i am deja �n listă și-am mai jucat - știu ei care).

De ce? Păi simplu...

...mai toată lumea vrea co-op, versus, etc. și c�nd intrii �n joc...surpriză după 5 minute (maxim 10) dispar subit. Și nu odată...că mereu!

Se zbat ca peștele pe uscat...și c�nd e să facem fapta (ur�tă expresie) pauză...

Păi așa...bine merci.

Nu zic să stea 100 de ore dar măcar un minim de bun simț...

Așa că pentru cei noi un sfat...vreți versus, co-op, etc? Search on XBL că sunt destui străini (chiar ca voi).

Voi luați lucrurile astea ca pe o glumă...(sau le iau eu prea �n serios?! ) dar să chemi omul...(oamenii)...și să strici petrecerea după c�teva minute...

...să-mi fie cu pardon.

Repet, nu vreau să-mi dau aere dar asta-i ce simt atunci c�nd văd texte din astea.

Și �ncă ceva, jocurile pe care le alegeți cu...

...defapt dă-i pace.
    I love your writing style
    ,,...'' la fiecare 3 randuri xD

Anyways, scrie pe un carnetel de 100 de ori:
    Cu romani se joaca numai FIFA
    ***hxbye xD

19. #3739 SP
    Member dexx's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...nu vreau să fiu nemernic sau superior sau etc., dar eu nu mai joc cu rom�ni jocuri pe live NICIODATĂ (excepție fac cei pe care-i am deja �n listă și-am mai jucat - știu ei care).

De ce? Păi simplu...

...mai toată lumea vrea co-op, versus, etc. și c�nd intrii �n joc...surpriză după 5 minute (maxim 10) dispar subit. Și nu odată...că mereu!

Se zbat ca peștele pe uscat...și c�nd e să facem fapta (ur�tă expresie) pauză...

Păi așa...bine merci.

Nu zic să stea 100 de ore dar măcar un minim de bun simț...

Așa că pentru cei noi un sfat...vreți versus, co-op, etc? Search on XBL că sunt destui străini (chiar ca voi).

Voi luați lucrurile astea ca pe o glumă...(sau le iau eu prea �n serios?! ) dar să chemi omul...(oamenii)...și să strici petrecerea după c�teva minute...

...să-mi fie cu pardon.

Repet, nu vreau să-mi dau aere dar asta-i ce simt atunci c�nd văd texte din astea.

Și �ncă ceva, jocurile pe care le alegeți cu...

...defapt dă-i pace.
    Nu stiu ce patesti tu...si da , te inteleg , dar eu cu prietenii mei din Craiova ne intelegem foarte bine online , dar recunosc , nu prea mai joc cu ei...si nici cu copiii din UK , deoarece sunt foarte enervanti , au auzit ei un bug si vor sa se urce pe harta...etc. . Eu momentan ma inteleg foarte bine cu canadienii si cu cativa baieti din Carolina de Sud din SUA .

20. #3740 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Cine ma poate ajuta cu un cablu de transfer pentru x-cutia? Mi-am luat un hard de 60GB si bineinteles ca vreau sa transfer tot de pe vechiul hard.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.