am terminat shadow complex..si mi-a placut mult..imi aduce aminte de seria contra pe terminator la un nivel super sus
ceva in genul asta..ce ar mai fi pe xbla?
am terminat shadow complex..si mi-a placut mult..imi aduce aminte de seria contra pe terminator la un nivel super sus
ceva in genul asta..ce ar mai fi pe xbla?
mersi ronan..ala il am luat pe psn...si nu mi-a placut...cred ca mai mult m-a scos din sarite ca nu ai buton de jump..
Cum dau disable la auto-turn off la controller dupa X minute si disable la "backlight screen dimming" (nu stiu cum se numeste exact) la Xbox 360 ?
Merci anticipat!
deci care este cel mai tare xbox ? Stiu ca sunt mai multe : Gold , elite , pro ... care este?ms .
Toate sunt la fel, difera doar accesoriile cu care vin in pachet. Momentan pe piata se gasesc Elite, Super Elite si Arcade. Diferenta dintre acestea o poti vedea aici.
pai am vazut ca aveau : alt procesor , capacitate ? Care este cea mai buna ? Tu ce ti-ai lua ?
Uite-aici, direct de la Microsoft.
Procesoarele nu au nimic diferit. Probabil ca te referi la Zephyr, Falcon, Jasper. Acestea sunt revizii, Jasper e mai fiabil si este ultima revizie lansata. Toate consolele pe care le gasesti in magazine sunt Jasper. In functie de capacitate exista/au existat urmatoarele modele:
Core - fara HDD
Arcade - MU 256MB
Premium - 20GB
Pro - 60GB
Elite - 120GB
Super Elite - 250GB
Sigurele care se mai gasesc in magazine sunt Arcade, Elite si Super Elite.
Difera foarte putin si accesoriile, de exemplu Arcade nu are headset. Pentru mai multe detalii vezi link-ul din postul trecut.
Depinde de necesitati. Personal as alege Elite sau Super Elite.pai am vazut ca aveau : alt procesor , capacitate ? Care este cea mai buna ? Tu ce ti-ai lua ?
Revin cu inca o intrebare (chiar daca la prima nu mi-a raspuns nimeni): exista posibilitatea de a rula de pe un stick de 16GB un joc (sa ruleze in locul HDD-ului)? Daca ar exista aceasta posibilitate, care ar fi cel mai bun stick pentru a face treaba asta?
Da, se poate. Eu am un Sandisk Cruzer si merge perfect.. Au intrat acum pe piata si niste stick-uri "oficiale" pt Xbox, care vin gata configurate pentru consola (spre deosebire de celelalte stick-uri, pe care trebuie sa le configurezi din meniul Xbox-ului). Apropo, stick-urile astea oficiale sunt facute tot de Sandisk.
Xbox 360� USB Flash Drive by SanDisk�
Includes these unique extras:
haha
- 1. Gold Membership
One month subscription to Xbox LIVE� Gold membership included.�- 2. Game On!
It's always "game on" with the Xbox 360� USB Flash Drive by SanDisk�. Carry your game with you anywhere you play.- 3. Hassle Free
Preconfigured "Plug and Play" with XBOX 360�. The Xbox 360� USB Flash Drive by SanDisk� includes Xbox 360� updated software��- 4. Take full advantage of Xbox LIVE���
Download games,map packs, avatars, music and video.
BONUS! Purchase one today from SanDisk.com and get a free lanyard.**
Bookmarks