Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 326 of 788 FirstFirst ... 226 276 316 324 325 326 327 328 336 376 426 ... LastLast
Results 6,501 to 6,520 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #6501 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by SublimingSun View Post
    No flame intended, dar eu, unul, sunt circumspect in ceea ce priveste 360 Slim... Adica, varianta "fat" se supraincalzea si avea 1000 de error codes pentru 1000 de erori, acum apare slim (hardware intr-o carcasa mai mica)... Nu stiu, recomand prudenta, it might nuke itself .

Oricum, treaba cu total redesign spusa de M$ n-o mai cred in veci ('cause y'all know they just keep renaming the chip ).

Repet, nici o intentie de flame, am 360, imi place, etc.
    Daca fac procesorul pe socket in loc sa-l lipeasca de placa de baza chiar nu mai conteaza dimensiunile.

2. #6502 SP
    Junior Member Torinezu's Avatar
    SublimingSun esti varza frate

3. #6503 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    raspunsul ti l-a dat pe masura. noi cumparam jocurile nu le furam copiem

la intrebari de genul asta mereu ti se va raspunde acid

4. #6504 SP
    am inteles mesajul iar cu userul pe care il am ''torinezu'' nu are nici o legatura cu italia chiar daca am fost acolo in vacanta. si nici cu lantul de aur fake sau altceva care duce spre un ''cocalar''..sper ca s-a inteles..scrie destul de clar ''Pune o intrebare, primeste un raspuns'' nu am avut de unde sa stiu am pus o intrebare.

5. #6505 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    sry mane. aici nu discutam de warez. nu e agreat in rest se ajuta cat se poate

cheers

6. #6506 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by Torinezu View Post
    SublimingSun esti varza frate
    Nu sunt fratele tau. Si nu mai fi atat de beligerant, cuvantul cocalar nu l-am scris eu primul .

Apropo, beligerant nu e un cuvant urat .

Cat despre "nu am avut de unde sa stiu": puteai citi regulamentul inainte sa te apuci sa postezi. Bine, puteai intai si intai sa incerci sa acordezi subiectul cu predicatul...

7. #6507 SP
    ok am inteles de acum stiu care e treaba..si am zis cocalar pt ca te-ai referit la ,lant de aur fake si italia in fine hai s-o incheiem ca nu are rost

8. #6508 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Are cineva alte numere de telefon de la Support Uk in afara de astea?

020 7365 9792

or 0800 587 1102

Hearing Impaired (TTY device):
    0800 587 1103

Am sunat in draci si ba imi da nu stiu ce eroare ba ca numaru nu este alocat, deja imi pierd rabdarea. Apropo, prefixul din UK nu este 0044 ??

La primul daca sun ma innebuneste robotul cu urmatoarea fraza "the number you have dialed has not been recognized"

9. #6509 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    UK nu este 0044 ??
    Ba da.

Auzi, sună la ăla din US. Acolo am sunat eu și mereu mi-am rezolvat problemele. Și de n-am avut eu probleme cu GT-ul apoi n-a mai avut nimeni...(recuperare c�nd mi-a fost furat, deblocare c�nd mi-a fost blocat, etc).

La �nceput te �ntreabă numele și adresa și tu �ncepi direct cu problema ta...

...și da, le-am spus de fiecare dată că-s din Rom�nia și că de aia-m sunat la ei că n-avem serviciu aici.

*p.s.

Penultima dată am dat chiar de-un rom�n acolo - dar aia-i altă m�ncare de pește. C�nd am văzut că mă ia �n limba rom�nă am zis WTF! (good stuff).

10. #6510 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Where exactly is Romania?? Wtf ?? Hai frate ca nu se poate asa ceva. I-am explicat care e treaba cu suspendarea contului, el mi-a zis ca nu are ce sa faca, aia in UK trebuie sa se ocupe ca difera sistemul de coduri sau nu stiu ce zicea, se mai auzea si prost. Imi bag banii la CEC Pe astia din UK nu pot sa-i prind de nici o culoare, o idee cineva cu un numar cu tot cu prefix din UK? deja innebunesc..

11. #6511 SP
    ...spune-mi ce mesaj primești c�nd vrei să intrii pe live? Eventual fă o poză la tv. Că dacă e fix ce-am avut eu te pot ajuta.

12. #6512 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Am rezolvat-o pana la urma, am reusit sa prind in UK. Mi-au deblocat accesul si acum totul este ok.

Asa si am sunat la numaru asta : 00442073659792

13. #6513 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Are cineva un cod de Xbox live de 48h? Vreau sa-i arat unui prieten demo-ul de la Blur, si nu pot
    edit: Am primit, multumesc Hyp

14. #6514 SP
    Junior Member DonDodoCorleone's Avatar
    Stie cineva daca jocul Alice in Wonderland va fi lansat pe xbox 360 si daca da cand.

15. #6515 SP
    Quote Originally Posted by DonDodoCorleone View Post
    Stie cineva daca jocul Alice in Wonderland va fi lansat pe xbox 360
    Nope, sorry. Only Wii, PC, DS.

16. #6516 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    SaluT...mai baieti? Unde as putea gasi carcase verzi cele de xbox360 ca am cateva sparte si nu prea dau bine

17. #6517 SP
    Junior Member Trancer's Avatar
    Vazusem eu la un moment dat pe un site dar nu mai retin site-ul din pacate.
    Erau la 1 leu paremi-se. Incearca pe google sau poate stiu baietii o sursa direct.
    Am mai vazut pe okazii dar erau enorm 5 lei/buc .

18. #6518 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Ma intereseaza o metoda buna/rapida pentru a cumpara MS Points. Sunt convins ca exista deja pe forum informatia asta, dar sunt pe telefon si... Multumesc

19. #6519 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar

20. #6520 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Quote Originally Posted by Trancer View Post
    Vazusem eu la un moment dat pe un site dar nu mai retin site-ul din pacate.
    Erau la 1 leu paremi-se. Incearca pe google sau poate stiu baietii o sursa direct.
    Am mai vazut pe okazii dar erau enorm 5 lei/buc .
    Pai in cel mai bun caz le gasesti la 4-5 lei, in nici un caz la 1leu cat ai spus tu. eu am luat de pe ebay cu 4,5lei, alea la 1leu cine stie ce panarame erau ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.