SublimingSun esti varza frate
raspunsul ti l-a dat pe masura. noi cumparam jocurile nu lefuramcopiem
la intrebari de genul asta mereu ti se va raspunde acid![]()
am inteles mesajuliar cu userul pe care il am ''torinezu'' nu are nici o legatura cu italia chiar daca am fost acolo in vacanta. si nici cu lantul de aur fake sau altceva care duce spre un ''cocalar''..sper ca s-a inteles..scrie destul de clar ''Pune o intrebare, primeste un raspuns'' nu am avut de unde sa stiu am pus o intrebare.
Nu sunt fratele tau. Si nu mai fi atat de beligerant, cuvantul cocalar nu l-am scris eu primul.
Apropo, beligerant nu e un cuvant urat.
Cat despre "nu am avut de unde sa stiu": puteai citi regulamentul inainte sa te apuci sa postezi. Bine, puteai intai si intai sa incerci sa acordezi subiectul cu predicatul...
ok am inteles de acum stiu care e treaba..si am zis cocalar pt ca te-ai referit la ,lant de aur fake si italiain fine hai s-o incheiem ca nu are rost
Are cineva alte numere de telefon de la Support Uk in afara de astea?
020 7365 9792
or 0800 587 1102
Hearing Impaired (TTY device):
0800 587 1103
Am sunat in draci si ba imi da nu stiu ce eroare ba ca numaru nu este alocat, deja imi pierd rabdarea. Apropo, prefixul din UK nu este 0044 ??
La primul daca sun ma innebuneste robotul cu urmatoarea fraza "the number you have dialed has not been recognized"![]()
Ba da.
Auzi, sună la ăla din US. Acolo am sunat eu și mereu mi-am rezolvat problemele. Și de n-am avut eu probleme cu GT-ul apoi n-a mai avut nimeni...(recuperare c�nd mi-a fost furat, deblocare c�nd mi-a fost blocat, etc).
La �nceput te �ntreabă numele și adresa și tu �ncepi direct cu problema ta...
...și da, le-am spus de fiecare dată că-s din Rom�nia și că de aia-m sunat la ei că n-avem serviciu aici.
*p.s.
Penultima dată am dat chiar de-un rom�n acolo- dar aia-i altă m�ncare de pește. C�nd am văzut că mă ia �n limba rom�nă am zis WTF!
(good stuff).
Where exactly is Romania?? Wtf ?? Hai frate ca nu se poate asa ceva. I-am explicat care e treaba cu suspendarea contului, el mi-a zis ca nu are ce sa faca, aia in UK trebuie sa se ocupe ca difera sistemul de coduri sau nu stiu ce zicea, se mai auzea si prost. Imi bag banii la CECPe astia din UK nu pot sa-i prind de nici o culoare, o idee cineva cu un numar cu tot cu prefix din UK? deja innebunesc..
...spune-mi ce mesaj primești c�nd vrei să intrii pe live? Eventual fă o poză la tv. Că dacă e fix ce-am avut eu te pot ajuta.
Am rezolvat-o pana la urma, am reusit sa prind in UK. Mi-au deblocat accesul si acum totul este ok.
Asa si am sunat la numaru asta : 00442073659792
Are cineva un cod de Xbox live de 48h? Vreau sa-i arat unui prieten demo-ul de la Blur, si nu pot
edit: Am primit, multumesc Hyp![]()
SaluT...mai baieti? Unde as putea gasi carcase verzi cele de xbox360 ca am cateva sparte si nu prea dau bine
Vazusem eu la un moment dat pe un site dar nu mai retin site-ul din pacate.
Erau la 1 leu paremi-se. Incearca pe google sau poate stiu baietii o sursa direct.
Am mai vazut pe okazii dar erau enorm 5 lei/buc .
Ma intereseaza o metoda buna/rapida pentru a cumpara MS Points. Sunt convins ca exista deja pe forum informatia asta, dar sunt pe telefon si... Multumesc![]()
Bookmarks